ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θαύμα, θαύμα! Οι Παρθένοι έπαψαν (;) να γκρινιάζουν ή τουλάχιστον το κάνουν περισσότερο κομψά τον τελευταίο καιρό με την Αφροδίτη στο ζώδιό τους – εκτός ίσως από τους γεννημένους τις πέντε έξι πρώτες μέρες του ζωδίου, που ο Ποσειδώνας ή τους παραμυθιάζει ή τους ξενερώνει ή τους απελπίζει με έναν έρωτα που δεν κάθεται ή με μια επαγγελματική προσπάθεια που δεν ευοδώνεται. Με την Αφροδίτη ωστόσο μπορείς να είσαι κοινωνικός/ή, φιλικός/ή, ελκυστικός/ή, έξω καρδιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα κομμάτι του ιχθυίστικου εαυτού σου ανήκει στον αόρατο καλλιτέχνη, τον άγγελο που κάνει το θαύμα κι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει πίσω του ίχνη, χωρίς να περιμένει ευχαριστίες, ευτυχισμένος που έδωσε λίγη αγάπη μια δύσκολη ώρα της νύχτας. Όμως δεν είσαι το ντροπαλό παιδί της χορωδίας στην τέταρτη σειρά που περνάει απαρατήρητο – όχι, όχι, δεν είσαι εντελώς ανιδιοτελής. Χρειάζεσαι αναγνώριση, φήμη, φλας. Να είσαι κάποιος που μιλάνε για αυτόν σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχεις συνειδητοποιήσει ή συνειδητοποιείς από πρώτο χέρι ότι «It’s a Mad, Mad, Mad, Mad World», ότι υπάρχει πολλή τρέλα, πανικός και διαφθορά εκεί έξω και ότι ο κόσμος γύρω σου κάνει τέτοιο θόρυβο που θέλεις να προστατέψεις τα αυτιά σου από τα ντεσιμπέλ. Το αντίδοτο όσο και να τσινάς είναι μια γερή, σταθερή βάση, μια οικογένεια δηλαδή, ή κάποιος/α που τον/την αισθάνεσαι σπίτι σου – που μπορείς να καταφεύγεις όποτε νιώθεις τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια σου ή όταν η περιρρέουσα υστερία αρχίζει να σε επηρεάζει έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθήματα γίνονται έντονα στη σχέση που εσύ είσαι ο ένας από τους δύο του ζευγαριού. Μόνο που σε αυτή τη φάση τα δυνατά συναισθήματα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα, αν αρχίσεις να πιστεύεις ότι ο/η σύντροφός σου σε αγνοεί, σε παραμελεί ή έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του/της. Αυτή η ιδέα μπορεί να δημιουργήσει ένταση, θυμό και σκηνές. Μπορεί να θυμώνεις άδικα θεωρώντας ότι ο σύντροφός σου σε απατά ή ότι έχεις χάσει το sex appeal σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις εβδομάδες που ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη πρέπει να ξανασκεφτείς μάλλον ότι κάθε υπόσχεση που σου δίνουν δεν συνεπάγεται αυτόματα και συμφωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος/α είναι έτοιμος/η να σε εξαπατήσει ή να σε απογοητεύσει, αλλά να είσαι σίγουρος/η ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να σου πουλήσει το «προϊόν» του/της. Άρα θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/ή και να αντιστέκεσαι στο στενό μαρκάρισμα όσων έρχονται με ερωτικές προτάσεις, ή με προτάσεις συνεργασίας, αφού και οι δύο έχουν ένα κοινό στόχο: να σου πάρουν κάτι που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δοκιμάζεται η καθημερινότητα και η επικοινωνία με τους γύρω σου μπάζει νερά – πολλές φορές μάλιστα σκέφτεσαι ότι παίζεις το κουφό τηλέφωνο. Ναι, τη μια στιγμή αισθάνεσαι ικανοποίηση επειδή η δουλειά τρέχει όπως την έχεις φανταστεί και την άλλη σε πιάνουν νεύρα γιατί ένας συνάδελφος, ένας πελάτης, ο από πάνω σού κάνουν τη ζωή δύσκολη ή κάθεσαι υπερωρίες που δεν πληρώνεσαι ή κάνεις απογραφή ή… (συμπλήρωσε κάτι που εργασιακά σού κάνει τα νεύρα κρόσσια).

ΛΕΩΝ

Όλοι συμφωνούμε ότι το να είσαι γερός, δυνατός, να έχεις λεφτά, να είσαι επιτυχημένος και να σε αγαπάνε είναι ένας συνδυασμός που σπάνια μάς κάθεται – ίσως μερικές στιγμές σε κάποιους και όχι για πολύ. Με τον Δία στο ζώδιό σου (ή στον ωροσκόπο σου) μπορείς ωστόσο να ονειρεύεσαι ή να επιδιώκεις κάποια από αυτά ή και όλα μαζί.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις γεννηθεί διπλωμάτης, ισορροπιστής, ειρηνοποιός, διαπραγματευτής, ενδιάμεσος – χαρακτηριστικά που το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη θα δοκιμαστούν. Ο Άρης στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να γίνει επιθετικός, φανατικός, ξερόλας, απόλυτος στις απόψεις και την οπτική του. Η λεπτότητα στην επικοινωνία ανήκει στην γκάμα των γνωρισμάτων σου, αλλά τώρα η τάση θα είναι να κάνεις το συνήγορο του διαβόλου εκνευρίζοντας τους άλλους. Μην κάνεις την επικοινωνία πεδίο μάχης και εσένα ελεύθερο σκοπευτή που χτυπάει αδιακρίτως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη μια μπορείς να ξεθάψεις το τσεκούρι του πολέμου, αν δεν ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου, κι από την άλλη η έλλειψη μιας δραστήριας και πλούσιας σεξουαλικής ζωής μπορεί να οδηγήσει κάποιον (ή μάλλον όχι κάποιον γενικά, αλλά εσένα ειδικά) σε μια αδιάφορη και μίζερη ζωή. Με ενεργοποιημένο ένα βασικό οικονομικό ηλιακό σου οίκο, μπορεί να λες ότι θα ήσουν ευτυχισμένος/η αν δεν αντιμετώπιζες οικονομικά προβλήματα, ή ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς χρήματα, αλλά πώς αλλιώς θα μετρούσες την αξία σου ως δυναμική και δημιουργική φύση που είσαι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν υπάρχουν μαθήματα που δεν έχεις μάθει, ευθύνες που δεν έχεις αναλάβει, αντιπαραθέσεις που απέφευγες στον οικογενειακό, επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα, τώρα είναι η στιγμή να τις αντιμετωπίσεις στα ίσα. Με λίγα λόγια τώρα (ξανα)παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και είσαι έτοιμος/η να πολεμήσεις για ό,τι θεωρείς βασικές σου επιθυμίες, επιδιώξεις, στόχους. Είναι η εποχή του θέλω δεν θέλω, μου αρέσει δεν μου αρέσει. Χωρίς υπεκφυγές.

Syndicate content