ΛΕΩΝ

Φυσικά και δεν φοβάσαι τη δουλειά, τις ευθύνες, την ένταση, τις υπερωρίες, την πίεση. Σαν στρατιώτης-εργάτης μπορείς να ριχτείς στον εργασιακό πόλεμο αναζητώντας σημαντικά αποτελέσματα και αργή αλλά σταθερή και ανοδική εξέλιξη. Όσο πιο δύσκολη η αποστολή τόσο περισσότερο αποφασισμένος/η να τη φέρεις εις πέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αντί να θεωρείς τις λέξεις ένα ανόητο βραχυκύκλωμα που συσκοτίζει αισθήματα και προθέσεις, καλύτερα να προσπαθήσεις να ακούσεις τα παράπονα και την κριτική των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν, ή να μιλήσεις ανοιχτά για ό,τι σε ενοχλεί. Μπορεί να διαθέτεις το ταλέντο να αισθάνεσαι τις σκέψεις των άλλων και να σκανάρεις τα αισθήματά τους, αλλά προς το παρόν χρειάζεται να μιλήσεις με λέξεις, λογική και καρδιά. Ή μήπως χρειάζεται να γυρίσεις την πλάτη σε αυτούς που επιμένουν να σε κάνουν κανονικό άνθρωπο, δηλαδή να σε φέρουν στα μέτρα τους; Υ.Γ.

ΚΡΙΟΣ

Όλοι ξέρουμε ότι διανύεις/διένυσες/θα διανύσεις μία κομβική περίοδο της ζωής σου. Όταν διατηρείς την ελπίδα, την πίστη και την αφοσίωση, ξέρεις πού πηγαίνεις κι αυτό σου δίνει δύναμη. Μετά, βλέποντας το τέρμα μακριά, αισθάνεσαι ότι δεν αντέχεις, ότι χρειάζεται να πας στα γόνατα μέχρι εκεί και τα βάζεις με την τύχη σου και τον Θεό. Θυμήσου όμως ότι έχεις περισσότερη δύναμη από ό,τι φαντάζεσαι, αλλά ο μόνος που μπορεί να την ενεργοποιήσει είσαι εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Λέοντα και ο Άρης στον Αιγόκερω μπορούν να είναι καλά νέα υπό κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις: ότι δεν υπάρχουν στις στενές σου σχέσεις, με αγαπημένο/η, σύντροφο, συνεργάτη ή συνεταίρο, γκρίζες ζώνες και προβλήματα κρυμμένα κάτω από το χαλί, γιατί αυτές οι διελεύσεις τα ενισχύουν, αφού ξέρουμε ότι ο τυχερός κυρίως Δίας απλώνει, διευρύνει, πολλαπλασιάζει, επιταχύνει, υπερβάλλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κι ενώ ο Ποσειδώνας δημιουργεί θολό επαγγελματικό τοπίο και Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί εσωτερική ανησυχία για το οικονομικό μέλλον σου, ή σου αδειάζει σαν ηλεκτρική σκούπα την τσέπη, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο θέματα συντροφικά (ευνοϊκά), επιτείνει την επιθυμία για συντροφικότητα και δημιουργεί καλό πλαίσιο συνεννόησης, με λίγα λόγια ενθαρρύνει το μαζί ενώ ανοίγει το δρόμο σε όσους ψάχνονται για νέες συναντήσεις ή γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχουμε και λέμε: Ο Πλούτωνας επί χρόνια και ο Άρης μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω σηματοδοτούν έντονες μετατοπίσεις και νέους προσανατολισμούς στον τομέα του Άλλου, του οποιουδήποτε σημαντικού άλλου, είτε είναι σύντροφος, ερωτικός παρτενέρ ή ακόμα και συνεργάτης ή κάποιος που οι αποφάσεις του σε επηρεάζουν επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχει σημασία πόσο συχνά λένε οι αστρολόγοι ότι οι πλανήτες στον 5ο οίκο, δηλαδή στον Αιγόκερω, φέρνουν ζωντάνια, φλερτ, διασκέδαση και σεξ - και παιδιά, αν θέλεις. Ο μέσος Παρθένος θα στρέψει την πλάτη του και θα γυρίσει στην απαιτητική δουλειά του. Κι όμως, πώς είσαι σίγουρος/η ότι θα χάσεις, αν δεν παίξεις; Ας έρθουμε όμως στον έρωτα και την αίσθηση της αξίας σου. Και τα δύο μπορούν να περιπλεχτούν τόσο πολύ που να επηρεάσουν την επιλογή της καριέρας, της προσωπικής ζωής, τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Οι διελεύσεις στο χαμηλότερο σημείο του ηλιακού μας χάρτη έχουν σκοπό να φέρουν στην επιφάνεια, όντως πολύ άτσαλα μερικές φορές, κομμάτια της ζωής μας που είναι ετοιμόρροπα, που μας κρατάνε δέσμιους χωρίς καμιά ικανοποίηση και που μας οδηγούν κάθε τόσο σε αδιέξοδο, ή σε τοίχο στον οποίο σπάμε τα μούτρα μας ώστε να αποφασίσουμε να αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΝΑΙ: Δρομολόγησε αποφάσεις που να βασίζονται στη λογική, στα γεγονότα, στην εμπειρία. Μίλησε με επιχειρήματα σε ανθρώπους που χρειάζεται να πείσεις. Άκου τις συμβουλές αυτών που εμπιστεύεσαι την κρίση τους. Ανοίξου σε όσους σε ενδιαφέρουν επαγγελματικά. Όταν οι άλλοι τα φτύνουν εσύ συνέχισε να δείχνεις δυναμισμό και αισιοδοξία. Ενδιαφέρσου για την εμφάνιση και το σώμα σου. Διεύρυνε τα εργασιακά σου προσόντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ναι, η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Και ο Ερμής (από τις 28/11). Κι επίσης η Νέα Σελήνη γίνεται εδώ στο ζώδιό σου (στις 22/11). Δηλαδή; Σου δίνονται οι δυνατότητες να διεκδικήσεις τη ζωή που θέλεις χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.

Syndicate content