ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη αποτελεί μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της αυτοπεποίθησής σου – έχεις που έχεις την τάση να κριτικάρεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά, έρχεται κι αυτή η διέλευση που σου προσθέτει εσωτερικές αμφιβολίες, ψυχολογικές αναταράξεις και αυτο-αμφισβήτηση. Εξωτερικά η ζωή μπορεί να συνεχίζεται όπως πάντα – με κάποιες διαφωνίες στο σπίτι ή στη δουλειά- ή όχι όπως πάντα: με κάποιες σιωπές γεμάτες υπονοούμενα, με παράπονα που δεν λέγονται ή με διαφωνίες για ψύλλου πήδημα που κρύβουν βαθύτερες αιτίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη να τρέχει στον Τοξότη, που για σένα συμβολίζει τον τομέα της επαγγελματικής ζωής, αισθάνεσαι σαν να τρέχουν ξωπίσω σου κυνηγητικά σκυλιά (με τη μορφή ανθρώπων που επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία) που δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις ήρεμα. Ούτε στο σπίτι σου δεν αισθάνεσαι απολύτως ασφαλής ακούγοντας απ’ έξω τα γαβγίσματα. Σε προηγούμενες εποχές η επαγγελματική αναγνώριση μαζί με το χρήμα και το στάτους ήταν τα δέλεαρ που σε έκαναν να επιθυμείς διακαώς την εξέλιξή σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, τον Άρη στον Τοξότη και τον Δία στον Λέοντα μπορείς να αισθάνεσαι προστατευμένος/η αυτή την περίοδο σχεδόν παντού. Βεβαίως ο Ουρανός που σε μια στιγμή αλλάζει τη ζωή σου είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω είναι πάντα εδώ στο ζώδιό σου. Όπως και ο Πλούτωνας συνεχίζει να σε επηρεάζει βαθιά από τον Αιγόκερω. Με λίγα λόγια: Το έχεις ακούσει χίλιες φορές, άκου το ακόμα μία.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μυστήριο που αντί να δίνεις στον εαυτό σου συγχαρητήρια για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, επιμένεις να τον βασανίζεις με ό,τι ΔΕΝ έχεις καταφέρει ακόμα. Μια αστρολογική απάντηση σε αυτή σου τη στάση βρίσκεται στον Κρόνο που σε πιέζει για όλο και περισσότερα χωρίς να υπολογίζει κόπο, εμπόδια και φόβους. Που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ανίσχυρος/η και από νεογέννητο μωρό. Που κάνει δουλειές, συντροφική ζωή και προσωπικές επιδιώξεις τόσο κουραστικά που απελπίζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό είναι ένα ενδιαφέρον νέο που λειτουργεί σαν ελιξήριο, αντίδοτο ή παυσίπονο για όλες τις αντιξοότητες ή τις δυσκολίες που τυχόν έχεις – χωρίς το τυχόν. Ο Άρης στον Τοξότη κάνει τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις –σε συντροφικό και επαγγελματικό επίπεδο– πεδίο ανταγωνισμού και αντιπαραθέσεων. Μπορεί να υπάρξουν ρήξεις, οι διαπραγματεύσεις έχουν ατζέντα, οι συζητήσεις έχουν όρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα πού θα σε βγάλει το τρέξιμο των τελευταίων εβδομάδων και η αφοσίωσή σου σε ό,τι έχεις επιλέξει να σε απασχολεί, ή πολύ απλούστερα αφού δεν έχεις την παραμικρή ιδέα πού πηγαίνει η ζωή σου γενικότερα, η Αφροδίτη στον Ζυγό, στο κατώτερο σημείο του ηλιακού ωροσκοπίου, σε βοηθάει να προφυλάξεις τον εαυτό σου από ανεπιθύμητους ή από δυσάρεστα κομμάτια του εαυτού σου που αυτή τη στιγμή δεν θέλεις να σε αποσπάνε από το κυρίαρχο θέμα που είναι οι πρωτοβουλίες που έχεις αναλάβει, ή αναλαμβάνεις ώστε να εξελίξεις την ζωή σου επαγγελματικά και προσω

ΛΕΩΝ

Λένε ότι σε εποχές κρίσης γεννιούνται δυνατές ερωτικές ιστορίες – δηλαδή το λένε οι ταινίες και τα βιβλία. Ίσως η αίσθηση της προσωρινότητας, η αβεβαιότητα για το αύριο, ο προσωπικός κόσμος μέσα σε έναν κόσμο αντίξοο γίνονται τα συστατικά του πάθους. Μάλιστα… άλλο; Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ανταλλαγές καρδιάς με καρδιά το μενού έχει Δημιουργικότητα – αν είσαι δημιουργός κάνε πράξη την έμπνευσή σου, δρομολογησέ τη χωρίς να τεμπελιάζεις. Κάτι άλλο; Έχεις παιδιά; Ασχολήσου, ενδιαφέρσου γι’ αυτά αφού είναι από τις πηγές χαράς αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν μέρες που αρπάζεις την καθημερινότητα από τα μαλλιά, τραγουδάς στο μπάνιο και λες καλημέρα σε όσους συναντάς στο δρόμο για το γραφείο. Ύστερα υπάρχουν μέρες που αισθάνεσαι ότι δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι σου. Με τον Άρη στον Τοξότη αισθάνεσαι συνειδητά το πόσο τρωτός/ή είσαι, πόσο εξοντωντικό μπορεί να είναι ένα εργασιακό οκτάωρο, δεκάωρο, δωδεκάωρο, πόση σπατάλη ενέργειας χρειάζεται να κάνεις μιλώντας με αδιάφορους συναδέλφους ή φρικαρισμένους πελάτες, πόσο καταπιεστική μπορεί να είναι η καθημερινότητα που όλοι σου ζητάνε ένα κομμάτι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο όταν οι περιστάσεις μάς χωρίζουν από αυτούς που αγαπάμε μπορούμε να εκτιμήσουμε τη δύναμη και το βάθος των δεσμών που μας συνέδεαν. Εντάξει, ξέρουμε ότι η επικοινωνία είναι θεραπευτική, μπορείς να ημερώσεις ακόμα και τον πιο δύστροπο άνθρωπο, αλλά μερικές φορές όταν ανοίγεις το στόμα σου οι παραλήπτες εύχονται να είχε ανοίξει η γη να τους καταπιεί – η αλήθεια δεν χρειάζεται να σφάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λουστράρισε τα επαγγελματικά σου προσόντα, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιστρέψεις στα θρανία. Κάνε γνωστές τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Ταξίδεψε, αν χρειαστεί. Κοινοποίησε τις ιδέες σου, επικοινώνησε τα σχέδιά σου, δημιούργησε προοπτικές τώρα που οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σε προσέξουν και να σε ακούσουν. Αυτή την εποχή της Δράσης –που χρειάζεται να εκμεταλλευτείς ώστε να έχεις τις εξελίξεις που επιθυμείς– μη διστάσεις να χτυπήσεις πόρτες, να δεις χρήσιμους ανθρώπους, να διοργανώσεις τα επόμενα βήματά σου.

Syndicate content