ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτική οικειότητα και «ανοιχτό» σπίτι

Μάλλον πρέπει να μετατραπείς σε υπερμέγιστο οικοδεσπότη και οργανωτή βεγγέρας για να συμβιβάσεις τη διάθεση που έχεις να φλερτάρεις, να γνωρίσεις κόσμο και γενικά να επικοινωνήσεις «διαφορετικά», με την έλλειψη διάθεσης να κουνηθείς από το σπίτι σου. Εκτός βέβαια αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το σεξ ως πρόλογο, κυρίως θέμα ή επίλογο της επικοινωνιακής και κοινωνικής σου δράσης, οπότε το σπίτι, ναι, εξυπηρετεί ως χώρος.

ΚΡΙΟΣ

Ο δρόμος της απόλαυσης

H Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο ζώδιο του Ταύρου σού ανοίγει την όρεξη κυριολεκτικά και μεταφορικά αφού σε κάνει να θέλεις να απολαύσεις ό,τι καλό προσφέρει η ζωή και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Θέλεις να αισθανθείς χαλάρωση, άνεση και να περάσεις καλά στην ερωτική σου ζωή, ωστόσο υπάρχουν θέματα δουλειάς και ρουτίνας που μπαίνουν στη μέση και σου χαλάνε τη συνταγή. Αυτό, κυρίως γιατί οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σου αρχίζουν και επηρεάζουν τα σχέδιά σου και σε αναγκάζουν να ανασυνταχτείς επαγγελματικά για να βγεις από τη δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τελευταίες ευκαιρίες

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δράση και μετέωρες προσωπικές καταστάσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάζοντας το διαφορετικό στο πρόγραμμα

ΛΕΩΝ

Δημόσιες σχέσεις και ριψοκίνδυνες επιλογές

Τα πράγματα σοβαρεύουν επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα και μαζί τους σοβαρεύουν και τα οικονομικά σου, αφού γίνεται ένα ξεκαθάρισμα σε συνεργασίες και σχέδια που δεν πρόκειται τελικά να λειτουργήσουν. Βέβαια μην απογοητεύεσαι, γιατί το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, την Παρασκευή, δημιουργεί τις συνθήκες για νέες και ποιοτικότερες ευκαιρίες. Παράλληλα φέρνει καινούργιο κόσμο, παραστάσεις και ιδέες στη ζωή σου, είτε μέσα από ταξίδια, είτε μέσα από εξόδους και καινούριες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιστροφή στην ουσία

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ, ως φύσει κοινωνικό κι ερωτικό ον

Ευτυχώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης πυροδοτεί την κοινωνικότερη πλευρά σου και σε αναγκάζει να επενδύσεις σε συναναστροφές, γνωριμίες και βόλτες, γιατί η ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού σου είναι τεταμένη και όσο περισσότερο κάθεσαι άπραγος, τόσο περισσότερο σε φορτίζει. Δείξε λίγη παραπάνω προσοχή στο τι κάνεις αν είσαι δεσμευμένος, εφόσον το πρόγραμμά σου μπορεί να επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να σταθεί αφορμή για περιττές διενέξεις. Ιδανικά, κάνε πρόγραμμά μαζί με το σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Με τα φτερά του Έρωτα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φορτισμένες συζητήσεις και φορτωμένη καθημερινότητα

Syndicate content