Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Δίδυμοι

01/06/2019

Τόσο πολλές επιλογές, τόσος λίγος χρόνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (3) κι ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Καρκίνο (4) δουλεύουν για σένα σε προσωπικό και χρηματικό επίπεδο. Σου δίνουν περιθώριο επιλογής σε επίπεδο ατόμων, προτάσεων και γενικώς επαφών ώστε να μη χρειαστεί να συμβιβαστείς ποιοτικά. Αν μείνεις στην ποιότητα παρά τα (πολλά) διλήμματα και απόψεις γύρω σου, σίγουρα ωφελείσαι. Αν τώρα τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον ρυθμό σου, προσπάθησε να μη δυσανασχετείς, είναι ευκαιρία να κάνεις τη φασίνα σου, ξέρεις εσύ.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (9) τονίζει ταυτόχρονα τα θετικά και αρνητικά σου χαρακτηριστικά. Προτίμησε να μην παρασυρθείς από τις πολλές επιλογές και την αστάθεια στα ερωτικά σου. Καλύτερα αξιοποίησε την εμπειρία σου κι απόλαυσε αυτό που συμβαίνει. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (17) στο ίδιο κλίμα, λέει ότι η ανυπομονησία, τα πισωγυρίσματα και οι μεγάλοι ενθουσιασμοί θα σε απομακρύνουν από τους στόχους σου στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Αποφάσισε έχοντας εσένα στο μυαλό σου, όχι το «σχέση πάση θυσία».

Οικονομικά, παίξε όσο πιο έξυπνα μπορείς και μην ξοδεύεσαι για χόμπι, εξόδους και σχέδια σε βάρος σοβαρότερων υποχρεώσεων. Ο Ήλιος στον Καρκίνο (21) επιβραβεύει άμεσα τη σύνεση καθώς και τις επιλογές που γίνονται μέσα από το προσωπικό σου πρίσμα αντί για το οικογενειακό, φιλικό, κοινωνικό κοκ. Με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, στον Λέοντα (27) έχεις την ευκαιρία να βγεις περισσότερο, να κάνεις τις εκδρομές σου και να βρεις μία πιο δημιουργική προσέγγιση στις σχέσεις με την οικογένειά σου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ