Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΚΡΙΟΣ

30/04/2017

Αργοί ρυθμοί και ανεπαρκή αποτελέσματα

Η έλευση του Απριλίου φέρνει μια ανεπιθύμητη βραδύτητα στα επαγγελματικά σου, με πολλές καθυστερήσεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα, βάζοντάς σε σε μία συνθήκη αναμονής τού να εισπράξεις ό,τι σου οφείλεται, χρηματικά και από άποψη εξέλιξης. Ενώ οι δυσκολίες στη ρουτίνα σου παραμένουν για τη διάρκεια του μήνα, το οικονομικό σου βλέπει βελτίωση στα μέση του Απρίλη, αν και τα έσοδά σου δεν μένουν για πολύ στην τσέπη σου.

Στα ερωτικά σου, η διάθεσή σου να περάσεις καλά σε οδηγεί σε πολλές επαναλήψεις. Ωστόσο, στο τέλος του μήνα έχεις να αποφασίσεις ανάμεσα στο να συνεχίσεις τις απόπειρές σου για συνεννόηση ή γνωριμίες με αλλόκοτα αποτελέσματα ή το να ηρεμήσεις κάπως. Ούτως ή άλλως, είναι οι συζητήσεις ή τα μαλώματα των τελευταίων ημερών του μήνα που σε βοηθούν να δεις, εγωκεντρικά αλλά και πιο ξεκάθαρα, το τι θέλεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Θα το κυνηγήσεις για να περάσεις καλά, ωστόσο δεν προβλέπονται πραγματικά φρέσκα πράγματα παρά μια ευχάριστη επιστροφή σε δοκιμασμένες συνταγές.

Τέλος, από τη μέση του μήνα και μετά συνίσταται να πάρεις αρκετά σοβαρά την ανάγκη να κάνεις ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που ακολουθείς, με γνώμονα όχι το τι τραβάει η όρεξή σου αλλά τι σε βοηθάει να αισθάνεσαι καλύτερα σωματικά και ψυχολογικά.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ