ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαθέτεις διαύγεια και λογική. Είναι γνωστό. Όμως έχεις κι αισθήματα. Ο συνδυασμός τους πολλές φορές σε αποσυντονίζει κι αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μυαλό και αισθήματα, όταν δηλαδή προσπαθείς να εκλογικεύσεις καταπιέζοντας τα αισθήματά σου ή αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και τον Άλλο, τότε είτε μετατρέπεσαι σε νοσοκόμα βάρδιας (είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα) αναλαμβάνοντας καθήκοντα που δεν σου έχουν ζητηθεί, είτε γίνεσαι έντονα επικριτικός/η προς αυτόν που αγαπάς, είτε παγώνεις και γίνεσαι ξυλάγγουρο από αμηχανία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που ο τομέας της επαγγελματικής ζωής βράζει (και καταλαμβάνει σημαντικό ώρο στη ζωή σου αυτή την εποχή – λες και τις άλλες δεν) και η αφοσίωσή σου σε αυτήν είναι σχεδόν ολοκληρωτική και εξουθενωτική, τόσο που μερικές φορές ξεχνάς γιατί τρέχεις, εντούτοις περιέργως είσαι εξαιρετικά ήρεμος/η και αισθάνεσαι ασυνήθιστα ασφαλής. Ίσως γιατί μέσα σου, και βοηθούντος του Δία στην Παρθένο, ξέρεις ότι θα τα καταφέρεις, ότι τα καταφέρνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδες, να βρίσκεσαι σε γκρουπ με κοινούς στόχους, να δουλεύεις με φίλους. Είσαι της ομάδας, του μαζί, της παρέας. Οπότε μπορείς να απολαύσεις άλλο ένα μήνα που μοιράζεσαι τις ιδέες σου, που δουλεύεις συλλογικά, αγωνίζεσαι επαγγελματικά από κοινού. Βεβαίως είναι και μήνας με φίλους και για φίλους. Που μπορείς να κοινωνικοποιηθείς, να βγαίνεις όσο το δυνατόν πιο συχνά από το σπίτι σου, για συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους ή και για να ακονίσεις τον ερωτισμό σου.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο κι αν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου προσπαθεί να σε αποπλανήσει δελεάζοντάς σε με περαστικούς, φίλους φίλων, γνωστούς και αγνώστους, ή με ένα όμορφο γουίκ εντ μακριά από την πόλη, με ένα δώρο που κάνεις στον εαυτό σου, με ένα καινούργιο κούρεμα που σε κάνει να χαμογελάς στον καθρέφτη, ή δυναμώνοντας το γέλιο σου και τις διασκεδάσεις, με βλέμματα που ενισχύουν το ναρκισσισμό σου, με πειρασμούς κάθε είδους, ή χαρίζοντάς σου ηρεμία στην τεμπελιά, βλέποντας ταινίες ή σειρές τρώγοντας τσιπς ή απλώς κακομαθαίνοντας τον εαυτό σου ή κάνοντάς του ένα δύο χατίρια, ο Άρης, που συνεχίζ

ΖΥΓΟΣ

Ο μαχητικός, διεκδικητικός, αποφασιστικός, άμεσος Άρης δεν αισθάνεται πολύ καλά στον Ζυγό, που σκέφτεται πάντα και τις δύο πλευρές, μετράει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η δράση του στους άλλους, που διστάζει να προκρίνει μια επιλογή έναντι μιας άλλης, που αμφιβάλλει. Ωστόσο ο Άρης είναι πάντα Άρης και σε καμία περίπτωση δεν είσαι το λούτρινο ζωάκι που κάποιοι φαντάζονται. Το ζήτημα είναι η καλή διαχείριση της ορμητικότητας και του θυμού σου: ούτε κανίς ούτε ντόπερμαν.
 

ΛΕΩΝ

Συνεχίζεται και στον Δεκέμβριο το μοτίβο του προηγούμενου μήνα ως προς την ενέργεια που δίνει κινητικότητα, μετακινήσεις, συναντήσεις, σπουδές, επαγγελματικά ραντεβού, επικοινωνία κ.λπ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν υπάρχουν πλανήτες στον Ζυγό ταράζονται τα υπόγεια ύδατα της ψυχής σου. Με τον Άρη εκεί υπάρχει πιθανόν εσωτερική αναστάτωση, δυσφορία, ανησυχίες που μπορεί να είναι δικαιολογημένες, μπορεί όμως να είναι και αδικαιολόγητες και να έρχονται στην επιφάνεια γιατί πολύ απλά δεν περνάς καλά με αυτόν/ή που είσαι, ή με τη δουλειά σου, ή ακόμα και με την τροπή που έχει πάρει η ζωή σου. Στην επιφάνεια μπορεί να υπάρχουν μαστορέματα στο σπίτι, οικογενειακές υποχρεώσεις που αυτή την εποχή σε πιέζουν, μια κρίση στη σχέση σου ή κάποιες εργασιακές δυσκολίες.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς να έχεις μια ήρεμη οικογενειακή ή προσωπική ζωή; Ένα σπίτι/καταφύγιο όπου μπορείς να καλέσεις τους ανθρώπους που αγαπάς και να τους φτιάξεις σπαγγέτι; Μπορείς να αρέσεις; Να τα καταφέρεις; Αμέ! Ο Δίας από την Παρθένο σού προσφέρει ασφάλεια, βάσεις και σταθερότητα, όσο κι αν ο κόσμος έξω τρίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Σκορπιό σε διαπερνάει η ανατριχίλα των διαπροσωπικών σχέσεων με αιχμή τη συντροφικότητα από την καλή της πλευρά: το μαζί, η δέσμευση, ο «γάμος», η σταθερότητα, η επιθυμία να έχεις κάποιον/α δίπλα σου. Ο Δίας στην Παρθένο ωστόσο δεν θέλει ησυχία, διψάει για πάθος, για διασκέδαση, για τσαλακωμένα σεντόνια, για καλή ζωή. Εσύ όμως έχεις γεννηθεί για να αγαπάς και μάλιστα πολλές φορές με ανιδιοτέλεια.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό, δηλαδή στις Σχέσεις, οπότε να θυμάσαι ότι επειδή όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και μερικές φορές αυτά που φέρνει είναι δυσάρεστα, πρόσεξε τη βιασύνη των αντιδράσεών σου: όταν προκαλείσαι, μέτρα μέχρι το δέκα και απάντησε μετά. Φυσικά, αν θέλεις να διαλύσεις μια σχέση τώρα είναι η στιγμή μάλλον, αφού σου δίνονται τα πατήματα. Ωστόσο μη χαλάς επαγγελματικές σχέσεις αν δεν έχεις εναλλακτική.
 

Syndicate content