Νέα Σελήνη στις 8º15; του Ζυγού

Αυτή η νέα Σελήνη στον Ζυγό μιλάει για σχέσεις, για ισότητα, για αμοιβαίο σεβασμό, για συνεργασία. Να μοιράζεσαι χωρίς να υποτιμάς, να ανταλλάσσεις χωρίς να μετράς, να κρατάς το χέρι χωρίς να πιέζεις, να είσαι μαζί χωρίς να χάνεις τον εαυτό σου, να βρίσκεσαι δίπλα χωρίς να ρίχνεις τον ίσκιο σου. Να νοιάζεσαι. Να αγαπάς. Να ενδιαφέρεσαι.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης αφήνει τον Τοξότη και αρχίζει τη διέλευσή του στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα μια μεγάλη ανάσα, αφού ο νευραλγικός τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων, της συντροφικότητας και των επαγγελματικών συνεργασιών αποφορτίζεται από την έξτρα ένταση του Άρη αφήνοντας βεβαίως τον Κρόνο εκεί που από δω και πέρα επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου πιέζοντάς τους να αποφασίσουν με ποιους θα δεσμευτούν και ποιους θα αφήσουν πίσω τους είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά.
 

ΚΡΙΟΣ

H είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω (από 27/9) για επτά περίπου εβδομάδες σηματοδοτεί μια έντονη περίοδο που έχει στο κέντρο της συνήθως την επαγγελματική ζωή αλλά και κατ’ επέκταση την οικογενειακή/ προσωπική/ ψυχολογική ζωή. Η προσοχή, η ενέργεια και η προσπάθεια στρέφονται στην επαγγελματική επιβίωση, στην επιθυμία για εξέλιξη, στον αγώνα να τα καταφέρεις έχοντας κατά νου ανταγωνισμό, εμπόδια, αντιθέσεις και αντιδράσεις.
 

ΛΕΩΝ

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό αυτό που θέλεις είναι να μείνεις σπίτι ασφαλής και χαλαρός/ή ανάμεσα στην οικογένειά σου, που ακόμα κι αν τη θεωρείς δεδομένη, ή βαρετή, αυτή την εποχή αποκτάει κάτι από τη θαλπωρή των οικογενειών στις παλιές αμερικάνικες ταινίες. Έχεις ανάγκη από μία «οικογένεια» που αν την έχεις είσαι τυχερός/ή κι αν δεν την έχεις την επιζητάς στους ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι, στους φίλους, ή σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να δημιουργήσεις δική σου.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον φιλικό σου Αιγόκερω είναι σαφώς σε καλύτερη θέση από ό,τι ήταν στον Τοξότη.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω (από 27/9) φέρνει τον άξονα οικογένεια/προσωπική - επαγγελματική/δημόσια ζωή στο προσκήνιο για εφτά εβδομάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω (από 27/9) επιτείνει την εξωστρέφεια που σου προσφέρει ήδη η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Και στη ζωή, έξω από το σπίτι συνηγορεί και ο Ερμής στην Παρθένο. Μπορεί να είναι εποχή μεγάλης κινητικότητας που να μη μείνεις ούτε μια μέρα μέσα στο σπίτι σου. Η Αφροδίτη δεν σε αφήνει να περάσεις απαρατήρητος/η, προσθέτει φιλαρέσκεια και αυτοπεποίθηση, μπορεί να βάλει το χεράκι της θετικά σε θέματα σχέσεων ή σε επαγγελματικές συμφωνίες και σε βοηθάει να διαπραγματευτείς με μεγαλύτερη πειθώ.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλούτωνας εδώ και χρόνια στον Αιγόκερω έχει κάνει το ζήτημα της οικονομικής σου ασφάλειας πιεστικό. Ακόμα κι αν ανήκεις σε αυτούς που δεν αντιμετωπίζουν άμεσα οικονομικό πρόβλημα, η οικονομική ανασφάλεια υπάρχει πάνω από το κεφάλι σου σαν σύννεφο. Αυτές τις ανησυχίες έρχεται να αναζωπυρώσει ο Άρης στον Αιγόκερω (από τις 27/9). Τα χρήματα και από δίπλα η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση ανεβοκατεβαίνουν σαν ασανσέρ. Έχεις, δεν έχεις, έχεις, δεν έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω (από 27/9) μπαίνεις σε μια έντονη και πολύ σημαντική, απαιτητική, δραστήρια περίοδο της φετινής χρονιάς κατά την οποία στις εφτά εβδομάδες που θα καθίσει ο Άρης στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με τον Δία στον Ζυγό, καλείσαι να δημιουργήσεις, εξελίξεις, διορθώσεις, αναπτύξεις, οργανώσεις, διεκδικήσεις, προσαρμόσεις, επεκτείνεις, ανανεώσεις, δραστηριοποιήσεις, ξεκουνήσεις και αγωνιστείς για την επαγγελματική σου ζωή, τους στόχους σου και τα όνειρά σου.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μετακίνηση του Άρη στον Αιγόκερω (από 27/9) δεν είναι ένα ευχάριστο νέο, αφού ο Αιγόκερως για σένα συμβολίζει τις ήττες, τις σκοτεινές πτυχές της ψυχής σου, τις ενοχές, τις τύψεις, τα «τι θα γινόταν αν…». Βεβαίως είναι και ο τομέας της ανιδιοτελούς αγάπης, της συμπόνιας, της ενσυναίσθησης, όμως συνήθως εκφράζεται με διάθεση απόδρασης από την πραγματικότητα και τις υποχρεώσεις, με εργασιακές δυσκολίες και αντιξοότητες, έξτρα καθήκοντα και ευθύνες στη διεκπεραίωση της καθημερινότητας και απογοήτευση από τις σχέσεις που σε νοιάζουν.

Syndicate content