Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Ιχθύες

31/12/2017

Έξοδα, επαγγελματική εύνοια και ερωτικές γνωριμίες

Με το χέρι στην τσέπη σε βρίσκει ο μήνας, να δίνεις σε όποιον χρειάζεται τη συνδρομή σου, είτε είναι τα κρατικά ταμεία, είτε ο οικογενειακός κουμπαράς. Πρέπει να εξοφλήσεις και κάποια χρέη που τώρα γίνονται προτεραιότητα. Ωστόσο, η στάση σου αυτή και η Αφροδίτη στον Τοξότη από την 1, εγγυώνται ότι οι επενδύσεις σου θα καρποφορήσουν, όπως και οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα, φέρνοντας επαγγελματική εύνοια. Αρκεί βέβαια να μην αφήσεις τα ανεπίλυτα θέματα της ερωτικής και οικογενειακής σου ζωής να σε κρατήσουν πίσω, πράγμα εξαιρετικά επικίνδυνο, όπως υπογραμμίζει η αναδρομή του Ερμή από τις 3 ως τις 23.

Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό πάντως, στις 9, η προσοχή σου και τα λεφτά σου επενδύονται σε πιο ευχάριστες κατευθύνσεις όπως είναι οι εκδρομές, τα μαθήματα, η νυχτερινή ζωή της χώρας μας και άλλων χωρών και τα δώρα για τα βαφτιστήρια σου.

Στις 20, ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερο και εγκαινιάζει για σένα μία εξαιρετική διετία κατά την οποία θα δεις επιλεγμένα σχέδια και στόχους σου να υλοποιούνται. Παράλληλα επίκειται ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό σου κύκλο αφού αποφασίζεις να μην εξαντλείσαι μέχρις εσχάτων για τους φίλους σου, αλλά να εξαντλείσαι με μέτρο. Η είσοδος του Ηλίου και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 21 και 25 αντίστοιχα, επιβεβαιώνουν την προαναφερθείσα διάθεση, καθώς μέσα στις γιορτές ήδη βλέπεις καινούργιες επαγγελματικές και σεξουαλικές προτάσεις που σφραγίζουν την αλλαγή σου.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ