ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό σε κομβικά σημεία του χάρτη σου υπάρχουν πολλοί Καρκίνοι, κάθε τόσο και καινούργιοι, που τραβάνε των παθών τους τον τάραχο και μέσα από βάσανα, αντιξοότητες, ταλαιπωρίες και οδύνη ενηλικιώνονται (σε όποια ηλικία κι αν είναι) με το δύσκολο τρόπο. Αν έχεις αφήσει κάποιον άλλο να κάθεται στη θέση του οδηγού στο δικό σου αυτοκίνητο, στη ζωή σου δηλαδή, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο έλεός του εξαρτημένος από τις ικανότητές που έχει ή δεν έχει, από τις δικές του ιδέες, τα δικά του πιστεύω, τη δική του οπτική γωνία.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν αισθάνεσαι εκτός ελέγχου ή ότι δεν μπορείς να συμμαζέψεις τη ζωή σου, πιστεύεις ότι χρειάζεσαι κάποιον «εκπαιδευτή» ή ένα σωτήρα για να σε αναλάβει. Αυτό σημαίνει ότι δένεσαι συναισθηματικά και έλκεις ανθρώπους που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα (ανάμεσά τους κι εσένα) θεωρώντας έτσι ότι θα σταθεροποιηθεί η ζωή σου μέσα σε μια σχέση χωρίς σκαμπανεβάσματα. Κι όμως αυτός/ή που παραδίδεις τη ζωή σου αποδεικνύεται τις περισσότερες φορές ότι είναι περισσότερο ανισόρροπος, παρορμητικός και ασταθής από ό,τι φανταζόσουν.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να πολεμάς για την επαγγελματική σου επιβίωση, να πολεμάς στο μέτωπο των σχέσεων ή να προσπαθείς να βρεις το δρόμο σου σε ναρκοθετημένες ζώνες – παντού πόλεμος: με την αδίστακτη εξουσία που προσπαθεί να επιβληθεί μέσα από κυβερνήσεις, τράπεζες και καρτέλ ή με τον κάθε σημαντικό άλλο της προσωπικής σου ζωής που προσπαθεί να σε ελέγξει για να αισθανθεί ασφάλεια. Όλοι αυτοί οι πόλεμοι σε αφορούν και κατά εποχές πάρα πολύ, αφού πρωταγωνιστείς σε κάποιον από αυτούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν ανήκεις σε αυτούς που παίρνουν εύκολα διαζύγιο – στην πραγματικότητα δεν ξεκουνιέσαι εύκολα από μια σχέση ακόμα και αν έχει πάψει να σε ικανοποιεί εδώ και χρόνια. Από την άλλη είναι βάρος να χρειάζεται να αποδεικνύεις συνεχώς την αφοσίωσή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως μετά τα τελευταία δύο, τρία χρόνια που οι σχέσεις σου δοκιμάστηκαν και σε πολλές περιπτώσεις Ταύρων έσπασαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ώρες που αισθάνεσαι ότι η ψυχολογική πίεση που νιώθεις φτάνει στα όρια του συναγερμού – εξαιτίας της οικογένειας; Της επαγγελματικής κατάστασης; Ή της απογοήτευσής σου από ανθρώπους (ή από ένα/μία ειδικά), που πίστεψες ότι ερχόντουσαν με δώρα τα οποία αποδείχθηκαν όμως στο δρόμο άνθρακες. Επιτέλους, τι θέλουν όλοι από σένα; Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε τόσο αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, συγκρούσεις με αυτόν/ή που αγαπάς ή άπληστα αφεντικά;
 

ΛΕΩΝ

Η συγγραφέας Έντιθ Γουόρτον είχε πει για το χρήμα: «Ο μόνος τρόπος να μη σκέφτεσαι τα χρήματα είναι να έχεις πάρα πολλά». Μάλιστα. Χρήμα, λοιπόν, το θέμα της περιόδου. Το χρήμα ως βαρόμετρο της μοντέρνας αυτοπεποίθησής, το έχεις - είσαι, δεν το έχεις - δεν είσαι. Το χρήμα ως συναισθηματικό υποκατάστατο. Το χρήμα ως ασφάλεια. Εκεί που σκέφτεσαι ότι θέλεις να μπεις σε ένα μαγαζί και να το σηκώσεις όλο ξαφνικά βλέπεις κάτω από την πόρτα σου τους λογαριασμούς και απότομα ξενερώνεις.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μερικές φορές μάς είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι μπορούμε να προσελκύσουμε την προσοχή, να είμαστε πραγματικά ορατοί από τους άλλους, να αγαπηθούμε για αυτό που είμαστε πραγματικά ή να αναγνωριστούμε για τα ταλέντα μας. Το «μερικές φορές» στην περίπτωσή σου μπορεί να γίνει συχνά. Σου είναι περισσότερο δύσκολο αν είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο με τον Ποσειδώνα να διαλύει ψευδαισθήσεις και όνειρα, αλλά και με τον Κρόνο τώρα πια να σε γειώνει ακόμα περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως, είσαι κάπως… Αυτό το «κάπως» περιέχει ανησυχία, ανασφάλεια, μερικές σκοτεινές σκέψεις για το μέλλον, μια αίσθηση ότι κάτι λείπει στη συναισθηματική ζωή σου, ακόμα κι αν υπάρχει κάποιος δίπλα σου και έχεις την επιθυμία να πέσεις να κοιμηθείς και την επομένη μέρα να είναι όλα ροζ. Το καλό νέο είναι ότι ο Ερμής σε ορθή πορεία πια (από τις 9/10) επιταχύνει την καθημερινότητα, ενεργοποιεί την επαγγελματική σου ζωή καθώς και τη διάθεση να βρίσκεσαι περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να συνειδητοποιείς με τον Άρη στην Παρθένο ότι η οικονομική σου ευημερία και ασφάλεια βρίσκεται στα χέρια των άλλων ή αγχώνεσαι από το μέγεθος των χρεών, των λογαριασμών και των δανείων ενώ σε κυνηγάνε η τράπεζα και οι κάρτες, να θυμάσαι ότι με τον Δία και την Αφροδίτη επίσης στην Παρθένο υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους μετράς επαγγελματικά, υπάρχουν άλλοι που ποντάρουν στα ταλέντα σου και τις ικανότητές σου και ποντάρουν επαγγελματικά σε σένα είτε πλησιάζοντάς σε για να συνεργαστείτε είτε να συνεταιριστείτε, κι ότι έχεις σχεδόν ένα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιθυμείς διακαώς να κάνεις την επαγγελματική σου παρουσία αισθητή – ει δυνατόν να κάνεις κάτι που θα έχει την κοινωνική αναγνώριση, που θα σε καταχωρήσει στη λίστα των σημαντικών. Θέλεις να αφήσεις το αποτύπωμά σου κάνοντας κάτι μοναδικό, αυθεντικό και αξιοθαύμαστο – να το ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις το δρόμο προς την κορυφή όσο χρόνο κι αν πάρει. Αλήθεια ποια είναι η αποστολή σου; Τι θέλεις να κάνεις; Ναι, πολλοί Αιγόκεροι θα μπορούσαν να αφήσουν τα πάντα για να γίνουν new age ταξιδιώτες.

Syndicate content