Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

22/06/2014

Οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου σε τσακίζουν κάθε τόσο και μαζί με την αυτοπεποίθηση που τρεμοπαίζει υπάρχουν στιγμές που θεωρείς τον εαυτό σου loser. Μερικές φορές γίνεσαι τόσο σκληρός/ή με σένα που σου είναι δύσκολο να δεχθείς βοήθεια, ή ακόμα και καλά λόγια. Με τον Άρη στον Ζυγό θα μπορούσες να χτυπάς στον τοίχο το κεφάλι αυτών που σε έκαναν να χτυπάς το δικό σου όλο το προηγούμενο διάστημα – φυσικά και δεν θα το κάνεις, παρόλο που θα είχες το δίκιο με το μέρος σου.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Αφροδίτη στους Διδύμους, από 23/6, σου δίνει τη δυνατότητα να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που είναι φιλικοί απέναντί σου, που μπορούν να σε στηρίξουν επαγγελματικά ή να σταθούν δίπλα σου χωρίς ανταλλάγματα. Όσο κι αν Ποσειδώνας και Χείρωνας βάζουν τα δυνατά τους για να διαβρώσουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου, μην ξεχνάς ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είσαι Εδώ και Ορατός.

+ Πανέτοιμος/η να ευεργετηθείς από κάτι που επιθυμείς.
- Κι ενώ τα νέα θα μπορούσαν να είναι χωρίς παρενέργειες, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Διδύμους γεμίζει το δρόμο σου με λακκούβες – όχι επικίνδυνες, αλλά σαφώς εκνευριστικές, όταν εκεί που νομίζεις ότι δαγκώνεις το μήλο κάποιος σου το παίρνει από το χέρι και σου λέει «αύριο».

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ