ΛΕΩΝ

Τι να τα λέμε – στους επτά μήνες που έχουν περάσει μέχρι τώρα οι τέσσερις (βλέπει Ιανουάριος/Φεβρουάριος/Ιούνιος/Ιούλιος) ήταν ζόρικοι, απαιτητικοί, δύσκολοι και ψυχολογικά πολλές φορές ψυχοβγαλτικοί. Ελπίζοντας ότι έκλεισες τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, ότι συνειδητοποίησες με ποιους θέλεις να είσαι και με ποιους όχι, ή ότι ξέρεις που πας επαγγελματικά, ο Αύγουστος έρχεται να σε επαναφέρει στην καλή πλευρά της ζωής.
 

ΚΡΙΟΣ

Αύγουστος: καλά νέα! Ο κυβερνήτης σου Άρης σε φιλικό έδαφος στον Τοξότη (από 2/8) δημιουργεί ευεξία και αισιοδοξία καταρχάς και τη διάθεση να αρπάξεις τη ζωή απ’ όπου μπορεί να σε ενθουσιάσει. Μιλάμε για επικοινωνιακό μήνα, για κινητικότητα και κοινωνικότητα – να μια καλή εποχή για να φύγεις έστω για λίγο οποιαδήποτε στιγμή αυτές τις εβδομάδες.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Ε ναι, με τον Άρη στον Σκορπιό επί μήνες (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο, Ιούλιο) να σε πιέζει μερικές φορές ασφυκτικά στον τομέα που σχετίζεται με τη συντροφική ζωή αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες, ή κάποια σημαντική σχέση στη ζωή σου, εξουθενώθηκες, τρόμαξες, σιχτίρισες, συγκρούστηκες, θύμωσες, αναμετρήθηκες με παρελθόν, φόβους και απογοήτευση. Και να ’σαι στον Αύγουστο, που μετά από καιρό μπορείς να αναστενάξεις λέγοντας: ουφ, πάει κι αυτό!
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μετατόπιση του Άρη στον Τοξότη από τις 2 Αυγούστου στρέφει ξανά κα έντονα την προσοχή σου στις συντροφικές/επαγγελματικές/σημαντικές σου σχέσεις. Κάποια/κάποιες σχέσεις μπαίνουν σε φάση κρίσης, με την έννοια ότι τοποθετείται επί τάπητος το παρόν και το μέλλον της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής και των δύο. Αυτό σημαίνει ότι ο Αύγουστος και μετά ο Σεπτέμβριος είναι μήνες που τεστάρονται οι σχέσεις και αν έχουν ζωτικότητα, δυναμική και μέλλον σταθεροποιούνται και εξελίσσονται.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Αύγουστος με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη (2/8) τι μπορεί να σημαίνει; Ότι εργάζεσαι εντατικά ή και περισσότερο; Ότι η πρακτική πλευρά της ζωής σου με μαζεμένες τις εκκρεμότητες σε πιέζει να ανταποκριθείς; Ότι αποφάσισες να ασχοληθεί και να προσέξεις το σώμα, την άσκηση και τη διατροφή σου; Ότι αγωνιάς για το παρόν και το μέλλον της δουλειάς σου; Ότι ψάχνεις δουλειά, κλείνεις ραντεβού, στέλνεις βιογραφικά, βλέπεις χρήσιμους ανθρώπους; Ότι έχεις πέσει με τα μούτρα σε μια εργασία που έχει αναλάβει, ή για να διεκπεραιώσεις ένα σχέδιο;
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην τελική ευθεία και πριν ο Δίας εγκαταλείψει το ζώδιό σου (στις 9 Σεπτεμβρίου) και με την ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή, ο Αύγουστος μπορεί να γίνει ένας μήνας ευνοϊκός, σημαντικός, ενδιαφέρον, εποικοδομητικός, ιδιαίτερος. Με ενισχυμένη την αισιοδοξία, την καλή διάθεση και την πίστη ότι μπορείς να τα καταφέρεις μπορείς να στρέψεις τη ζωή σου προς τα εκεί που επιθυμείς και στοχεύεις.
 

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας επικοινωνίας, πολλών συζητήσεων, πολλών επαφών, πολλών συναντήσεων. Είναι μήνας που η σκέψη, οι ιδέες, οι γνώμες κινούνται σε γρηγορότερους ρυθμούς ώστε να γίνουν πράξη, να δρομολογηθούν σχέδια, να μπουν οι βάσεις για τις επιδιώξεις του χειμώνα. Αλλιώς: είναι μήνας κινητικότητας – αλλαγές κατοικίας, δουλειάς ή αποφάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Σπουδές, διαφήμιση, μίντια, δημόσιες σχέσεις, όλα τα είδη επικοινωνίας και κάθε διανοητική προσπάθεια ευνοούνται.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας καλός μήνας – οι δυνατότητες είναι πολλές: οι σχέσεις, ερωτικές/επαγγελματικές/συντροφικές μπορούν να εξελιχθούν, να βαθύνουν, να σταθεροποιηθούν, να πάρουν σοβαρή τροπή. Είναι από τις εποχές επίσης που αν είσαι μόνος/η μπορείς να συναντήσεις, να γνωρίσεις, να ερωτευθείς κάποιον/α. Ή να σου κάνουν πρόταση για μια δουλειά, μια συνεργασία ή να σου δοθούν εργασιακές ευκαιρίες.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης φεύγει από τον νευραλγικό Σκορπιό για να περάσει στον Τοξότη στις 2/8. Ο κόκκινος συναγερμός, που χαρακτήρισε μέχρι τώρα τη χρονιά με διαλείμματα, λήγει. Θυμήσου τους μήνες Ιανουάριο/Φεβρουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο. Κερδισμένος/η ή χαμένος/η, πληγωμένος/η, απογοητευμένος/η ή δυναμωμένος/η, το σίγουρο είναι ότι η ένταση μειώνεται και η ζωή ξαναγυρίζει σε μια κανονικότητα.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να το πούμε από την αρχή: ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας ευνοϊκός μήνας, με καλές ειδήσεις, με μια σημαντική συνάντηση ή γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί αισθηματικά ή να έχει επαγγελματικές προεκτάσεις, με αξέχαστες διακοπές ή ένα ταξίδι που θα γράψει, με χρήσιμες επαφές και ραντεβού, με σχέδια για τα επόμενα βήματά σου, με προοπτικές που περιέχουν ίντερνετ, σπουδές, εξωτερικό, μετακίνηση, ελεύθερα επαγγέλματα, μίντια, εμπόριο, γνώση.
 

Syndicate content