ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικές και επαγγελματικές προτάσεις

ΚΡΙΟΣ

Μη χτίζεις χωρίς θεμέλια

Οι προσπάθειές σου να θέσεις τα σχέδιά σου αλλά και τις φιλίες σου πάνω σε νέες βάσεις, να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, ακόμη και με κόστος, φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά στην αρχή της εβδομάδας. Γενικότερα, όμως, οι αναθεωρήσεις που προσπαθείς να κάνεις τελικά στις πάσης φύσεως σχέσεις σου φαίνεται ότι έχουν πιο εγωκεντρικό πρόσημο από ό,τι αντιλαμβάνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναδιαπραγμάτευση σχεδίων και επαγγελματικό παρασκήνιο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλή ισχυρογνωμοσύνη για το τίποτα

Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά ήπια, αφού παρά τα μπερδέματα στη δουλειά και στο σπίτι καταφέρνεις να διατηρήσεις την ευελιξία και την αισιοδοξία σου και είσαι πρόθυμος να προσεγγίσεις με ανανεωμένη ματιά σοβαρά θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου. Ωστόσο, η έκλειψη Ηλίου και το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς την Κυριακή σε γεμίζουν με υπερβάλλοντα ζήλο και επιπλέον υπερβολή σε αυτά που λες και κάνεις, στα ερωτικά σου και στις φιλικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γλώσσα που κόκαλα τσακίζει και φρέσκια ματιά\

ΛΕΩΝ

Ρυθμιστικές συζητήσεις και ερωτικά στο προσκήνιο

Η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετή συζήτηση για τα ερωτικά σου και το πώς πιστεύεις ότι πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Στη δουλειά σου παρομοίως, διαπραγματεύεσαι το πώς εσύ και οι συνεργάτες σου θα ρυθμίσετε την καθημερινή ροή, με αρκετά παραγωγικό τρόπο. Βέβαια η έκλειψη Ηλίου και η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς την Κυριακή βαραίνει αρκετά τη διάθεσή σου και σε βάζει σε διαδικασία να συζητήσεις το μοιρασμένο πορτοφόλι αλλά και το μοιρασμένο κρεβάτι χωρίς ιδιαίτερη αισιοδοξία ή αντικειμενικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρομάντζο, ζήλειες, παρασκήνιο κι εσύ στη μέση

ΙΧΘΥΕΣ

Τα φώτα σβήνουν για να χρησιμοποιήσεις τις άλλες σου αισθήσεις

Οι δυσκολίες στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων συνεχίζονται αμείωτες με πολλή δουλειά και ουκ ολίγα πράγματα που έπρεπε να έχεις φροντίσει χθες. Ωστόσο με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σου την Κυριακή ξαναβρίσκεις τη λαλιά σου και θέτεις επί τάπητος ό,τι σε απασχολεί σε όλους τους τομείς, από τη δουλειά και τα ερωτικά σου, μέχρι τα παιδιά και την υγεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έξοδα και τακτοποίηση στο μυαλό και τις κουβέντες σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα εν οίκω στο προσκήνιο

Syndicate content