Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΙΧΘΥΕΣ

30/04/2017

Οικογενειακές εντάσεις και επανεκκίνηση του ερωτικού παιχνιδιού

Τα οικογενειακά σου θέματα γίνονται ο άξονας του προβληματισμού και της κουβέντας σου στην αρχή του μήνα. Οικονομικά θέματα που αφορούν και τα αδέρφια σου σού δημιουργούν αρκετό άγχος, και πάνω που νομίζεις ότι παίρνουν μια καλή κατεύθυνση κολλάνε και πάλι. Ειδικότερα από τη μέση του μήνα και μετά καλό είναι να προετοιμαστείς για κάποια έξοδα για το σπίτι. Άλλωστε την ίδια περίοδο τα προσωπικά σου έσοδα βελτιώνονται.

Όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι, είσαι αρκετά έτοιμος να προβληματιστείς για το ότι η ρουτίνα σου μάλλον έχει καπελώσει περιέργως τη λίμπιντό σου και να πας να αναζητήσεις την τελευταία μαζί με το σύντροφό σου, ειδικά από τη μέση του μήνα και μετά. Αν είσαι ελεύθερος, την ίδια περίοδο αρχίζεις κι ανοίγεσαι σε γνωριμίες ερωτικής φύσεως, όμως το θέμα σχέση φαντάζει αρκετά μακρινό στο μυαλό σου.

Τις τελευταίες μέρες του μήνα το μοτίβο αλλάζει κι αποφασίζεις να κουνηθείς από τη θέση σου, να βγεις περισσότερο, να γνωρίσεις κόσμο και να κουβεντιάσεις, με ανανεωμένη εξωστρέφεια, επικοινωνιακή διάθεση και πιο ξεκάθαρη ατζέντα. Αυτές τις μέρες φρόντισε να βρεις ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που περνάς στο σπίτι και έξω, γιατί παρά τη διάθεσή σου για επικοινωνία και με την οικογένειά σου, παραπάνω ώρες στο σπίτι θα οδηγήσουν εύκολα σε εντάσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ