ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τάση είναι να χρωματίζεις τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν με υποχρεώσεις, καθήκοντα, με οφειλές και περιορισμούς. Μπαίνεις δηλαδή στις συντροφικές κυρίως σχέσεις με το κουτί των πρώτων βοηθειών και φορώντας στολή νοσοκόμας για να διορθώσεις ή για να γιατρέψεις τον Άλλο που είναι αναξιοπαθής με κάποιο τρόπο – αν δεν έχει πρόβλημα, αναρωτιέσαι, γιατί να μπεις σε μια σχέση. Μάλιστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεσαι σε μια εποχή έντασης, κινητικότητας, διεκδίκησης, εξελίξεων. Τα επαγγελματικά καταρχάς με τις επιδιώξεις σου και τους στόχους σου αποτελούν την νούμερο 1 προτεραιότητά σου. Είσαι ζωντανός/ή και αποφασίζεις για τη ζωή σου. Είτε προσπαθείς να συμπλεύσεις με την εποχή ώστε να επιβιώσεις επαγγελματικά αναζητώντας μια θέση στον ήλιο είτε διαπιστώνεις πού βρίσκεσαι συναισθηματικά/συντροφικά, το σίγουρο είναι ότι είσαι επιρρεπής στις διαφωνίες – είτε γιατί είσαι περισσότερο αποφασισμένος/η τώρα ή γιατί απλώς βαρέθηκες να υποχωρείς στις επιθυμίες των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Οι παλιότερες δεκαετίες το ήξεραν πολύ καλά ή το ένστικτό τους ήταν πιο ακονισμένο. Η εργασιοθεραπεία είναι το αντίδοτο σε κάθε μαύρη σκέψη και αποτελεί μια διέξοδο κάθε φορά που τα πράγματα ζορίζουν. Έτσι οι άντρες δούλευαν υπερεντατικά και οι γυναίκες, αν ήταν στο σπίτι, έτριβαν τους νεροχύτες μέχρι να μελανιάσουν. Αν είσαι καλλιτέχνης, δημιουργός, φοιτητής, ερευνητής ή οποιοσδήποτε που η απομόνωση τον διευκολύνει στο έργο του, αυτές οι εβδομάδες μπορεί να είναι εξαιρετικά εποικοδομητικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κυβερνήτη την Αφροδίτη, οπότε κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο αλλάζουν και οι προτεραιότητές σου. Τώρα π.χ. (από 27/1) που η Αφροδίτη άρχισε τη διέλευσή τους στους Ιχθύς, στους οποίους βρίσκεται ήδη ο Άρης, οι φιλίες, οι επαγγελματικές διασυνδέσεις, τα όνειρά σου για το μέλλον, οι πόθοι και οι λαχτάρες σου έρχονται στην επιφάνεια για να καλλιεργηθούν, να ανθίσουν, να εξελιχθούν, να δρομολογηθούν, να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν ξέρω πόσοι Δίδυμοι ασχολούνται με τα κοινά ή την πολιτική, αλλά πολλοί Δίδυμοι βρίσκονται στο κέντρο της δημόσιας σκηνής προσπαθώντας να διακριθούν, να πείσουν, να κάνουν καλή εντύπωση, να επιβιώσουν. Τα καταφέρνουν; Μάλλον ναι, αλλά καθόλου εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανήτες στους φιλικούς σου Ιχθύες, Άρης και Αφροδίτη (από 27/1) αποτελούν μια γερή ενίσχυση, τόνωση, προώθηση και των επιδιώξεών σου αλλά και της ψυχικής σου κατάστασης. Υπάρχει η διάθεση και η ορμή να κυνηγήσεις ό,τι δίνει νόημα στη ζωή σου είτε είναι εργασία, δουλειά, φήμη, οικογένεια, σπουδές, ταξίδια. Σε διευκολύνουν επίσης σε ερωτικά ζητήματα γιατί σου ανεβάζει τα επίπεδα ψυχραιμίας και λογικής, μειώνει τις εντάσεις και σε κάνει διαλλακτικό/ή, συνεννοήσιμο/η και ανοιχτό/ή στις διαφορετικές απόψεις.

ΛΕΩΝ

1. Το σεξ σε μια σχέση είναι καύσιμο, δηλαδή απολύτως απαραίτητο. Είναι εκτόνωση, παιχνίδι, σπορ αλλά είναι και ένωση, και συγχώνευση των εγώ, αγάπη και έρωτας, πάθος, ζωή, ενέργεια. Αυτή την περίοδο το σεξ είναι σημαντικό ως εκδήλωση βαθιών αισθημάτων – το σεξ ως επικοινωνία, για να σταθεροποιήσει τη σχέση ή για να την ενεργοποιήσει πάλι, αν βρίσκεται σε κατάσταση βάλτου.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει εργασιακή πίεση. Η καθημερινότητα επίσης δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις – συνεχώς βγαίνουν δουλειές που χρειάζεται να κάνεις, υποχρεώσεις που πρέπει να διαπεραιώσεις, η τηλεόραση χάλασε, το αυτοκίνητο θέλει λάδια, να πάω στον οδοντίατρο, να στηθώ στην ουρά για να πληρώσω λογαριασμούς κ.λπ. Ταυτόχρονα χρειάζεται να δεις, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πώς να κάνεις τη δουλειά σου πιο αποδοτική, πώς να την εκσυγχρονίσεις, πώς να την εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια εποχή που με πλανήτες στους Ιχθύς και με τον Δία έστω και ανάδρομο στον Λέοντα ΟΛΑ είναι ανοιχτά. Μπορείς προσεκτικά να υλοποιήσεις όνειρα, σχέδια, στόχους ή να δρομολογήσεις τα επόμενα βήματά σου. Οι φιλοδοξίες σου μπορούν να ανθίσουν, όπως και η ερωτική σου διάθεση, η επιθυμία να διακριθείς και να ξεχωρίσεις, η λαχτάρα σου να εκφραστείς και να ονειρευτείς. Σαφώς είσαι σε μια καλή εποχή. Μπορείς να κάνεις τους γύρω σου να σε προσέξουν, όπως μπορείς και να ξεπαγώσεις συναισθηματικά ή να ενδιαφερθείς για κάποιον/α που σου κουνάει την ουρά του/της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατευθείαν: φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να συνεχίσουν να υπάρχουν. Πιο συγκεκριμένα χρειάζεται να δείξεις προσοχή σε οικογένεια, σπίτι και αγαπημένους που βρίσκονται κοντά σου και από σπόντα στην επαγγελματική ζωή. Ο Άρης στους Ιχθύς δημιουργεί παρόρμηση και μπορεί να κάνει τη σπίθα πυρκαγιά σε οικογενειακά προβλήματα, σε διαφορές ή σε θέματα που ήταν κάτω από το χαλί και τώρα έρχονται με φόρα στην επιφάνεια.

Syndicate content