ΛΕΩΝ

Ο έρωτας έχει δύο συνήθως εκδοχές – είτε αναστενάζεις από ηδονή, απόλαυση και επιθυμία είτε ουρλιάζεις από πόνο. Τις ξέρεις και τις δύο. Διανύεις μια περίοδο που ενδείκνυται η αυτοανάλυση, η αυτοκριτική και η εσωστρέφεια ώστε να δεις πού πατάει μέσα σου η (ερωτική) σχέση που σε ενδιαφέρει, ή γενικότερα τι σημαίνει έρωτας και σχέση για σένα, ή ακόμα πιο ανοιχτά, τι σημαίνει να είσαι δημιουργικός/ή και πώς μπορείς να αναπτύξεις τη δημιουργικότητά σου ή να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου.
 

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης, ο κυβερνήτης σου, δεν είναι ό,τι καλύτερο συμβαίνει. Σαν να προχωράς με τρικλοποδίες. Τουλάχιστον ο ανάδρομος διελαύνει στον Τοξότη, σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο. Οπότε σου δίνει την ευκαιρία, αν όχι να πιάσεις ό,τι σε απασχολεί από τα κέρατα, να το σκεφτείς και να βρεις διεξόδους. Επειδή ο ανάδρομος Άρης δημιουργεί θυμό, υπόγεια ένταση και σπασμωδικές αντιδράσεις που προηγούνται της σκέψης, μην ανοίγεις συζητήσεις ή θέματα που κάνουν τζιζ αυτή την περίοδο.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Και ο Ερμής στο ζώδιό σου ανάδρομος μέχρι τις 22/5. Αυτό λέγεται συμπαντική ειρωνεία. Αν υπήρχε μόνη της η Αφροδίτη, τα πράγματα θα κυλούσαν πολύ καλύτερα. Ακόμα και με τον Ερμή εδώ απλώς θα έτρεχες περισσότερο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία δεν είσαι τόσο ορατός ή τόσο παρόν όσο άλλοτε. Ή η παρουσία σου είναι περισσότερο διακριτική, κάθεσαι στην άκρη και υπάρχουν περισσότερες στιγμές σιωπής και εσωστρέφειας. Πιθανόν να παίρνεις ανθρώπους, δουλειά, συμπεριφορές, σχέσεις και στόχους περισσότερο σοβαρά – παρατηρείς πιο βαθιά, έχεις μεγαλύτερη επίγνωση της επιρροής σου στους άλλους και της επιρροής τους πάνω σου.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο (από 9/5) σηματοδοτεί την αναζωογόνηση της αισιοδοξίας, τη βελτίωση της επικοινωνίας, την επιθυμία σου να αυξήσεις τη γνώση σου διευρύνοντας τις σπουδές σου ή προσθέτοντας επιπλέον προσόντα στο βιογραφικό σου, αυξάνοντας την κινητικότητά σου, τις επαφές σου, φέρνοντας στη ζωή σου ένα δύο καινούργιους ανθρώπους.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιστροφή του Δία από 9/5 στο ζώδιό σου είναι ένα γεγονός που δεν τερματίζει ασφαλώς, αλλά μειώνει τους κραδασμούς των άλλων δύσκολων επιρροών. Με τη συνείδηση ότι δεν περνάς ένα εύκολο διάστημα (στην πραγματικότητα για πολλούς Παρθένους ο ανάδρομος Άρης σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον Τοξότη λειτουργούν σαν μέγγενη που τους σφίγγουν μέχρι να φωνάξουν), από εδώ και πέρα τουλάχιστον υπάρχουν λύσεις, υπάρχει ορίζοντας, ανοίγουν προοπτικές, δίνονται ευκαιρίες.
 

ΖΥΓΟΣ

«Πρίγκιπα, χρειάζομαι χρήματα, κι άλλα χρήματα/ σ’ έναν κόσμο που αλλάζει αδίστακτα χρειάζομαι χρήματα/ για να σε κερδίσω δε θα ’φταναν όλα τα τραγούδια της γης, χρειάζομαι πολλά/ πάρα πολλά μπορώ να σου πω» – γράφει ο ποιητής Νίκος Αλέξης Ασλάνογλου. Χρήματα, αισθήματα, τραύματα, αγάπη, πένθος, ανάσταση, έκσταση και πόνος εναλλάσσονται αυτή την περίοδο, μπερδεύονται, δημιουργούν ρευστότητα, αγωνία και προσμονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τον Σεπτέμβριο του 2015 που έπαψε να σε επηρεάζει ο Κρόνος από τον Σκορπιό. Πολλοί Υδροχόοι απογοητευτήκατε συναισθηματικά και ό,τι φαινόταν θησαυρός κατάληξε σε πολλές περιπτώσεις άνθρακες. Ωστόσο αισθήματα και σκέψεις εκείνης της περιόδου –αμφιβολίες, αδιαφορία, άρνηση, φόβος– φαίνεται ότι αναζωπυρώνονται τώρα με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρακτικά ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη δημιουργεί πιθανόν προβλήματα στην εργασιακή καθημερινότητα – μικροπαρεξηγήσεις με τον από πάνω, τον από κάτω, τον δίπλα ή τον πελάτη κ.λπ., έξτρα φόρτο, αναπάντεχες ευθύνες, λάθη και παραλείψεις, εκνευρισμό και αναβολές κ.λπ. Από δίπλα και οι καθημερινές σχέσεις ρετάρουν ή βρίσκεσαι να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις που σε βγάζουν από το ρυθμό σου.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι οι ρυθμοί, η ζωή και η διάθεσή σου στο LOW – όπως και η αυτοπεποίθηση, οι προσδοκίες και η ζωτικότητα; Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σου, όπως και ο Κρόνος εδώ στον Τοξότη, σου έχουν φορέσει παπούτσια δύο νούμερα μικρότερα: στενεύεσαι στη δουλειά, στις σχέσεις, στην προσωπική/οικογενειακή σου ζωή, στο χαμόγελο, στο έξω, στο μέσα, παντού. Αντέχεις; Φυσικά και αντέχεις. Κανένα καλό νέο; Τώρα, ναι.
 

Syndicate content