ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (24/10) σου θυμίζει ότι η καρδιά σου έχει πολλές φορές προδοθεί, με αποτέλεσμα να γίνεις εύκολα πικρόχολος/η και να χάσεις την πίστη σου στην αγάπη, όπως και να απογοητευτείς επειδή βοηθώντας υπομονετικά τους άλλους αυτό που σου επιστρέφεται είναι αχαριστία και αδιαφορία.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να είχες μια δύσκολη παιδική ηλικία, ο γενέθλιος αστρολογικός σου χάρτης να είναι ζόρικος, αλλά σίγουρα έχεις τη δύναμη να ακολουθήσεις το δρόμο που χαράζεις, όπως και να διαμορφώσεις ΕΣΥ ο ίδιος το πεπρωμένο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (24/10) που σε ενδιαφέρει άμεσα συμπίπτει σχεδόν με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό και του Άρη στον Αιγόκερω. Η έκλειψη σε τραντάζει και αναμοχλεύει θέματα που σχετίζονται με τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, συντροφικές/ ερωτικές/ επαγγελματικές, αλλά η Αφροδίτη και ο Άρης σε φιλικά σου ζώδια σε προσγειώνουν με μία πολύ καλύτερη εποχή. Βρίσκεσαι στα τελευταία χιλιόμετρα του Κρόνου, γεγονός που σημαίνει ότι ο Δίας περισσότερο απερίσπαστος θα σου ανοίξει και πάλι τα πανιά για νέους προορισμούς, πρόσωπα, γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τόσο δοτικός/ή, τόσο ευμετάβλητος/η, τόσο υπερκινητικός/ή, τόσο αναίσθητος/η. Κάποιος που ζει μαζί σου θα μπορούσε να γράψει ένα συναρπαστικό δοκίμιο πάνω στις ακραίες ψυχικές σου μεταβολές κι εσύ διαβάζοντάς το να μην αναγνωρίσεις τον εαυτό σου όχι επειδή δεν διαθέτεις κριτική ικανότητα αλλά γιατί δεν βρίσκεις τίποτα επιλήψιμο σε όλες αυτές τις διακυμάνσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν μπορούσες να διακτινιστείς κάπου μακριά –και με την έκλειψη Ηλίου (24/10) και την Αφροδίτη επίσης στον Σκορπιό–, ένα ταξίδι είναι πιθανό – θα μπορούσες να δεις τη ζωή σου μέσα από μια αποστασιοποιημένη και θετική οπτική γωνία. Έτσι, θα απαλλασσόσουν από την αίσθηση ότι είσαι μπερδεμένος/η με προσωπικά και εργασιακά ζητήματα που δεν θέλεις να συζητήσεις ούτε καν με τους κολλητούς σου. Ίσως τότε να ριχνόσουν με τα μούτρα στη φιλοσοφία, στα ταξίδια, αναζητώντας το νόημα της ζωής ή σπουδάζοντας μήπως το μυστικό της ζωής κρύβεται στη γνώση.

ΛΕΩΝ

Ναι, η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (24/10) αναμοχλεύει ανησυχίες, άγχη, φόβους, παρελθόν, αγωνία αν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις, αν σωστά άφησες πίσω σου ανθρώπους, συνήθειες ή δουλειές. Φυσικά κι έχεις δίκιο να δυσφορείς. Η Αφροδίτη όμως αρχίζει σχεδόν ταυτόχρονα με την έκλειψη την πορεία της επίσης στον Σκορπιό: ανάσα. Η ψυχή τραντάζεται αλλά σε λίγο ισορροπεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ενεργοποιημένο τον 3ο ηλιακό οίκο σου από την έκλειψη Ηλίου (24/10) κυρίως, αλλά και από την Αφροδίτη στον Σκορπιό, ίσως νιώσεις σαν κλόουν που τρέχει από πάρτι σε πάρτι για να φτιάξει το κέφι των άλλων αλλά κανείς δεν σκέφτεται τη δική του διάθεση. Και τότε θέλεις να εκραγείς.

ΖΥΓΟΣ

Η ισορροπία ενός Ζυγού εξαρτάται από την ικανότητά του να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με αντικειμενικότητα, να βάζει όρια και να αποδέχεται το είδος των ανθρώπων που τον έλκουν, τον γοητεύουν, τον ξετρελαίνουν και ερωτεύεται: δυναμικοί, αυτοδημιούργητοι, ανεξάρτητοι, έξυπνοι που δεν κακοποιούν. Μια σχέση δεν είναι ο αγώνας δύο μονομάχων. Μάλιστα. Ξεχνώντας τους πολυμέτωπους αγώνες που δίνεις, το στοίχημά σου αυτή την εποχή είναι να ανανεωθείς, να κινητοποιήσεις την ενέργειά σου και να αποσυμπιεστείς. Πώς; Με ό,τι καλύτερο διαθέτει η ζωή: Δημιουργικότητα και Έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου (24/10) αναγκάζεσαι να έρθεις αντιμέτωπος/η με ό,τι απεχθάνεσαι περισσότερο – μια συναισθηματική αναταραχή στην οποία κανείς δεν είναι διατεθειμένος να μιλήσει από καρδιάς γιατί φοβάται ότι ο άλλος θα τον εκμεταλλευτεί, ή γιατί παίζονται υπόγεια και ασυνείδητα παιχνίδια εξουσίας, ή γιατί ο καθένας περιμένει την πρώτη κίνηση από τον άλλο, ή γιατί απλώς κανείς δεν ενδιαφέρεται, ή δεν θέλει να προσπαθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρεις είναι οι προτεραιότητες αυτού του διαστήματος που αρχίζει με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω (26/10): Xρήμα, Χρήμα και Χρήμα. Δηλαδή η αυτοεκτίμησή σου, η οικονομική σου ασφάλεια και το «δικό μου, δικό σου» στις σχέσεις. Η Αφροδίτη, εντωμεταξύ, στον Σκορπιό σε ξελογιάζει με έρωτες που δεν μπορούν να ευοδωθούν, με την επιθυμία να αποδράς από την καθημερινότητα, με όνειρα θερινής νυκτός, με περασμένες αγάπες που στο πέρασμα του χρόνου έχουν εξαγνιστεί, με τις παλιές καλές εποχές κ.λπ.

Syndicate content