Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

30/09/2013

Ο Άρης ήταν πάλι απέναντί σου, στον Λέοντα, στον τομέα των σημαντικών διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων το μισό Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και το μισό Δεκέμβριο του 2009 – κι ύστερα γύρισε ανάδρομος το 2010 επί μήνες.

Αλήθεια πώς ήταν και τι συνέβη τότε στις σχέσεις σου; Ο Άρης έχει επιστρέψει στον Λέοντα, στον 7ο οίκο των σημαντικών και καθοριστικών μας σχέσεων. Προς το παρόν μπορείς να μπεις σε μια φάση απολογισμού. Πόσο ανθεκτικές είναι οι προσωπικές σου σχέσεις; Τι δίνεις και τι παίρνεις από αυτές; Ξέρεις να υποχωρείς, μπορείς να υπερασπιστείς τη σχέση σου ή στον πρώτο δυνατό αέρα το βάζεις στα ποδια; Από την άλλη πλευρά γιατί συνεχίζεις να έλκεσαι ή να παραμένεις σε σχέσεις με ανθρώπους που επανειλημμένως σε πληγώνουν και δεν σε νοιάζονται κάνοντας τα στραβά μάτια; Έχε υπόψη σου ότι ο Άρης τώρα μπορεί να σπάσει σχέσεις που είναι κολλημένες με σάλιο ή δεν αντέχουν.

Και κάτι ακόμα: Εντάξει, σε πιέζει αφόρητα ο Κρόνος για δεσμεύσεις και σταθεροποίηση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσεις να σχεδιάζεις με όποιον σε ενδιαφέρει την κοινή σας ζωή από το τρίτο ραντεβού. Υ.Γ. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό –επαγγελματική ζωή, αναγνώριση, κοινωνικό στάτους– δίνει μια ανάσα στον πολύπαθο τομέα της επαγγελματικής ζωής και σε δραστηριοποιεί κοινωνικά.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ