ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαν Παρθένος έχεις τη δυνατότητα να επιβάλλεσαι στο φυσικό κόσμο ακόμα κι αν οι γονείς σου δεν σε προετοίμασαν για μία τέτοια δουλειά. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή (από 1/5) στους Διδύμους μπορείς να επιβληθείς –ή επειδή είσαι χαμηλών τόνων να κάνεις αισθητή την παρουσία σου– παντού. Επαγγελματικά και κοινωνικά μετράς, αναγνωρίζεσαι, σε θέλουν στις παρέες, μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να είσαι αυτό που λέμε «σημαντικός παίκτης» εργασιακά.

ΚΡΙΟΣ

Ανήκεις στα ζώδια που ουσιαστικά ο ίδιος σου ο εαυτός σε πιέζει να αλλάξεις δέρμα, ιδέες, απόψεις, σχέσεις, φιλίες, να ξαναδείς τα επαγγελματικά σου, να ανοιχτείς, να αναγεννηθείς. Να ξεγράψεις για να γράψεις τα επόμενα κεφάλαια της ιστορίας σου. Ω ναι! Η επιθυμία σου να παρασυρθείς είναι τεράστια. Ακόμα κι αν σου έλεγε κάποιος ότι θα την πατήσεις μεγαλοπρεπώς από αυτόν ή αυτήν που θα κάνει την καρδιά και το σώμα σου να πάρουν φωτιά, δεν θα έκανες πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου για άλλη μία εβδομάδα και της Αφροδίτης (αλλά και του Ερμή από 1/5) στους Διδύμους σού δίνουν την ευκαιρία να μιλήσεις ευθέως και σοβαρά σε ορισμένους ανθρώπους που απέφευγες μέχρι τώρα είτε επειδή θεωρούσες ότι σου γίνονται βάρος είτε επειδή αυτοί απομακρύνθηκαν από κοντά σου για λόγους που δεν μπορείς να κατανοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και στην περίπτωση που όλα πηγαίνουν σχετικά καλά αυτή την εποχή –η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σε ρίχνει στα μαλακά σε περίπτωση που τα πράγματα στραβώνουν– ξέρεις πολύ καλά ότι η παράσταση, όπου εσύ ελπίζεις στη δεξιοτεχνία αυτού που σου ρίχνει σπαθιά χωρίς να σε τραυματίσει, συνεχίζεται. Ο τροχός ονομάζεται εργασιακή ζωή και σχέσεις και τα σπαθιά που προσπαθείς να αποφύγεις ονομάζονται παρατεταμένη αναμονή, ηττοπάθεια, άγχος, πλήξη, έλλειψη ικανοποίησης και αίσθημα εγκλωβισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σώσεις τον εαυτό σου από περιττούς θυμούς και αντικατηγορίες, αν βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι δεν μπορείς αυτή την εποχή να βρεις άκρη με το θέμα των σχέσεων. Η επιρροή της Αφροδίτης και του Ερμή στους Διδύμους (από 1/5) είναι υπόγεια και κινητοποιεί δυνάμεις που, αν δεν τις εκλογικεύσεις, σε οδηγούν μαθηματικά στο αυτογκόλ.

ΛΕΩΝ

Ίσως δίνεις την ενέργειά σου για να καθιερωθείς ως ένα «επιτυχημένο μέλος της κοινωνίας» ή να αναγνωριστείς, γεγονός που για έναν Λέοντα σημαίνει ότι, εκτός από την απαιτούμενη ορατότητα που διεκδικεί, κερδίζει κι αρκετά χρήματα ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν. Ίσως να μην υπάρχει εξωτερική δράση αλλά η επιθυμία να ξεχωρίσεις, η ανυπομονησία να κάνεις κάτι που σου αρέσει και η αγωνία αν θα καταφέρεις να γίνεις σημαντικός/ή. Μέχρι τώρα τα καταφέρνεις καλά πάντως, αν και σκέφτεσαι ότι λάθος εκτιμήσεις, αστοχίες και λάθος επιλογές δεν συγχωρούνται πια.

Ιχθύες

 Όσο μεγάλες κι αν είναι οι φιλοδοξίες σου, είσαι λιγότερο διατεθειμένος/η να αφήσεις τη φωλιά σου. Ακόμα κι αν εμφανίζεσαι στον κόσμο για να πολεμήσεις για τις επιδιώξεις και την καριέρα σου, το κάνεις έχοντας στο μυαλό σου να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι κοντά σε αυτούς που αγαπάς ή να πας να βρεις αυτούς που αγαπάς. Φυσικά κανένας δεν θα σε κατηγορήσει αν παρατήσεις ένα επαγγελματικό ραντεβού ή αν φύγεις πιο νωρίς από τη δουλειά προφασιζόμενος/η ίωση ή αν χαζεύεις τις περισσότερες ώρες που δουλεύεις.

ΖΥΓΟΣ

Με πλανήτες στους Διδύμους μη χάνεις το χρόνο σου επιθυμώντας την ιδανική, τέλεια και λαμπερή οικογενειακή ή ερωτική ζωή που έχεις διαβάσει στα βιβλία ή έχεις δει στο σινεμά. Τελειότητα σημαίνει «αποστειρωμένη πραγματικότητα» οπότε μπορείς να κάνεις τις ιδέες σου τέχνη αλλά όχι σχέσεις. Κατά τα άλλα, όσο περισσότερο τρέχεις για ένα στόχο που έχεις βάλει τόσο περισσότερο ενήλικας, ώριμος/η και ολοκληρωμένος/η θα νιώθεις. Μερικές φορές ίσως και ευτυχισμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις ανακατέψει τόσο πολύ την τράπουλα με τις πιθανότητες, τις προσδοκίες, τους ευσεβείς πόθους, τις ευκαιρίες, τις εναλλακτικές, τα plan b, τις δυνατότητες και τις ελπίδες, που χρειάζεται να ανοίξεις πια τα χαρτιά σου. Η ζωή σου δεν μπορεί να περιμένει. Φαίνεται ότι υπάρχουν ευκαιρίες, προσκλήσεις και θετικές εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς, των συνεργασιών αλλά και των προσωπικών σχέσεων που σε ενδιαφέρουν συναισθηματικά. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσεις να υπερασπιστείς τις επιλογές που χρειάζεται να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου επηρεάζοντας τους γεννημένους τις πέντε πρώτες μέρες του Τοξότη. Ίσως νιώσεις σαν την αρκούδα που πρέπει να χορεύει υπάκουη στο ρυθμό του ντεφιού που της χτυπάνε φρικτοί άνθρωποι – στην περίπτωσή σου άνθρωποι που είναι σε θέση να σε φτιάξουν ή να σε καταστρέψουν επαγγελματικά.

Syndicate content