Πανσέληνος στις 2 Ιουνίου

Δύο αντίθετες ενέργειες που χρειάζεται να συνθέσουμε.

ΛΕΩΝ

Αποσυντονισμένος/η από τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους πιθανόν να αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου, να μην ξέρεις ξαφνικά πού πηγαίνεις ή να μην ξέρεις καν τι θέλεις. Αυτό ίσως σημαίνει απορρύθμιση στον επαγγελματικό χώρο με δυσφορία/παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους ή με τους ανώτερους, πιθανή ασυνεννοησία με κάποιον/α φίλο/η ή δυσφορία για τη συντροφική/ερωτική σχέση.

ΚΡΙΟΣ

Mε την Αφροδίτη στον Καρκίνο, αν η οικογένεια υπήρξε πεδίο συγκρούσεων, είναι ώρα να επουλωθούν τα τραύματα αλλά και να ανανεωθούν οι δεσμοί. Αλλιώς η οικιακή-προσωπική ζωή μπορεί να είναι ηλιόλουστη και η επαγγελματική ζωή να ρέει. Έτσι θα ήταν τα πράγματα αν δεν συνέπιπτε η Αφροδίτη στον Καρκίνο με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, όπου βρίσκεται και ο Άρης. Αυτός, λοιπόν, σε σπρώχνει να βγεις από το σπίτι ακόμα κι αν θεωρείς ευτυχία να τρως μία πίτσα μπροστά στην τηλεόραση ή να μαγειρεύεις για φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Φυσικά τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία αλλά, κακά τα ψέματα, σου εξασφαλίζουν ασφάλεια. Το χρήμα, λοιπόν, ανήκει στις προτεραιότητές σου αυτές τις εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι καθορίζει το βαθμό της αυτοπεποίθησής σου αλλά κυρίως το βαθμό του άγχους σου. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους, όπου βρίσκεται και ο Άρης, δεν διευκολύνει τη ροή του χρήματος – το χρήμα διαρρέει σε λογαριασμούς και έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις επαγγελματικά, να ψαχτείς εργασιακά ή και ερωτικά –αν θέλεις– ή, αν βρίσκεσαι σε σχέση και υπάρχουν προβλήματα, μπορεί να μεγαλώσει ο κίνδυνος ανάφλεξης γι’ αυτό συνιστάται ψυχραιμία. Αρκετή, μάλιστα, αφού οι αιτίες παρεξηγήσεων και ασυνεννοησίας μεγαλώνουν γιατί ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος στους Διδύμους. Επίσης, μην ξεχνάς ότι με τον Άρη στο ζώδιό μας γινόμαστε πάρα πάνω εγωιστές και περιμένουμε από τους άλλους υποχωρήσεις και χάρες που δεν είναι διατεθειμένοι να μας κάνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτοί που σε κριτικάρουν για εσωστρέφεια, έλλειψη ανοχής στην κριτική και συναισθηματικά κολλήματα πιθανόν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η ψυχρότητα, η κριτική και η έλλειψη συναισθηματικής οικειότητας αποτελούν για σένα θανάσιμες προκλήσεις. Αυτές δημιουργούν τραύματα αναγκάζοντάς σε να κρύβεσαι και να το παίζεις υπεράνω ή θιγμένος/η. Προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τους πάντες (και κυρίως τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους) μπέρδεψες το παρόν με το παρελθόν, κουράστηκες, κάηκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά, η δημόσια ζωή, οι στενές σχέσεις, η οικογένεια, η απήχησή σου στην κοινωνία και η φήμη σου βρίσκονται ταυτόχρονα στο προσκήνιο. Στις σχέσεις σου –είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές– είναι πιθανό να υπάρχουν δυσαρμονίες: όταν εσύ θέλεις, δεν μπορεί ο άλλος/ όταν μπορεί, δεν είσαι εσύ διαθέσιμος κ.λπ. Oπότε μην τραβάς το σχοινί όπου δεν σε παίρνει ή όπου δεν βγάζεις άκρη – κάνε τα στραβά μάτια και μετά τις 12 Ιουνίου συζήτα πιο ψύχραιμα το οποιοδήποτε βραχυκύκλωμα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί και είναι πολύ πιθανό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να εμφανίζεσαι δημόσια και κοινωνικά ευδιάθετος/η, μειλίχιος/α, επικοινωνιακός/ή πετώντας χαριτωμένες ατάκες, όμως εσωτερικά δεν είναι απίθανο να είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να εκραγείς, να είσαι απογοητευμένος/η ή να κρύβεις επιτυχώς την ανησυχία σου. Ναι, κάτι δεν πάει καλά, κάτι φταίει. Είναι ότι καταπιέζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου για να μη διασαλευτούν οι σχέσεις σου με ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου ή μία σχέση που έχει φθαρεί και το τέλος της σε ταράζει;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους μπορείς να ελπίζεις βάσιμα ότι κάποιες ανάγκες σου θα εκπληρωθούν. Έντονα αισθήματα, επιτακτική επιθυμία για σεξ, καυτή δημιουργικότητα, ενδιαφέρουσες συνεργασίες και χρήμα ανήκουν στο μενού αυτής της διέλευσης του Άρη. Πάθος για αισθήματα, ικανοποίηση και χρήμα ακούγονται σαν συστατικά σαπουνόπερας αλλά είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ε, ναι. Το ξέρεις, το διαισθάνεσαι. Η ζωή είναι σαν τη ρόδα του λούνα παρκ. Τη μια στιγμή βρίσκεσαι ενθουσιασμένος/η στην κορυφή αντικρίζοντας τον κόσμο από ψηλά και την άλλη βρίσκεσαι στο έδαφος απογοητευμένος/η που δεν μπορείς να πετάξεις και πιστεύοντας ότι θα μείνεις για πάντα κολλημένος/η στη γη. Μέχρι που η ρόδα αρχίζει να ξεκολλάει και πάλι. Και οι δύο περίοδοι δεν διαρκούν για πάντα – εναλλάσσονται διαρκώς.

Syndicate content