Τα Ζώδια της Πέμπτης 23.05.2024

23/05/2024

Κριός
Κριέ μου, η σημερινή πανσέληνος έρχεται να σου δείξει πόσο σημαντικό είναι να ξεφύγεις από τρόπους αντιμετώπισης και διαχείρισης καταστάσεων που αποδεδειγμένα δε λειτουργούν πλέον για εσένα. Σήμερα νιώθεις το θάρρος σου να επιστρέφει και είσαι πλέον έτοιμος για να δεις κάποια πράγματα αρκετά διαφορετικά. Αντιμετωπίζεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται με τόλμη και θετική ενέργεια και ξεφεύγεις από αυτή τη μιζέρια και το άγχος ότι μπορεί να μην πάει καλά. Αυτή η ανάγκη σου για περιπέτεια είναι το σημαντικό κομμάτι που ένιωθες ότι λείπει και μπορεί εύκολα να βάλει στο ενεργό παιχνίδι. Αρκεί να μην το καταχραστείς.

Ταύρος
Οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια με την πανσέληνο, Ταύρε μου, είναι αυτές που θα σου φέρουν τη δύναμη σου πίσω και θα σε κάνουν να ξαναβρείς χαμένα κομμάτια του εαυτού σου. Η εργασία που έχεις να κάνεις με τον εαυτό σου είναι συγκεκριμένη, γίνεται όμως με μια νότα πιο αισιόδοξη, κι ας έχεις να αντιμετωπίσεις τα σκοτάδια σου. Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να χτίσεις μια νέα βάση στα επαγγελματικά σου, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κοινωνική σου εικόνα. Είναι μια αξιόλογη ευκαιρία να εξελιχθείς. 

Δίδυμοι
Δίδυμε μου, σήμερα φαίνεσαι αποφασισμένος να δώσεις μια καινούργια πνοή στον τρόπο που βλέπεις και διαχειρίζεσαι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η πανσέληνος έρχεται να υπερθεματίσει τόσο τη σημασία του «μαζί» και τη συνεργασίας, αλλά και το πόσο εξίσου σημαντικό είναι να μπορείς να κρατάς την προσωπικότητά σου ατόφια και ξεκάθαρη. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει ριζική αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα αλλά και στη φιλοσοφία που ακολουθείς. Ξέρεις πως έτσι θα δεις τις σχέσεις σου να γίνονται πιο ουσιαστικές και βαθιές, κάτι που θέλεις πολύ το τελευταίο διάστημα. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, το σημερινό ολόγιομο φεγγάρι έρχεται να σου δείξει και να σου υπενθυμίσει πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ενώ ο μόνος τρόπος για αποδείξεις αυτά που λες είναι οι πράξεις σου. Το ζητούμενο από εσένα είναι να βάλεις στο πρόγραμμα το να βρεις τι είναι αυτό που ουσιαστικά θέλεις. Μέσα από την καθημερινή τριβή με διάφορα πράγματα που νιώθεις ότι σε φθείρουν, συνειδητοποιείς τι σου είναι απαραίτητο και τι μπορείς να αποφύγεις, χωρίς να σε επηρεάσει αρνητικά. Και αυτό είναι που πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου σήμερα, και έχοντάς το ως βάση να πάρεις μια διαφορετική και πιο πρακτική κατεύθυνση.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, με την πανσέληνο επανακτάς τη χαμένη σου θετική ενέργεια και το βλέπεις σα μια ευκαιρία για να επαναφέρεις τη διασκέδαση και τη χαρά στο προσκήνιο. Μπορεί να υπάρχουν αρκετά πράγματα που σε απασχολούν, εσύ αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να δώσεις αυτή τη θετική νότα που θα κάνει όλη την αλλαγή. Φλερτ, γνωριμίες και μια δημιουργική διάθεση έρχεται να δώσει το ρυθμό σήμερα, ενώ κρυφοί θαυμαστές θα δώσουν στίγμα. Ένα σημαντικό είναι πως υπάρχουν συνεργασίες στον ορίζοντα, με βαθιές ρίζες και ξέρεις ήδη με ποιους θα συζητήσεις τα νέα πρότζεκτ που έχεις κατά νου.

Παρθένος
Παρθένε μου, η σημερινή πανσέληνος έρχεται να σου δείξει πόσο σημαντική είναι η ψυχολογική ηρεμία και η ισορροπία. Αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να πάρεις κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα και να προσπαθήσεις με μια θετική οπτική να δώσεις μια νέα κατεύθυνση στο τρόπο που διαχειρίζεσαι καθημερινά ζητήματα και πώς αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου. Το ότι δεν είσαι φαν της περιπέτειας το ξέρουμε, όμως ο τρόπος που μπορείς εύκολα να αναλύεις πληροφορίες περνά σε ένα πιο ενδιαφέρον στάδιο για εσένα, και αυτό φαίνεται να επεκτείνει τις δικές σου προοπτικές. 

Ζυγός
Το φεγγάρι γεμίζει σήμερα, Ζυγέ μου, κι εσύ θα δεις την επικοινωνία σου να γίνεται πιο δυνατή και να σε βοηθά να καταφέρεις πολλά πράγματα. Οι επαφές που κάνεις σου υπενθυμίζουν κάποια πολύ βασικά ταλέντα που είχες αφήσει στην άκρη το τελευταίο διάστημα, ενώ κάποιες ιδέες που ξεκίνησες να δουλεύεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και τις επεξεργάζεσαι εκ νέου. Αν είχες κάποια θέματα με το μέσο μεταφοράς σου, σήμερα μπορεί να κάνεις έναν πιο ενδελεχή έλεγχο για να το φτιάξεις και να σου λυθούν τα χέρια. Το σημαντικό είναι να κατανοήσεις το πόσο δυνατός θα νιώσεις και πόσο εύκολα θα γίνουν όλα, αν απλοποιήσεις τη σκέψη σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η σημερινή πανσέληνος έρχεται και φέρνει στο φως οτιδήποτε σου ξυπνά τις ανασφάλειες. Όχι όμως για να σε πανικοβάλει και να σε κλείσει στο καβούκι σου, αλλά για να οδηγήσει στο να βρεις τη λύση που χρειάζεσαι. Οικογενειακά ζητήματα πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων και οι αποκαλύψεις που γίνονται φαίνεται να κατευνάζουν αυτή την εσωτερική ένταση που έχεις. Επίσης, με παρόμοιο τρόπο λύνονται και οικονομικά ζητήματα. Η δύναμη που νιώθεις είναι αρκετά μεγάλη και έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να αναπτύξεις τον εαυτό σου μέσα από νέα και πιο ασφαλή δεδομένα.

Τοξότης
Το σημερινό φεγγάρι, Τοξότη μου, γεμίζει και σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να πάρεις δραστικά μέτρα και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η δύναμή σου ανεβαίνει και καθώς αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου καλύτερα, βρίσκεις τα κατάλληλα πατήματα και τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να κάνεις αλλαγές τόσο σε εσένα τον ίδιο, όσο και γύρω σου. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσεις αδύναμα σημεία σε συνεργασίες σου αλλά και σε επαφές που έχεις με τους άλλους, και μέσα από το δικό σου πρίσμα να τις βελτιώσεις όσο περισσότερο γίνεται. 

Αιγόκερως
Η σημερινή πανσέληνος, Αιγόκερέ μου, έρχεται να σου υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η ψυχική υγεία και πόσο απαραίτητο είναι να βρίσκεις χρόνο για να περιποιείσαι τον εαυτό σου, πέρα από το πώς θα κατακτήσεις την κορυφή. Στο προσκήνιο έρχονται ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου κι εσύ αρχίζεις και βλέπεις διαφορετικά κάποια πηγή εισοδήματος που απαξίωνες μέχρι τώρα, αλλά κάνεις κι έναν πιο προσεκτικό προϋπολογισμό, για να προετοιμαστείς σε δύσκολες περιπτώσεις. Όπως και να ‘χει, η σημασία του ιδιωτικού χώρου είναι μεγάλη και σήμερα φαίνεται να δίνεις βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σταδιακά καταλαβαίνεις τη δική σου δυναμική στον πυρήνα της όλο και περισσότερο, και σήμερα, με το φεγγάρι να γεμίζει αντιλαμβάνεσαι το πόσο σημαντικός μπορεί να είσαι για τις ομάδες που συμμετέχεις. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσεις τους νέους στόχους που έχεις, να τους θέσεις ξεκάθαρα και με τη δύναμη που νιώθεις, να τους θέσεις σε εφαρμογή σήμερα. Αντιλαμβάνεσαι πως εσωτερικά αλλάζεις και ο τρόπος σου δεν είναι και τόσο ο ίδιος, κάτι που σε κάνει ακόμα πιο δυναμικό και ικανό να καταφέρεις πολλά, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος και οργανωμένος σε αυτό που θέλεις να κατακτήσεις. 

Ιχθύες
Πολύ σημαντική η σημερινή πανσέληνος, Ιχθύ μου, γιατί το φως της πέφτει στα επαγγελματικά σου πλάνα. Ο σκοπός σου φαίνεται πως έχει ξεθωριάσει το τελευταίο διάστημα με όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις να διαχειριστείς και σήμερα είναι η ευκαιρία να κατανοήσεις πως μέσα από μια προσωπική μεταμόρφωση και μια βουτιά στις πραγματικές σου επιθυμίες, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πιο εύκολα και θα εστιάσεις σε αυτά που θέλεις με μεγαλύτερη άνεση. Μη φοβηθείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, είτε είναι εξωτερικές, στο επαγγελματικό σου κομμάτι, είτε είναι εσωτερικές, καθώς σκέφτεσαι να απομακρυνθείς από οτιδήποτε δε λειτουργεί. Η δύναμη είναι μέσα σου, και σήμερα το αντιλαμβάνεσαι πολύ καλύτερα.