• 04/10/2022

  Τα Ζώδια της Τρίτης 04.10.2022

  Κριός
  Όσο κι αν θέλεις να μπεις σε ψυχολογία «τίποτα δεν μου χαλάσει τη διάθεση», φαίνεται πως μέχρι το μεσημέρι η φάση -ιδίως στα επαγγελματικά- είναι πιο απαιτητική, με τη συνέχεια να είναι σαφώς καλύτερη.
  Ταύρος
  Νιώθεις ίσως την παρόρμηση να επικοινωνήσεις αλλά και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου με κάπως πιεστικό τρόπο, σαν οι άλλοι να είναι «υπεύθυνοι» ας πούμε γι’ αυτό. Ε, δεν πάει έτσι.
  Δίδυμοι

 • 03/10/2022

  Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.10.2022

  Κριός
  Το να κόπτεσαι συνεχώς για το καλό των άλλων, αλλά με τον τρόπο που εσύ το αντιλαμβάνεσαι, θέλει προσοχή γιατί οι άλλοι μάλλον το βλέπουν σαν «μανιπιουλάρισμα».
  Ταύρος
  Η προσοχή σου μοιάζει να απορροφάται σε δημιουργικές ιδέες, νέα πρόσωπα και μέρη, θέλοντας να μπεις με άλλη οπτική στην νέα βδομάδα. Pas mal.
  Δίδυμοι
  Η έγνοια για τα άγχη των οικονομικών και των logistics της δουλειάς καλά κρατεί, με τη μέρα να προσφέρεται ωστόσο για σχετικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις αλλά και διακανονισμούς.
  Καρκίνος

 • 01/10/2022

  Τα Ζώδια της Κυριακής 02.10.2022

  Κριός
  Τίποτα καλό δεν θα βγει από το να τα «βάλεις» με τον εαυτό σου για όσα σε ενοχλούν στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά right now. Απλώς θα εκνευριστείς, οπότε you know.
  Ταύρος
  Μήπως είσαι πάντα «το καλό παιδί» όχι πια από συνεξάρτηση, αλλά πλέον από «βαρεμάρα» να κάνεις τον κόπο ν’ αλλάξεις ρόλο; Αν ναι, are you ok with that?
  Δίδυμοι
  Συναισθηματικά μπορεί να είσαι λίγο «so-so», ωστόσο επειδή από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει πλέον ορθόδρομος, μάλλον θ’ αρχίσεις να ηρεμείς τουλάχιστον νοητικά.
  Καρκίνος

 • 30/09/2022

  Τα Ζώδια του Σαββάτου 01.10.2022

  Κριός
  Καλό μήνα! Κανόνισε βόλτες, εξόδους και όχι δουλειές για σήμερα, φρόντισε δηλαδή να δεις και να σε δούνε και όχι άλλο «μοναξιά μου όλα».
  Ταύρος
  Καλό μήνα! Επικοινωνιακά είσαι λίγο «μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας», meaning θέλεις μεν να αποφύγεις τα τετριμμένα, θίγεσαι όμως πολύ εύκολα. Πρόβλημα.
  Δίδυμοι
  Καλό μήνα! Απόλαυσε το «καλοκαιρινό» ΣΚ όπως του αρμόζει, κανονίζοντας μια εκδρομούλα με φίλους ή το αμόρε, αφήνοντας τα νευράκια που βγάζει ο Άρης στο ζώδιό σου aside.
  Καρκίνος

 • 29/09/2022

  Τα Ζώδια της Παρασκευής 30.09.2022

  Κριός
  Θα σου είναι κάπως δύσκολο να συντονιστείς σε όλα τα πρακτικά σήμερα, αφού το μυαλό σου αλλού ταξιδεύει. Τώρα το «που» το ξέρεις μόνο εσύ...
  Ταύρος
  Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, αφού ίσως πρέπει να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες με λογαριασμούς κ.λπ. τώρα που τελειώνει ο μήνας. Κουράγιο.
  Δίδυμοι
  Καλό είναι να αποφύγεις σήμερα την «ξιπασιά» του τύπου «τα ξέρω όλα», ειδικά μέσα στις σχέσεις σου. Χαλάρωσε λίγο και δες τα πράγματα και από μια άλλη οπτική.
  Καρκίνος

 • 28/09/2022

  Τα Ζώδια της Πέμπτης 29.09.2022

  Κριός
  Γενικά μιλώντας, η αστάθεια και η ανειλικρίνεια δεν είναι καλές τακτικές για την ερωτική σου ζωή, οπότε άσε την «δραματοποίηση» και κατέληξε με τις όποιες αποφάσεις σου.
  Ταύρος
  Αυτό που μας ενοχλεί συνήθως στους άλλους δεν είναι οι όποιες διαφορές, αλλά τα κοινά μας σημεία που ωστόσο δεν έχουμε ακόμα εμείς οι ίδιοι αποδεχτεί. True that.
  Δίδυμοι
  Βάλε μέσα στη μέρα σου και σωματικές δραστηριότητες που μπορούν μα συνδυαστούν με ευχάριστο «κουβεντολόι» για να καταπολεμήσεις νευρικότητα κι κούραση.
  Καρκίνος

 • 28/09/2022

  Τα Ζώδια της Τετάρτης 28.09.2022

  Κριός
  Ίσως σήμερα χρειαστεί να κάνεις μια συζήτηση με την ομάδα σου στην δουλειά, με έναν συνεργάτη, έναν φίλο ή κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο, ξεδιαλύνοντας μια συμπεριφορά που σε ενοχλεί εδώ και καιρό.
  Ταύρος
  Όχι ακριβώς «μίζερη», αλλά ούτε και άνετη σε κάθε περίπτωση η μέρα, με την έννοια ότι οι υποχρεώσεις σε δουλειά και σπίτι σου βγάζουν ίσως τον «κακό» εαυτό σου. Oh well.
  Δίδυμοι

 • 27/09/2022

  Τα Ζώδια της Τρίτης 27.09.2022

  Κριός
  Με «παραγωγική» διάθεση και μάλλον με σαφείς στόχους ξεκινάει η μέρα σου και αξίζει να συνεχίσεις στο ίδιο «μοτίβο», ξεμπερδεύοντας με δύσκολες εκκρεμότητες.
  Ταύρος
  Είναι καλή ιδέα να βάλεις στο πρόγραμμα ό,τι σημαντικές συζητήσεις έχεις για τα επαγγελματικά, αφού φαίνεται πως η οξυδέρκεια σου θα σε βοηθήσει να παράξεις αποτελέσματα.
  Δίδυμοι
  Αν μπορείς να μην παρασυρθείς από θέματα των άλλων, αλλά να βάλεις το δικό σου πλάνο σε προτεραιότητα σήμερα θα ήταν το ιδανικό, γιατί καλή η ευαισθησία, αλλά μην μας πούνε και μ@λ@κ€$.
  Καρκίνος

 • 26/09/2022

  Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.09.2022

  Κριός
  Δυναμική η Δευτέρα, με τη Νέα Σελήνη απέναντι σου στον Ζυγό να ωθεί σε εξισορρόπηση μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, πράγμα λιγάκι δύσκολο, αφού βγάζει αρκετό εκνευρισμό.
  Ταύρος
  Λίγο «μπελαλίδικη» η Δευτέρα, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό να σε «ξεμοντάρει» ενεργειακά σε δουλειά και καθημερινότητα. Keep it cool και keep going.
  Δίδυμοι
  «Νευράκια, νευράκια» απροσδιορίστου μάλλον αιτιολογίας, με πεδίο «εκτόνωσης» επαγγελματικές, ερωτικές ή φιλικές σχέσης λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό. Συγκρατήσου και μην ενδώσεις στην ένταση.

 • 26/09/2022

  Τα Ζώδια της Κυριακής 25.09.2022

  Κριός
  Το πρόγραμμα αναφορικά με όσα πρέπει να φέρεις εις πέρας σε δουλειά και σπίτι θα σε βοηθήσει να μην «πελαγώσεις», βρίσκοντας και λίγο χρόνο για’ σένα. Μην τ’ αφήσεις στην «τύχη».

  Ταύρος
  Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στο να αποκρυπτογραφήσεις σήμερα τους άλλους και τις προθέσεις τους, π.χ. στα αισθηματικά, ενώ προς το βράδυ σου βγαίνει ένα παραπάνω άγχος.

 • 23/09/2022

  Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.09.2022

  Κριός
  Φρόντισε να μην εξοντωθείς σωματικά και σου φύγει το Σ/Κ χωρίς να έχεις «ανασυντάξει» δυνάμεις, ακόμη κι αν θεωρείς ότι απλά «you’ re being creative».
  Ταύρος
  Δεν έχεις κακιά δικαιολογία για «αντικοινωνικότητες» σήμερα, αφού η μέρα σε προτρέπει και σε βοηθά να ξεσκάσεις, αφήνοντας πίσω τις όποιες έγνοιες. Βγες, διασκέδασε, ζήσε.
  Δίδυμοι
  Ώρα για φουλ αποσυμπίεση παρέα με τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα χωρίς εγκεφαλικές «ενοχές» για πιθανές επαγγελματικές εκκρεμότητες. 
  Καρκίνος

 • 22/09/2022

  Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.09.2022

  Κριός
  Πρέπει λίγο να χαλαρώσεις αναφορικά με την ποσότητα των πραγμάτων που θέλεις/ προγραμματίζεις να κάνεις, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί αν όντως θέλει να τα κάνει.
  Ταύρος
  Η ασφάλεια δεν είναι ούτε χαρά, ούτε ευτυχία. Είναι το βόλεμα που σε κάνει να παραμένεις σε καταστάσεις που έχουν εξαντλήσει την θετική εξελικτική δυναμική τους.
  Δίδυμοι
  Θα προτιμούσες μάλλον να «κινηθείς» στον χώρο του σπιτιού σήμερα, ασχολούμενος με σχετικές πρακτικές εκκρεμότητες ή απλά για να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, αφού μια κούραση την έχεις. Αλλά...you know 

 • 22/09/2022

  Τα Ζώδια της Πέμπτης 22.09.2022

  Κριός
  Τα πράγματα σήμερα ίσως δεν βγουν και τόσο «ρόδινα» στον οικονομικό τομέα ή στο κομμάτι των συνεργασιών, το τελευταίο μάλλον και λόγω συναισθηματικής κόπωσης.
  Ταύρος
  Και θέλεις να προχωρήσεις και «to get things done» και βαριέσαι κιόλας λίγο και γενικά πιέζεσαι κάπως today και δεν σ’ αρέσει και πολύ. Μάιστα.
  Δίδυμοι
  Θα χρειαστεί να απομακρυνθείς λίγο από τους μαθημένους τρόπους συμπεριφοράς σου απέναντι στο στρες, για να αποφύγεις σήμερα την εσωτερική εντασούλα. «No panic» δηλαδή.
  Καρκίνος

 • 20/09/2022

  Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.09.2022

  Κριός
  Εσωτερικά φαίνεται πως θέλεις η ζωή σου να κυλάει σε πιο χαλαρό, καλοκαιρινό βασικά  ακόμα ρυθμό και η Τετάρτη μπορεί να σου «επιτρέψει» μια τέτοια διάθεση, ιδίως στον ερωτικό τομέα 
  Ταύρος 
  Η απροθυμία να κάνεις ορισμένα βαρετά αλλά απαραίτητα πραγματάκια προς οικογένεια και επαγγελματικά μεριά, επιτείνει μ’ έναν τρόπο την κούραση σου. Κάντα να ξεμπερδεύει 
  Δίδυμοι
  Η μέρα σου δίνει την ώθηση να σκεφτείς, να συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δουλειά, αλλά και να φροντίσεις παραπάνω το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. 

 • 19/09/2022

  Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19 - 25 Σεπτεμβρίου 2022

  Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

 • 17/09/2022

  Τα Ζώδια της Κυριακής 18.09.2022

  Κριός
  Η Κυριακή δεν έχει πολλή ενασχόληση με «περιφερειακές» δραστηριότητες, αλλά μάλλον με τα του οίκου σου, βγάζοντας και μια διάθεση αναπόλησης του παρελθόντος. Memories, memories.
  Ταύρος
  Με πιο κοινωνική διάθεση και όρεξη για βόλτες σήμερα, εκμεταλλευόμενος και τον καλό καιρό, πρόσεξε μόνο λίγο παραπάνω στην οδήγηση και στον τρόπο που επικοινωνείς τις απόψεις σου.
  Δίδυμοι
  Έχεις ανάγκη την θετική και χαμογελαστή συντροφιά today, με την συναισθηματική σου κατάσταση να γυρίζει προς το πιο υπερβολικό όσο βραδιάζει, ειδικά αναφορικά με τα ερωτικά σου.

 • 16/09/2022

  Τα Ζώδια του Σαββάτου 17.09.2022

  Κριός
  Με μια αίσθηση κούρασης αλλά και νωχελικότητας έρχεται το Σαββατάκι, δεν θέλει καθόλου ενασχόληση με πρακτικά worries, αλλά μια ποιοτική καλλιτεχνική «διέξοδο». 
  Ταύρος
  Υπάρχουν αφορμές για να αισθανθείς συναισθηματικά ικανοποιημένος σήμερα, αρκεί να εστιάσεις την δράση σου στην γενναιόδωρη «πρόθεση» και όχι στη μίζερη κριτική.
  Δίδυμοι
  Μη χαθείς στην μάταιη προσπάθεια να έχεις τους πάντες -οικογένεια, σύντροφο, συνεργάτες, παιδιά, σκυλιά, γατιά- ικανοποιημένους σήμερα, ξεχνώντας εντελώς τον εαυτό σου. Not happening λέμε.
  Καρκίνος

 • 15/09/2022

  Τα Ζώδια της Πέμπτης 15.09.2022

  Κριός
  Αν είναι ν’ αρρωστήσεις για να μη χαλάσεις το πρόγραμμά σου, μάλλον κάνεις κάτι λάθος. Εστίασε σ’ αυτά που βλέπεις ότι «τσουλάνε» βάζοντας φυσικά πρώτα σωστές προτεραιότητες.
  Ταύρος
  Αρκετό άγχος και αγωνία για κάποιο λόγο σήμερα, φαίνεται πως πρέπει να κάνεις καλύτερο σχέδιο, αλλά και να αποφύγεις συναισθηματικά «ραδιενεργές» καταστάσεις.
  Δίδυμοι
  Αυτό που ώρες ώρες πνίγεσαι (μόνος σου) σε μια κουταλιά νερό, αυτό να το κοιτάξεις. Δες λίγο πιο χαλαρά την όλη φάση στην καθημερινότητά σου (για το καλό σου).
  Καρκίνος

 • 13/09/2022

  Τα Ζώδια της Τετάρτης 14.09.2022

  Κριός
  Από τις μέρες που μπορείς να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τη φροντίδα του εαυτού σου, π.χ. να κάνεις έναν καλλωπισμό, ένα μασάζ, να πας κομμωτήριο, κάτι να σε προσέξεις μωρέ.
  Ταύρος
  Η Τετάρτη έχει «χώρο» και για τα ερωτικά σου, αν κάνεις μια προσπάθεια να απλοποιήσεις το υπόλοιπο προγραμματάκι, ειδικά σχετικά με πράγματα που δεν σε αφορούν άμεσα.
  Δίδυμοι
  Είναι αρκετά εύκολο να καταλάβεις τι κάνεις λάθος σήμερα στα οικογενειακά ή με τον σύντροφό σου. Αν το νιώθεις ότι είσαι λάθος, ε μάλλον έτσι θα ‘ναι.
  Καρκίνος

 • 13/09/2022

  Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12-18 Σεπτεμβρίου 2022

  Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

 • 12/09/2022

  Τα Ζώδια της Τρίτης 13.09.2022

  Κριός
  Η μέρα μπορεί να σε ζορίσει λίγο στο ξεκίνημά της (περίπου μέχρι το μεσημέρι), πιθανώς λόγω κάποιων power struggles στα επαγγελματικά ή εξαιτίας πρακτικών εκκρεμοτήτων που δεν «τραβάνε».
  Ταύρος
  Από τις «Τσαγκαροτρίτες» η σημερινή στο πρώτο μισό της, μπορεί να αισθάνεσαι ακόμα και δυσκολία στο να σηκωθείς από το κρεβάτι, στη συνέχεια όμως βρίσκεις και πάλι την ενέργειά σου. #Τριτηκαιδεκατρεις
  Δίδυμοι

 • 11/09/2022

  Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.09.2022

  Κριός
  Η Δευτέρα σε βοηθά να είσαι αποτελεσματικός στην καθημερινότητα σου, βρίσκοντας μέσω του διαλόγου λύσεις σε προσωπικά ζητήματα και συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου την αναλόγως.
  Ταύρος
  Ίσως σήμερα ασχοληθείς με την κατάσταση των οικονομικών σου, προσπαθώντας να βγάλεις μια άκρη με λογαριασμούς, τράπεζες, φορολογικά, επενδύσεις κλπ, όντας επιπροσθέτως λίγο πιο «κλειστός» συναισθηματικά.
  Δίδυμοι

 • 10/09/2022

  Τα Ζώδια της Κυριακής 11.09.2022

  Κριός
  Με εμφανώς καλύτερη διάθεση σήμερα Κυριακή, έχεις ανάγκη από κοινωνική αλληλεπίδραση, αλλά και μια δόση υπερβολής στη δράση σου και αναφορικά με κάθε είδους απολαύσεις (φαγητό, σεξ κλπ).
  Ταύρος
  «Ντροπή μα χουζούρι» σήμερα, αφού οτιδήποτε απαιτεί την παραμικρή πίεση σε «απωθεί», με τη μέρα να κρύβει και ενδιαφέρουσες καταστάσεις στα ερωτικά. 
  Δίδυμοι
  Κάνε ένα ωραίο, χαλαρό, Κυριακάτικο προγραμματάκι, με έμφαση στις εξόδους και τις συναντήσεις με τα φιλαράκια σου, μπας και ηρεμήσει λίγο το κεφάλι σου.
  Καρκίνος

 • 10/09/2022

  Τα Ζώδια του Σαββάτου 10.09.2022

  Κριός
  Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες η συναισθηματική διαχείριση θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού η ανάγκη για ονειροπόληση, «χάσιμο» και απόδραση από την πραγματικότητα αναμιγνύεται με παρελθοντικά τραύματα και προσωπικά απωθημένα. Μόνη διέξοδος; Μα φυσικά η καλλιτεχνική αυτοέκφραση.
  Ταύρος

 • 09/09/2022

  Τα Ζώδια της Παρασκευής 09.09.2022

  Κριός
  Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος απέναντί σου στον Ζυγό ως 23/9 το μότο σου πρέπει να είναι «σοφόν το σαφές» στις επικοινωνίες με τους γύρω σου προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ενώ έχε το «νου» σου και σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για μια ερωτική επανασύνδεση.
  Ταύρος
  Η φροντίδα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης θέλει περισσότερο caring με τον Ερμή να γυρνά ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9, φέρνοντας φυσικά παράλληλα και διαφορά «εκνευριστικά» στην καθημερινότητα και στον χώρο της δουλειάς, όπως ασυνεννοησία, καθυστερήσεις κ.λπ.
  Δίδυμοι

 • 08/09/2022

  Τα Ζώδια της Πέμπτης 08.09.2022

  Κριός
  Το «στραπάτσο» στα οικονομικά, be it με έναν έκτακτο έξοδο, έναν αυξημένο λογαριασμό κλπ είναι μια από τις πιθανοτητες της σημερινής μέρας, που ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει και ανασφάλεια σε μια φιλική σχέση.
  Ταύρος 
  Η μέρα δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σου, βγάζοντας όμως αρκετή πίεση σχετικά με τα καθήκοντα σου, ενώ μπορεί να σ’ ενοχλούν και διάφορα «γύρω τριγύρω». Δείξε υπομονή.
  Δίδυμοι

  •  
  • 1 of 61