ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη διέλευση της Αφροδίτης στον Ταύρο είσαι έτοιμος/η να σκάσεις ένα πλατύ χαμόγελο και να βάλεις πλάτη στους φίλους σου: «Φυσικά και μπορώ να βρεθούμε να μου μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί κι ευχαρίστως να σε ακούσω και να σου πω τη γνώμη μου αν θέλεις». «Ε, βεβαίως, ό,τι θέλεις από μένα. Για αυτό είναι οι φίλοι άλλωστε». «Κι εγώ σε έχω επιθυμήσει. Έλα να βρεθούμε». «Μου αρέσει που θέλεις να συνεργαστούμε. Να συζητήσουμε αυτό που έχεις στο μυαλό σου».

ΚΡΙΟΣ

Κανείς δεν πρόκειται να σε ψέξει αν σκεφτείς σοβαρά να παρατήσεις μια σχέση που δεν τραβάει ή να βρεις εναλλακτικές σε μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί. Αντιθέτως είναι εποχή να σκεφτείς, να πάρεις αποφάσεις και να δράσεις είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική σου ζωή. Φυσικά οι τελεσίδικες αποφάσεις είναι προτιμότερο να παίρνονται μετά από εξαντλητικές συζητήσεις, όταν ο χρόνος και οι περιστάσεις έχουν ωριμάσει, όταν είσαι έτοιμος/η κι όχι πάνω στον παρορρμητισμό, το θυμό ή τα νεύρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε ένα δηλαδή από τα δύο ζώδια που κυβερνάει (το άλλο είναι ο Ζυγός), είναι το μεγάλο αντίδοτο/αντίβαρο στον Άρη που από τον Κριό σού δημιουργεί πιθανόν προβλήματα εργασιακά και προσωπικά, επαναφέρει προβλήματα που πίστευες ότι δεν θα σε απασχολήσουν ξανά ή σε επιβαρύνει ψυχολογικά με ενοχλητικές/αρνητικές σκέψεις για την αξία σου και τις επιλογές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που είναι οι Ιχθύες, δραστηριοποιεί την επαγγελματική σου ζωή. Πολλές συζητήσεις, πολλές συναντήσεις, πολλά πρόσωπα. Υποχρεώσεις, ευθύνες, καθήκοντα, εκκρεμότητες, επαφές, σχέδια και φαεινές ιδέες που είναι χρήσιμες και πρωτότυπες και που αναλόγως με τη δουλειά που βρίσκεσαι μπορούν να εκφράσουν και να ενδιαφέρουν και το πλατύ κοινό. Μην υποτιμάς καμία σκέψη που μπορεί να σου δώσει επαγγελματικούς πόντους.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μπορείς να συνδιαλλαγείς, να διαπραγματευθείς, να μιλήσεις για ό,τι σκέφτεσαι, να ρίξεις γέφυρες, να ενώσεις, να επικοινωνήσεις για ό,τι σε καίει στις σχέσεις σου, μέσα στην οικογένεια, με το/η σύντροφό σου ή και με τον συνεργάτη, εργοδότη, πελάτη. Το ένστικτό σου είναι οξυμμένο, οπότε μπορείς να το συμβουλεύεσαι και το λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου. Υπάρχει συγχρονισμός με τα γεγονότα, μπορείς να κουμπώσεις πιο άνετα με ανθρώπους, γνώμες, επιδιώξεις. Βάλε σε εφαρμογή στόχο, όνειρο, προσδοκία. Ή δρομολόγησέ τα. Ή συνέχισέ τα σε καινούργιες ράγες.

ΛΕΩΝ

Είναι μια εποχή που τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, που φαίνεσαι, που είσαι κοινωνικά ορατός/ή, που η διάθεσή σου είναι περισσότερο εξωστρεφής, που έχεις ανάγκη να βγαίνεις συχνότερα έξω, που επιθυμείς να αναγνωριστείς, να συναναστραφείς ενδιαφέροντες ανθρώπους και που τα επαγγελματικά σου μπορούν να προσφέρουν ευχάριστες εκπλήξεις ή να πάρουν μια επιθυμητή τροπή. Είναι περίοδος που έχει σημασία με ποιον εμφανίζεσαι δημοσίως, με ποιους συναναστρέφεσαι, πού πας, ποιον βλέπεις, τι έχεις καταφέρει επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθύς, απέναντί σου, που σημαίνει στο νευραλγικό τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, τα θέματα που άπτονται των επαγγελματικών και συντροφικών σχέσεων βρίσκονται στο στόχαστρο. Ο Ερμής φέρνει συζητήσεις ανάμεσα σε σένα και τον Άλλο, δηλαδή ανάμεσα σε σένα και το/τη σύντροφό σου: για τη σχέση, για τα οικονομικά της σχέσης, για τα πρακτικά ζητήματα που αναφύονται στη σχέση, για την επαγγελματική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο ίσως συνειδητοποιήσεις ότι διαθέτεις ακόμα τη δύναμη να υπνωτίζεις τους άλλους όταν θέλεις να τους ζητήσεις κάτι χρησιμοποιώντας μυαλό, πειθώ και γοητεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να πέσεις στα γόνατα ευχαριστώντας το σύμπαν, την τύχη ή την ευτυχή σύμπτωση που σου φέρνει δίπλα σου, ή στην ξαναφέρνει, ή αναζωογονεί μια σχέση σου, αλλά σίγουρα μπορείς να απαντήσεις με ένα χαμόγελο ευγνωμοσύνης στη ζωή που σου στέλνει ­–ή υπάρχουν ήδη;– ένα δυο ανθρώπους που τους χρειάζεσαι. Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι καθόλου άσχημα και σε λίγο που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα γίνουν ακόμα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη μία κινητικότητα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια γιατί κάτι συμβαίνει –βάψιμο, αλλαγές, υδραυλικά, ανακαίνιση, μετακόμιση, κάποιο μέλος της οικογένειας έρχεται ή φεύγει, υπάρχουν ενδοοικογενειακές συζητήσεις με αιχμή οικονομικά προβλήματα ή υπάρχουν εκκρεμότητες ή ανάγκη για πρακτικά ξεκαθαρίσματα που απασχολούν την οικογένεια.

Syndicate content