ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κακά τα ψέματα. Η επαγγελματική ζωή γίνεται η μοναδική διέξοδός σου όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν συναισθηματικά καλά. Και για να πούμε ολόκληρη την αλήθεια η συναισθηματική ζωή ποτέ δεν είναι όσο υπέροχη θα ’θελες, οπότε η επαγγελματική αναγνώριση γίνεται μονόδρομος εξού και οι εξαιρετικές επαγγελματικές επιδόσεις των Καρκίνων. Επαγγελματικά λοιπόν αναζητάς τη φήμη, τη διάκριση, την εξέλιξη. Δίνεις μάχες και προσπαθείς να πείσεις για την αξία σου ανθρώπους που δεν θα ήθελες να έχεις καμία σχέση μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν μπορούσε κάποιος να σου πει τους αριθμούς για να κερδίσεις στο λότο τα πράγματα θα ήταν εύκολα και δεν θα χρειαζόταν να φρενιάζεις για την οικονομική σου κατάσταση, όπως τώρα που υπάρχουν μέρες που σου έρχονται δυο δυο οι λογαριασμοί. Αχ, ναι… Το πεπρωμένο δουλεύει με παράξενους τρόπους για αυτό χρειάζεται να πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές τα πράγματα είναι απλά και ζόρικα είτε συμβαίνουν στην προσωπική/συναισθηματική ζωή είτε συμβαίνουν στην επαγγελματική ζωή: «Μου αρέσει μένω/ δεν αντέχω την κάνω». Εύκολα λέγονται ναι, αλλά όταν πρέπει να πεις το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι τότε υπάρχει αγωνία, δισταγμός, ανασφάλεια, αλλά σαν Κριός ξέρεις ότι δεν υπάρχει ζωή χωρίς την ανάληψη ρίσκου.

ΤΑΥΡΟΣ

Δύο πράγματα που είναι καλό να θυμάσαι αυτή την περίοδο: 1) Το μυαλό σου δεν είναι αξιόπιστο σε κατάσταση έντονου στρες και υπάρχουν αρκετές τέτοιες στιγμές που αισθάνεσαι να πιέζεσαι είτε εργασιακά είτε προσωπικά. Και 2) η αυτοκριτική, οι ενοχές, οι τύψεις, τα παράπονα και το αυτομαστίγωμα πέραν ενός ορίου γίνονται παθολογία και μαζοχισμός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμή στον Υδροχόο είναι θεωρητικά καλός οιωνός και πρακτικά βοηθητικός ως προς συζητήσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου παρά κάτω και ειδικότερα με ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις, γράψιμο, σπουδές ή επαγγελματικές σκέψεις που μπορούν να δρομολογηθούν. Εάν θέλεις να συνεχίσεις έξω τις σπουδές σου, αν η δουλειά σου σχετίζεται με το εξωτερικό, επηρεάζεται ή θέλεις να εντείνεις τις σχέσεις ή να ανοιχτείς στο εξωτερικό αυτή η περίοδος σε ευνοεί.

ΛΕΩΝ

Με ενεργοποιημένο τον Κριό όλα εξαρτώνται από το πώς αντιμετωπίζεις τη ζωή – την άποψή σου για τη ζωή, την οπτική σου για τον έρωτα και τη δημιουργικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

O Ερμής φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την οικονομική σου ευημερία. Ο οικονομικός προϋπολογισμός πιέζεται από δάνεια, κάρτες ή λογαριασμούς που μπαίνουν σαν διαφημιστικά από την πόρτα σου ή έκτακτα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και δεν μπορούν να μετατεθούν για αργότερα. Προειδοποίηση: Μη δανείζεσαι αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη. Και κάτι ακόμα: η προσκόλληση στη δουλειά έχει τη δύναμη να ξεκολλήσει το μυαλό σου από τα προσωπικά άγχη και τα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν στη/στις σχέση/εις σου.

ΖΥΓΟΣ

Το θέμα είναι Εσύ και οποιοσδήποτε σημαντικός Άλλος σε οποιαδήποτε σφαίρα της ζωής σου – προσωπική, συναισθηματική, εργασιακή, οικογενειακή. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσο ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Κριό (για τέσσερις/πέντε εβδομάδες ακόμα) αυτές οι σχέσεις θα είναι συνεχώς διαταραγμένες, αντίξοες ή δύσκολες. Σημαίνει ότι κάποιες σχέσεις ή μια κομβική σχέση έρχεται στο μέσον της σκηνής, ή γίνεται προτεραιότητα ώστε να δεις αν την επιθυμείς ακόμα, ή να διαπιστώσεις πού υπάρχουν προβλήματα, για να την επαναξιολογήσεις, να τη συντηρήσεις ή να την αλλάξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου υπάρχει πολλή συζήτηση, πολύ σούρτα φέρτα, πολλά μου είπες σου είπα, κινητικότητα, έντονοι ρυθμοί καθημερινότητας και αν θέλεις επαγγελματική δράση. Μπορείς να λες ό,τι σκέφτεσαι χωρίς να το περικυκλώνεις προσέχοντας ωστόσο να ακούς και τον άλλο, το ένστικτό σου είναι οξυμένο οπότε μπορείς να το εμπιστεύεσαι, όπως και τη διαίσθησή σου που είναι πιθανότητα σωστή τώρα. Υπάρχει σωστό τάιμινγκ και συγχρονισμός ώστε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανές πολλές συζητήσεις για το σπίτι και μάλλον πρόκειται για θετικές αλλαγές που πρόκειται να κάνεις σε αυτό. Ή μήπως πρόκειται για ανακαίνιση; Ή σκέψεις για μετακόμιση; Ή προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης; Ή το σπίτι γίνεται το κέντρο του ενδιαφέροντός σου επειδή υπάρχει κινητικότητα σε αυτό ή επειδή καλείς φίλους; Μπορεί επίσης το σπίτι να θέλει φροντίδα ή αλλαγές. Ή ακόμα μπορεί κάποιος από την οικογένεια ή κοντινός σου άνθρωπος να χρειάζεται τη στήριξη ή τη βοήθειά σου.

Syndicate content