Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΑΥΡΟΣ

30/04/2017

Μετατόπιση της προσοχής στον εαυτό σου

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σε ανακουφίζει κάπως από τις δυσκολίες που περνάς στα ερωτικά σου, αφού σταματάς να συσσωρεύεις μέσα σου και αποφασίζεις ότι οι κουβέντες σου πλέον πρέπει να εστιαστούν στο τι χρειάζεσαι για να αποκαταστήσεις την ασφάλειά σου και, εν ευθέτω χρόνω, να περάσεις καλά. Συνοδεία αυτού, έρχεται μια αναθεώρηση της ρουτίνας σου και των προσωπικών σου σχεδίων.

Ωστόσο οι εξελίξεις στο σπίτι σου συνεχίζουν να σου προξενούν ανασφάλεια, τουλάχιστον ως τη μέση του μήνα που τείνεις να δεις ότι ο σώζων εαυτόν σωθήτω και να διευθετήσεις συγγενικές και ερωτικές σχέσεις με τον πλέον πρόσφορο για σένα τρόπο, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Άλλωστε η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 26 του μήνα σε βοηθάει να αρχίσεις να αποκαθιστάς τις ισορροπίες σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει και μέσα σε αυτήν προβλέπονται κι αρκετά πισωγυρίσματα και δεύτερες σκέψεις.

Στη δουλειά συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις διαρκείς εκπλήξεις, ενώ φαίνεται ότι οι εκκρεμότητες και οι προθεσμίες που σε κυνηγούν δεν έχουν τελειωμό. Στη γωνία σου, από τις 20 του μήνα και μετά, έχεις περισσότερη ενέργεια, την υπομονή κι επιμονή που χρειάζεσαι, περισσότερη αισιοδοξία, καθώς και μια αποτελεσματική υπενθύμιση του ότι είσαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων και στο τέλος δικαιώνεσαι.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ