Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Κριός

01/06/2019

Εναλλαγή προσώπων και μετακινήσεις μαζί με οικογενειακές κόντρες

Η Νέα Σελήνη (3) ανοίγει το καλοκαίρι σου με ευχάριστη κινητικότητα στη ζωή σου. Εξαιτίας μιας ανανεωμένης διάθεσης στα ερωτικά σου ή τη σχέση με τα παιδιά σου μπορείς να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ευελιξία πιο σοβαρά οικογενειακά ζητήματα. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις με τον συναισθηματισμό του Ερμή στον Καρκίνο (4).

Όσον αφορά την τσέπη σου, βάλ’ τα κάτω με ρεαλισμό για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού σε περίπτωση που οι υποθέσεις που σε απασχολούν με τους συγγενείς σου, κάποια εκδρομή που κανόνισες ή οι επιμορφωτικές σου ασχολίες δεν πάνε όπως ακριβώς περίμενες. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) μεγαλώνει την ανάγκη σου για ποικιλία στις κουβέντες, τους ανθρώπους που γνωρίζεις και βλέπεις συχνά και στο φλερτ. Μην επιμένεις πάρα πολύ σε τίποτα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις την ίδια άποψη και την επόμενη μέρα.

Η Πανσέληνος (17) μπορεί να σε βγάλει από διλήμματα, αν αφήσεις ένα παραθυράκι ανοιχτό για την πιθανότητα να κάνεις κι εσύ λάθος κάπου. Ίσως φορτώνεσαι καταστάσεις που δεν μπορείς να συντηρήσεις, χωρίς να εξαντληθείς. Με το πέρασμα του Ηλίου στον Καρκίνο (21) η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Εκτιμάς την οικειότητα και τη θαλπωρή, αλλά κυρίως επαναστατείς στους συμβατικούς περιορισμούς. Ο Ερμής στον Λέοντα (27) σου προσφέρει ερωτική χαρά, πεδίο για δημιουργία, καλύτερη επικοινωνία και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και τον σύντροφό σου, μέσα από μία γνωριμία, κάποια εργασιακή πρόταση ή καλύτερη οργάνωση της ρουτίνας σου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ