ΔΙΔΥΜΟΙ

Τουλάχιστον ο Άρης έφυγε προς το παρόν από τον Τοξότη, που από τον Μάρτιο μέχρι και όλο τον Μάιο σε ορθή και ανάδρομη πορεία σφυροκοπούσε τις σχέσεις, τη διάθεσή σου, τις επιδιώξεις σου, τις προσπάθειές σου. Όλο τον Ιούνιο γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό απαλλάσσοντάς σε από ένα μεγάλο βάρος και περιορίζοντας τις δυσκολίες στην εργασιακή καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17/6 και ο Ερμής από τις 13-30/6 στους Διδύμους κάνουν προτεραιότητα την οικογένεια, το σπίτι, την αίσθηση ασφάλειας που δίνουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν και αγαπάς. Η Αφροδίτη έχει συναισθηματική επιρροή και λειτουργεί ενισχυτικά για τις σχέσεις: επιθυμείς να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που νοιάζονται και σε νοιάζουν. Υπάρχει δεκτικότητα και ευαισθησία στη συμπεριφορά των άλλων οπότε με κάποιο τρόπο περιμένεις από τους άλλους αισθήματα, προσοχή, ενδιαφέρον- το ίδιο χρειάζεται να κάνεις κι εσύ.
 

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Άρη ανάδρομου στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα δημιουργεί επιπλοκές στο κομμάτι που συνδέεται με τις αισθηματικές σου σχέσεις και τα οικονομικά σου. Στη σχέση, αν υπάρχει, δημιουργεί παρενέργειες-παράπονα και ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες βγαίνουν πιθανόν προς τα έξω με ορμή και αναπάντεχα, η οικονομική δε πραγματικότητα αποδεικνύεται σοβαρή –φόροι, δάνεια, λογαριασμοί, εφορία, συνεταιρισμοί– έρχονται να σε προβληματίσουν, να σε ταράξουν, να σε σπρώξουν σε νέες επιλογές ή ανεύρεση λύσεων.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης είναι ήδη ανάδρομος στον Σκορπιό και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο τέλος του μήνα (30/6), γεγονός που σημαίνει ότι το κεφάλαιο Σχέσεις –η συντροφική ζωή, δηλαδή, ή οι επαγγελματικές συνεργασίες– είναι καυτό για αρκετές εβδομάδες. Δηλαδή; Όπου υπάρχουν προβλήματα, που είτε παράβλεψες είτε θεώρησες ότι θα εξαφανιστούν μόνα τους, επανέρχονται. Μερικές φορές οι αντιδράσεις σε κάτι που σε ενοχλεί πιθανόν να είναι δυσανάλογες με την αιτία, οπότε ψυχραιμία.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με ανθρώπους που αγαπάς, ή μάλλον με αυτόν/ήν που είσαι ερωτευμένος/η. Εάν υπάρχουν δυσαρέσκειες, παράπονα, ενοχλήσεις, απωθημένα και λάθη ενεργοποιούνται και συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, ή προβλήματα που δεν λύθηκαν την ώρα που εμφανίστηκαν, τώρα φαίνεται ότι εμφανίζονται στη μέση του πουθενά ακόμα και με ασήμαντη αφορμή, οπότε μην αφήνεις το κύμα να γίνει τσουνάμι.
 

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό σε ένα κομβικό σημείο του ηλιακού σου χάρτη στον άξονα που εμπεριέχει την οικογένεια/ιδιωτική ζωή και την επαγγελματική και δημόσια ζωή αναμοχλεύει ανέκφραστα αισθήματα, φόβους και αγωνίες, τραύματα του παρελθόντος. Ξύνει δηλαδή τα αισθήματα απογοήτευσης και αποξένωσης, ακόμα κι αν είσαι σε μια σχέση που φαινομενικά είναι καλή. Υπάρχει η τάση για ξεσπάσματα, για εκνευρισμό, για παρορμητικές αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντάξει, κάποιοι Παρθένοι έχουν στο κεφάλι τους τον Κρόνο που τους ζορίζει. Και κάποιοι άλλοι τον Ποσειδώνα που τους ρίχνει σε αδιέξοδους έρωτες, που τους δημιουργεί αυταπάτες, που τους σηκώνει στα σύννεφα κι ύστερα τους αφήνει να πέσουν στη γη με κρότο. Όλοι όμως οι Παρθένοι έχουν τον Δία στο ζώδιό τους που δείχνει μέλλον, προοπτικές, διεξόδους, ενδιαφέροντες ανθρώπους και ευκαιρίες: μην αρχίσεις πάλι να γκρινιάζεις πού είναι ο Δίας, γιατί ο Δίας είσαι εσύ και τα σχέδιά σου, η επιθυμία σου να ανοιχτείς, να ρισκάρεις, να δοκιμάσεις, να ενθουσιαστείς, να δημιουργήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτρια του ζωδίου σου Αφροδίτη βρίσκεται μέχρι τις 17/6 στους Διδύμους και μετά περνάει στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται προς τα έξω, είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά είσαι παρών/παρούσα, δεν περνάς απαρατήρητος/η, μπαίνεις σε φάση εξωστρέφειας. Επαγγελματικά είναι θετική εποχή. Και σε επίπεδο σπουδών. Τα ταξίδια και το εξωτερικό επίσης σε όλες τις εκδοχές του ευνοείται. Όπως και η μετακόμιση/μετακίνηση. Και η επικοινωνία. Και οι σοβαρές συζητήσεις και τα σχέδια. Και ό,τι σχετίζεται με εκδόσεις, διαφήμιση, ίντερνετ.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι έχουμε αυτό το μήνα; Τον Άρη ανάδρομο στον Σκορπιό, δηλαδή πιθανά επαγγελματικά προβλήματα, πιθανές εντάσεις στη δουλειά, προσπάθειες που μένουν μετέωρες. Άρα ψυχραιμία με τους από πάνω, από κάτω, πελάτες και όσους σχετίζεσαι εργασιακά, προσωρινό σταμάτημα επαγγελματικών επιδιώξεων, μην ξεκινάς κάτι καινούργιο, ξανασκέψου τους στόχους σου χωρίς να παίρνεις αποφάσεις και μην κρίνεις τον εαυτό σου αυστηρά για όσα δεν έχεις κάνει ή δεν επέλεξες σωστά.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να οπισθοδρομεί στον Σκορπιό φεύγει ένα εσωτερικό βάρος κυρίως που περιείχε αγωνία, ενοχές, τύψεις, φόβους, αυτομαστίγωμα που πιθανόν επενεργούσαν αρνητικά στην καθημερινότητά σου. Επίσης πιθανόν σταματάει και μια περίοδος αβεβαιότητας ή εκνευρισμού στη δουλειά ή τις σχέσεις.

Syndicate content