Τα Ζώδια του Σαββάτου 04.05.2024

03/05/2024

Κριός
Κριέ μου, σήμερα μπορεί να είσαι ενεργό μέλος της παρέας και να φαίνεται πως είσαι παρών, όμως το μυαλό σου δουλεύει σε διαφορετική κατάσταση και επεξεργάζεσαι κάποια πράγματα. Η διαίσθησή σου φαίνεται να σε καθοδηγεί με μεγάλη ακρίβεια σε κάποια πράγματα, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να γλιτώσεις από διάφορα που θα σε βάλει ο τρόπος σου. Οικονομικές εξελίξεις και θετικά νέα έρχονται να σου φτιάξουν τη διάθεση. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η αμεσότητα με την οποία θέλεις να απαντήσεις ή να αντιδράσεις σε κάποια πράγματα που θα σε ενοχλήσουν.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα έχεις διάθεση να βρεθείς με φίλους, να περάσεις όμορφα και να διορθώσεις διάφορες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί πιθανότατα από το πουθενά. Η μέρα έχεις πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές. Μπορεί το πρωί να είσαι λίγο down, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από την παρέα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Για σένα τον ελεύθερο λέω. Πέρα από όλα αυτά, επειδή θα γίνουν και κάποιες σημαντικές συζητήσεις μέσα στη μέρα, καλό είναι να δείξεις το τι σε ενόχλησε και να μην το κρατήσεις μέσα σου, για να μη στενοχωρήσεις τους άλλους.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, όλα σε βοηθούν να χτίσεις ένα επαγγελματικό κύρος και να προωθήσεις περισσότερο τη δουλειά σου. Ιδίως αν το επάγγελμά σου είναι καλλιτεχνικό, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία τόσο να δείξεις τα ταλέντα σου όσο και να φροντίσεις να τα επεκτείνεις. Ίσως το ενδιαφέρον σου μαγνητιστεί από κάποιες νέες τεχνικές ή να θελήσεις να δουλέψεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Το σημαντικό είναι να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις δυναμικά μεν, χωρίς να φανείς επιθετικός στους άλλους. Επίσης, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με την παρέα σήμερα σε οτιδήποτε άκυρο ακούσεις.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα το ενδιαφέρον σου για συζητήσεις είναι αρκετά πιο έντονο. Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου ανοίξουν περισσότερο τους ορίζοντές σου, αλλά και θα σε φέρουν σε επαφή με νέα ενδιαφέροντα, περισσότερο φιλοσοφικής φύσεως. Έχεις μια ευκολία να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα, ενώ η διαίσθησή σου είναι σημαντικός σου σύμμαχος. Αν αντιληφθείς κάποια ανταγωνιστική στάση απέναντί σου, καλό είναι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία και να μην οπλίσεις αμέσως για να απαντήσεις.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα θέλω να ακούσεις πολύ προσεκτικά το ένστικτό σου. Παρατηρείς αρκετά πράγματα γύρω σου και καταλαβαίνεις σε μεγαλύτερο βάθος το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτά. Η διαίσθησή σου είναι αρκετά οξυμένη και αυτό σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμο σήμερα, αρκεί να το αξιοποιήσεις σωστά. Κάποια νέα που θα έχεις σχετικά με το επαγγελματικό σου θα σου αλλάξουν τη διάθεση. Πολύ σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που συμμετέχεις σε συζητήσεις και το πόσο έντονα θα υπερασπιστείς τις απόψεις σου στους άλλους.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με τους απέναντι, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε είναι η σχέση σου. Έχεις μια πιο έντονη διάθεση προσφοράς και θέλησης να βοηθήσεις, προκειμένου να λυθούν τα θέματά τους πιο γρήγορα. Από την άλλη, εσύ προσπαθείς να ανοίξεις συζητήσεις που θα έμμεσα θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα δικά σου θέματα. Αυτό που θέλω να προσέξεις σήμερα είναι η βιασύνη σου και η τάση σου να επιβληθείς. Μπορεί να γίνεις έντονος και κάπως bossy, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, η ευκολία που τακτοποιούνται τα πράγματα είναι κάτι που σου κάνει εντύπωση. Έχεις μια διάθεση να προσφέρεις και να βοηθήσεις συνεργάτες που τα βρίσκουν κάπως σκούρα στη δουλειά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχεις και κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η ταχύτητα με την οποία εξελίσσονται κάποια ζητήματα θα σε κάνει να βγάλεις έναν πιο ανταγωνιστικό – όσο γίνεται για τα κυβικά σου – εαυτό ή μπορεί να νιώσεις πως πιέζεσαι από το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστείς με τα πρέπει των άλλων. Εκεί θέλει προσοχή ο τρόπος που θα αντιδράσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που νιώθεις τη δημιουργικότητά σου να είναι στο peak της, και για αυτό νιώθεις πως δεν πρέπει να αφήσεις τίποτε ανεκμετάλλευτο. Επίσης, στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις εύκολα τι έχει βάση από αυτά που ακούς και τι όχι, κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο. Τόσο με τους συνεργάτες σου όσο και με τη σχέση σου, σήμερα θέλεις να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο μεταξύ σας. Κι εσύ όμως που είσαι ελεύθερος, έχεις μια επιθυμία να κάνεις νέες γνωριμίες ή να προσεγγίσεις περισσότερο το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Τοξότη μου, η αναδιοργάνωση του χώρου συνεχίζεται και σήμερα, απλά μπορεί να γίνεις πιο ευρηματικός και να δώσεις περισσότερο ζωή στο χώρο σου. Ψυχολογικά, μπορεί το πρωί να πέσεις λίγο εξαιτίας ενός σκηνικού στη δουλειά, αλλά θα το επεξεργαστείς και θα το λύσεις μέσα σου. Σήμερα επίσης σου είναι πιο εύκολο να προσφέρεις βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται, ενώ η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις από κακοτοπιές. Αυτό που χρειάζεται είναι οι βιαστικές κινήσεις, αλλά και ο τρόπος με τον οποίος θα εκφράσεις αυτά που θέλεις στους άλλος.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, το πράγμα φαίνεται να είναι ακόμα πιο εύκολο, αφού μπορείς και κρατάς σε απόσταση όλους όσους σου ακούγονται περίεργοι και δεν αναλώνεσαι σε συζητήσεις που θα σε ρίξουν ψυχολογικά. Από την άλλη, μπορείς και κατανοείς πιο εύκολα το background τους και δε δίνεις ιδιαίτερη σημασία. Η μέρα σου φαίνεται να είναι πιο δημιουργική, καθώς έχεις μια έμπνευση που μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις και να ακουστεί από τους άλλους, ενώ μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις θα βοηθήσεις και τους άλλους με συμβουλές. Λίγο προσοχή μόνο στο πόσο «επιθετικός» μπορεί να ακουστείς.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, τα οικονομικά σου εξακολουθούν και σήμερα να σε απασχολούν, αλλά με έναν θετικό τρόπο. Οι εξελίξεις που βλέπεις και ο τρόπος που κινούνται οι υποθέσεις σου αυτές σε κάνουν να ανεβαίνεις ψυχολογικά και να καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η οργάνωση. Κάποιες ιδέες που έχεις μπορεί να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο, ενώ είναι πιθανό σήμερα να εκφράσεις και ένα πιο καλλιτεχνικό σου ταλέντο, περνώντας εποικοδομητικό χρόνο. Μπορεί σήμερα να νιώθεις πως μπορείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα που νιώθεις, αυτό που θέλει προσοχή όμως είναι η τάση σου να το παρακάνεις ή να λειτουργήσεις παρορμητικά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα σου σήμερα έχει ένα ενδιαφέρον. Από το πρωί ακόμα μπορεί κάποιες σκέψεις που κάνεις να σε προβληματίζουν ή να είναι κάπως απόμακρος ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους, όμως το μυαλό σου δουλεύει αρκετά γρήγορα και δεν φαίνεται να σε νοιάζει αν οι άλλοι μπορούν να ακολουθήσουν τον τρόπο σου. Η φαντασία σου σε βοηθά αρκετά σήμερα και μπορείς εύκολα, μέσα από τη διαίσθησή σου, να καταλάβεις περισσότερα από αυτά που βλέπεις. Καλό είναι να προσέξεις και να μην παρασυρθείς από παρορμήσεις που θα σε πιάσουν μέσα στη μέρα.