Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

30/09/2013

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαήμερου και κυρίως των πέντε έξι πρώτων ημερών, με τον Ποσειδώνα να τετραγωνίζει τον Ήλιο τους, έχουν συμπτώματα απάθειας, απογοήτευσης, βουβής εξέγερσης που δεν έχει αντικείμενο, έλλειψη ενέργειας, αϋπνίες, διαρκή κούραση, αδυναμία συγκέντρωσης, έλλειψη στόχου. Είναι επιρρεπείς στην παραπλάνηση, στη διάψευση, στη δυσφορία και σε ένα διαρκές «προς τι όλα αυτά;». Ταυτόχρονα έχουν αυξημένη οξυδέρκεια, ακονισμένη διαίσθηση, που μπορεί να οδηγήσει σε εμπνευσμένη δράση και απίστευτη δημιουργικότητα. Τέτοιες διελεύσεις φέρνουν στην επιφάνεια φόβους και άγχη, για να τα διαλύσουν, ώστε να οδηγηθείς σε καινούργιες συμπεριφορές. Ναι, μπορεί να δημιουργείται ένα πρόσκαιρο χάος με ανεπίδοτους έρωτες, εργασιακές απογοητεύσεις και ανασφάλεια, αλλά αξίζει τον κόπο.

Επί πολλά χρόνια όλη σου η ζωή –σπίτι, δουλειά, σχέσεις– λάμβανες σοβαρά υπόψη της τη γνώμη που είχαν οι άλλοι για το τι πρέπει να κάνεις. Στο τέλος έκανες πάντα αυτό που ήθελαν. Το τίμημα είναι μεγάλο όταν προσπαθείς να κρύψεις, ή να καταπιέσεις, τον εαυτό που θέλεις να έχεις και τις επιθυμίες που σε εμπνέουν. Σύνδεσε, λοιπόν, τις τελείες της καινούργιας σου εικόνας. Με τον Ερμή από 9/9 - 30/10 στον Ζυγό και την Αφροδίτη από 11/10 στον Σκορπιό διευκολύνεσαι και προσωπικά και εργασιακά, ώστε πρακτικά να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις προς τα εκεί που θέλεις να πας.

Υ.Γ. Α, και με τον Άρη στον Λέοντα δίνεις στους άλλους την εντύπωση ότι αλλάζεις πολλές ταυτότητες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ότι δεν σε προλαβαίνουν. Επικοινωνιακά το μυαλό σου τρέχει γρηγορότερα από Φεράρι – μετάτρεψε την ιπποδύναμη σε ραντεβού, σπουδές, μετακινήσεις, σχέδια, αναζήτηση, μάθηση.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ