Νέα Σελήνη στις 7ο44´του Σκορπιού

Xρειαζόμαστε ένταση, ξεκάθαρο στόχο και βαθιά αισθήματα ενώ πρέπει να μειώσουμε τον έλεγχο στον εαυτό μας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήκεις σε αυτούς που ταυτίζονται με το/τη σύντροφο και αναζητάς μια σχέση που έχει νόημα, διαρκεί, αντέχει, είναι σταθερή, σε γεμίζει. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το 2008, οι γεννημένοι αρχικά τις πρώτες είκοσι μέρες του ζωδίου έχουν ζήσει, ζουν ή θα ζήσουν μια σχέση που χάραξε/χαράζει/θα χαράξει τη ζωή τους για πάντα – μια σχέση που ο παράδεισος και η κόλαση πάνε χέρι-χέρι.
 

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, ένα καλό νέο, σου δίνεται ευκαιρία να θυμηθείς τι επιδιώκει ο Κρόνος στον Τοξότη και πώς σε επηρεάζει. Ο Τοξότης ανήκει όπως κι εσύ στα ζώδια της φωτιάς, είναι φιλικό σου ζώδιο κι αυτό σημαίνει ότι ο δύσκολος, περιοριστικός, αγχωτικός Κρόνος δεν είναι αρνητικός ή απαγορευτικός ως προς τις επιδιώξεις σου.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Τοξότης για σένα συμβολίζει πολύ χονδρικά το Χρήμα και το Σεξ. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που ο Κρόνος πέρασε στον Τοξότη για τα καλά τον Σεπτέμβριο του 2015 αυτοί οι δύο τομείς άρχισαν να δυσκολεύουν. Οι οικονομικές υποχρεώσεις έγιναν πιεστικές, τα έξοδα τρέχουν, χρωστάς, σου χρωστάνε, δάνεια και έκτακτες υποχρεώσεις δημιουργούν πονοκέφαλους. Επίσης είναι πιθανόν, αν βρίσκεσαι σε σχέση, να υπάρχει ένα αγκάθι: πρόκειται για το σεξ που μειώθηκε ή δεν απολαμβάνεις;
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάξει, ο Κρόνος είναι πάντα εκεί στον Τοξότη και σε ζορίζει στις σχέσεις και στις επιδιώξεις σου και σε ό,τι πεις. Δεν μπορείς να τον αποφύγεις – σε όποια ηλικία κι αν είσαι ενηλικιώνεσαι θέλεις δεν θέλεις, γεγονός που θυμώνει τον Πίτερ Πάν μέσα σου. Ο Δίας στον Ζυγό και η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορούν να λειτουργήσουν όχι μόνο ως δυναμωτικά αλλά και να δημιουργήσουν αισιοδοξία, να σε σπρώξουν στο μέλλον, να σε εμπνεύσουν ώστε να δρομολογήσεις ένα έργο/σχέδιο/στόχο/όνειρο που θα σε κάνει να αισθανθείς σημαντικός/ή και ολόκληρος/η.
 

ΛΕΩΝ

Ε όση δουλειά κι αν υπάρχει, όσες υποχρεώσεις κι αν τρέχουν, σε όσες ουρές κι αν καθίσεις για να πληρώσεις λογαριασμούς, όσες εκκρεμότητες κι αν έχεις, ακόμα κι αν ο εργασιακός φόρτος μεταφερθεί και στο σπίτι, ακόμα κι αν έχεις ραντεβού με τον οδοντίατρο, πας για εμβόλιο το κατοικίδιο, έχεις γυμναστήριο ή θέλεις να ξυπνήσεις νωρίς –ναι, όλα αυτά ισχύουν κι όσα επιπλέον μπορεί να οδηγήσουν σε μια επιβαρυμένη καθημερινότητα–, ε, μπορείς να βρεις χρόνο για φίλους, για έναν καφέ, για να βγεις έξω από το σπίτι, για να ξεχαστείς, να μιλήσεις με ανθρώπους που έχεις να

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ναι, ξέρω, μη σε σκοτίζουμε γιατί τρέχεις και δεν έχεις χρόνο. Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η αιτία του τρεξίματος αλλά αστρολογικά ο καιρός είναι ευνοϊκός σε κάθε είδους δημιουργική επαγγελματική απόπειρα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σου έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μπρος και να τρέξετε οτιδήποτε σας υπόσχεται μέλλον και έχει προοπτικές.
 

ΖΥΓΟΣ

Δυσκολίες ναι. Διλήμματα ναι. Μερικές επώδυνες αποφάσεις ναι. Αμφιβολίες και δισταγμοί ναι. Όμως το πόδι δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ να είναι μετέωρο – πρέπει να πατήσεις στο νέο έδαφος, να ολοκληρώσεις το βήμα. Μετά από πολύ καιρό χρειάζεται να σκεφτείς το μέλλον σου – το εργασιακό, το προσωπικό, το επαγγελματικό, τις σχέσεις σου, τις προσδοκίες σου. Να ξεσκονίσεις τα όνειρά σου, να γυαλίσεις τους στόχους σου, να κάνεις εικόνα τον εαυτό σου στα επόμενα χρόνια.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό (24/10 - 12/11) αυξάνει τους επαγγελματικούς και καθημερινούς ρυθμούς σου. Όλες οι εκκρεμότητες που έχουν σωρευτεί, έχουν μαζευτεί ή αμέλησες το προηγούμενο διάστημα χρειάζεται τώρα να διευθετηθούν. Όσοι έχεις καιρό να δεις και σε νοιάζουν, όσοι έχεις καιρό να δεις και δεν σε νοιάζουν και όσοι χρειάζεται να δεις τους συναντάς, επικοινωνούν μαζί σου, τους κλείνεις ραντεβού, βγαίνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεννήθηκες για να είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να αγαπάς και να νιώθεις τους ανθρώπους, να βοηθάς και να χάνεσαι μέσα στους ανθρώπους, να κάνεις τέχνη και να γίνεσαι τέχνη για τους ανθρώπους. Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να είσαι διάσημος/η, να ανάβουν τα φλας για σένα, να μιλάνε για σένα, να είσαι στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Κι ύστερα σκέφτεσαι, τι ανόητη ιδέα είναι η διασημότητα και τι υποκρισία κρύβεται πίσω από αυτήν, τους συμβιβασμούς που υπάρχουν, τα φτηνά κόλπα που επιστρατεύονται για να παραμείνει κάποιος στη δημοσιότητα.

Syndicate content