Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

30/04/2017

Δυσκολία να κλείσεις τους κύκλους που πρέπει

Στην αρχή του μήνα κλείνεσαι κάπως, καθώς τα θέματα που αντιμετωπίζεις στα ερωτικά σου σού δημιουργούν αρκετή ανασφάλεια και προβληματισμό για το τι πηγαίνει στραβά με την εικόνα σου και τους στόχους σου ώστε να παραμένεις τελικά ανικανοποίητος. Οι φίλοι και τα χόμπι σου συνεχίζουν να είναι μία διέξοδος, όμως κι εκεί ξέρεις ότι εγκυμονούνται αλλαγές. Η απόφασή να αφήσεις κάποιες συμπεριφορές και άτομα πίσω και να κυνηγήσεις καινούριες στόχους, από τη μέση του μήνα και μετά, σε φέρνουν αντιμέτωπό και πάλι με τα στραβά της φιλικής κι ερωτικής σου ζωής που δεν λες να τακτοποιήσεις.

Στο τέλος του μήνα, καλό θα ήταν να μπεις σε διαδικασία ανοιξιάτικης αποτοξίνωσης για να διαφυλάξεις την υγεία σου από τις τοξίνες των πραγματικών και ψυχολογικών πιέσεων, το άγχος αλλά και τις καταχρήσεις των γιορτών.

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως από τις 20 και μετά, καθώς έχεις να διευθετήσεις θέματα στις οικονομικές σου συνεργασίες αλλά και απέναντι σε οργανισμούς, δημόσιο και τράπεζες. Γενικά, αυτό το μήνα καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα στη σωματική άσκηση και γενικά στην ενασχόληση με το σώμα σου για να σε βοηθήσει στη διαχείριση των πολλών και όχι ιδιαίτερα ευχάριστων που θα γίνονται μέσα στο κεφάλι σου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ