ΚΡΙΟΣ

+ Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζενίθ, στο πιο ορατό σημείο του ηλιακού σου αστρολογικού χάρτη, δεν λέει να μένεις μέσα αφού αυτή την εποχή οι πλανήτες σε σπρώχνουν έξω από το σπίτι σου. Φορώντας την αυτοπεποίθησή σου μπορείς να συναντήσεις όσους μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά, να κοινωνικοποιηθείς απαντώντας θετικά στις προσκλήσεις που σου γίνονται, να αισθανθείς άνετα μέσα στον κόσμο ή απλώς βγες έξω για να διασκεδάσεις να δεις φίλους, να συναντηθείς με ανθρώπους που έχετε καιρό να τα πείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

+ Το καλό νέο είναι ότι ο Κρόνος φεύγει από απέναντί σου (23/12), από τον Σκορπιό δηλαδή, που σφυροκόπησε τις σχέσεις σου επί μεγάλο χρονικό διάστημα. Ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα χωρίς το βάρος του μπορείς να χαλαρώσεις, να ταξιδέψεις, να μετακινηθείς/μετακομίσεις, να δρομολογήσεις τις επαγγελματικές αλλαγές που σχεδιάζεις, να σπουδάσεις, να φύγεις στο εξωτερικό, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με γνώσεις, να πάρεις ανάσα μέσα από καινούργιους ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους είναι πιθανοί επαγγελματικοί συνεργάτες, φίλοι ή ακόμα και ερωτικοί σύντροφοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

+ Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη στον Υδροχόο θα σου περάσει πολλές φορές από το μυαλό ένα μακρινό ταξίδι, στην Ινδία, στη Νέα Υόρκη, στο Βιετνάμ, στην Τζαμάικα ή όπου τέλος πάντων θα ήθελες να πας. Αν δεν μπορείς να φύγεις προτίμησε κάποιες επίσης ουσιαστικές εφαρμογές αυτής της διέλευσης: ξεκίνα ένα σπορ, ερωτεύσου έναν/μια ξένη μέσα από το fb, παρακολούθησε σεμινάρια που πάντα ήθελες αλλά δίσταζες, άρχισε μια ξένη γλώσσα, συνάντησε όσο περισσότερους ανθρώπους σου κάνει κέφι, γράψε ένα βιβλίο, ξεκίνα long distance learning, ψάξε καινούργιο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

+ Οι σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, ερωτικές και επαγγελματικές, έχουν μπει σε μια φάση ισορροπίας, ευγένειας, άνεσης, χαλαρότητας, αρμονίας. Ακόμα κι αν υπήρξαν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις, τώρα εξομαλύνονται. Σχέσεις μακροχρόνιες μπορούν να αναζωογονηθούν, όχι από μόνες τους αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει, ή αν θέλεις μπορείς να αποπειραθείς ή να ξεκινήσεις τώρα μια ερωτική ιστορία. Είναι μια εποχή που μπορείς να ανοιχτείς κοινωνικά, να είσαι επικοινωνιακός/ή, να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση.

ΛΕΩΝ

+Καταρχάς Κρόνος τέλος στις 23/12, φεύγει από τον Σκορπιό από όπου συν τοις άλλοις σου σκοτείνιαζε την ψυχή. Η καθημερινότητα αποκτάει έντονους ρυθμούς, μάλλον κυκλοφορείς πιο εντατικά συναντώντας φίλους, γνωστούς, ή πας σε επαγγελματικά ραντεβού. Η δουλειά αυτή την περίοδο ΔΕΝ τρώει τον αφέντη, η ζωή κυλάει και ο κόσμος γύρω σου γίνεται ξανά έγχρωμος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

+Μην αναρωτιέσαι και μην γκρινιάζεις πότε θα κάνει άσπρη μέρα περιμένοντάς την γιατί είναι εδώ, και μάλιστα πολλές άσπρες μέρες. Χαρά, διασκέδαση, επιθυμία να ερωτευθείς και να σε ερωτευθούν, κοινωνικότητα, έξοδοι, φίλοι, δημιουργικότητα. Όλα είναι ανοιχτά.

-Εντάξει, υπάρχει ένταση στη δουλειά, πολλή δουλειά, δύσκολοι συνεργάτες ή πελάτες, άγχος να πουλήσεις και να τα καταφέρεις εργασιακά. Φρόντισε σώμα και υγεία.

ΖΥΓΟΣ

+Μπορεί να έχεις περάσει από σαράντα κύματα και να έχει δοκιμαστεί η πίστη σου στους ανθρώπους, αλλά τώρα η καρδιά βρίσκεται στη θέση της και η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αρχίζει να αποκαθίσταται σταδιακά. Κάνε το σπίτι σου καταφύγιο για όσους αγαπάς, άνοιξέ το, κάλεσε φίλους, δημιούργησε εορταστική ατμόσφαιρα που την έχεις και την έχουν ανάγκη. Αγάπα και θα σε αγαπήσουν. Γίνε η χαρά κάποιου/ας και η χαρά θα σου επιστραφεί διπλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

+Ε, ναι. Επιτέλους. Ο Κρόνος εγκαταλείπει τον Σκορπιό στις 23/12. Αλληλούια. Φτου ξελευτερία και βγαίνεις. Επανέρχεσαι στο προσκήνιο μετά βαΐων και κλάδων. Τώρα ο κόσμος μπορεί να γίνει η σκηνή σου χωρίς εμπόδια. Επικοινωνιακός/ή, γοητευτικός/ή, μπορείς να κυκλοφορείς πια με την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση ενισχυμένες, χωρίς φόβους αλλά με πάθος για ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

+ - Το μεγάλο νέο που εμπεριέχει και το θετικό και το αρνητικό ονομάζεται Κρόνος στον Τοξότη (από 23/12). Αρχίζει η διαδικασία της ενηλικίωσης, σε όποια ηλικία κι αν είσαι, που σημαίνει ότι από εδώ και πέρα ό,τι κυνηγάς, προσδοκάς, ονειρεύεσαι, στοχεύεις πρέπει να έχει διάρκεια, σταθερότητα, δέσμευση, προσπάθεια, αποφασιστικότητα. Οι ευθύνες αυξάνονται, όπως και οι υποχρεώσεις, ο ελεύθερος χρόνος πιθανόν μειώνεται, ο ρεαλισμός γίνεται έντονος, γειώνεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

+Αφροδίτη και Ερμής στο ζώδιό σου τονίζουν την εξωστρέφεια, την κινητικότητα, τη διάθεσή σου να είσαι μέσα στον κόσμο, να συναναστρέφεσαι, να πιάνεις τόπο. Είσαι παρών/παρούσα και αν δεν είσαι σε σχέση και τη θέλεις χρειάζεται να δείχνεις διαθέσιμος/η. Θέλεις να αρέσεις και αρέσεις. Είναι μια εποχή καλής διάθεσης και πολύ ευχάριστη, αν οι εργασιακές υποχρεώσεις δεν φτάνουν στο σημείο να σε εξαντλούν.

Syndicate content