Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΖΥΓΟΣ

30/05/2015

1. Δεν είσαι μόνος/η. Το αντίθετο. Έχεις φίλους και συμμάχους και συνεργάτες και δικούς σου ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν, να σε βοηθήσουν, να σε πάνε παρά κάτω, να σου δώσουν αισθήματα, συμβουλές και καθοδήγηση. Έχεις ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε χωρίς άρρωστες εξαρτήσεις και κολλήματα. Μια τέτοια πραγματικότητα είναι εξαιρετικά απελευθερωτική γιατί σου λύνει τα χέρια για να προχωρήσεις χωρίς να αισθάνεσαι ότι περπατάς σε ένα τεντωμένο σχοινί.

2. Οι πλανήτες στους Διδύμους, ο Ερμής για όλο το μήνα και ο Άρης από τις 12/5 δημιουργούν διαύγεια, αποστασιοποίηση, κοινωνικότητα, εξωστρέφεια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τονίζονται οι οποιεσδήποτε σχέσεις με το εξωτερικό και τους ανθρώπους στο εξωτερικό – ερωτικές, επαγγελματικές, εμπορικές. Επίσης υπάρχει έντονη κινητικότητα και μετακινήσεις, όπως και ταξίδια, σπουδές/σεμινάρια, άνοιγμα στο εξωτερικό, επαγγελματικές προοπτικές. Έχε ωστόσο κατά νου τις σοβαρές κινήσεις και αποφάσεις, ή τα ξεκινήματα/ανοίγματα/ενάρξεις, να τα δρομολογήσεις πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος (19/5-12/6) οπότε μπορεί να υπάρξουν αλλαγές πλάνων, επιδιορθώσεις, παρερμηνείες, καθυστερήσεις ή αναβολές.

3. Η Αφροδίτη (από 8/5) στον Καρκίνο, πάντως, δείχνει έντονη κοινωνική παρουσία, θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, εξωστρέφεια και επιθυμία να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ