Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Ταύρος

01/06/2019

Πολυπλοκότητα και ποικιλία που επιτρέπει προσωπικά και χρηματικά κέρδη

Επιτρέπεις κάποια αλλαγή στο σπίτι, το γραφείο και μέσα σου με τη Νέα Σελήνη (3) κι έτσι ευεργετείται η τσέπη και η ερωτική και συναισθηματική σου κατάσταση. Ο Ερμής στον Καρκίνο (4) επιβεβαιώνει τη βελτίωση στα προσωπικά σου και δίνει άλλη άνεση επικοινωνίας, από μια απλή κουβέντα μέχρι μια διαπραγμάτευση ή τον προγραμματισμό κάποιας δραστηριότητας. Όταν δε τα πράγματα δεν εκτυλίσσονται όπως περίμενες, αντιλαμβάνεσαι πού έκανες λάθος στους υπολογισμούς σου.

Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στους Διδύμους (9) βοηθά περαιτέρω να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος και να κάνεις σωστότερες ή ευκολότερες επιλογές για την τσέπη και το κρεβάτι σου. Ωστόσο τα απωθημένα σου σε σπρώχνουν να κυνηγάς και να λες αυτό που θεωρείς γενικά επιθυμητό και πρέπον. Έτσι καθυστερείς και δίνεις χρόνο στον εαυτό σου για δομικές αλλαγές σε θέματα νοοτροπίας, συγγενικές υποθέσεις, την επιμόρφωσή σου και οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ανάπτυξη. Μέσα από τη διάψευση υπερβολικών προσδοκιών αποδέχεσαι τελικά το πώς διαγράφεται το μέλλον, το ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιες οι ασχολίες σου.

Η Πανσέληνος (17) σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις ποιοτική χαλάρωση στα ερωτικά σου, και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου στα οικονομικά σου, αρκεί να μην γίνεις άπληστος. Καθώς ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο (21) κι ο Ερμής στον Λέοντα (27) βλέπεις περισσότερο την οικογένειά σου, διαπραγματεύεσαι υποθέσεις ακινήτων και αισθάνεσαι ασφαλής στο γνώριμο. Όσο επιτρέπεις στα παιδιά και τον ερωτικό σου σύντροφο να εκφράζονται ελεύθερα χωρίς να αισθάνεσαι ριγμένος, τόσο το καλύτερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ