Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Καρκίνος

01/06/2019

Αναζητώντας τον εαυτό σου μέσα στα θέλω και τις απόψεις των άλλων

Σε έναν δύσκολο διάλογο με τον εαυτό σου σε βάζει η Νέα Σελήνη (3), ευτυχώς με τον Ερμή στο ζώδιό σου (4) σαν εξισορροπητικό παράγοντα. Καθώς όσα πηγαίνουν στραβά (ή δεν πηγαίνουν καθόλου) στα οικονομικά και τα ερωτικά σου σε απασχολούν έντονα, αντιλαμβάνεσαι υπεράνω πάσης αμφιβολίας τι σου στοιχίζει χωρίς να αποδίδει. Φρόντισε να μην κολακευτείς από τη προσοχή και τους επαίνους και να μη φοβηθείς από την κατσάδα ή το «θάψιμο» για να κάνεις αυτό που περιμένουν οι άλλοι από σένα. Δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) συνοψίζει τα δυσάρεστα διλήμματα που μπορούν να δημιουργήσουν οι φίλοι, η οικογένεια και οι προσδοκίες σου από το μέλλον. Όμως ό,τι δεν σου κάνει, δεν σου κάνει ακόμη κι αν είναι τέλειο για όλους τους άλλους. Άλλωστε ξέρεις καλά πως πηγαίνοντας να ευχαριστήσεις τους πάντες, μένεις τελικά εσύ ανικανοποίητος. Έτσι, μην παλεύεις για όλα και κυρίως για όσα δεν βγαίνουν με τίποτα στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Η Πανσέληνος (17) σίγουρα συμβουλεύει να μην τα τρως όλα με χαμόγελο και να αρρωσταίνεις μέσα σου. Οι στόχοι σου έχουν σημασία. Φρόντισε, λοιπόν, το σώμα σου και αυτά που είναι αληθινά.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου (21) σε φωτίζει και έλκει ανθρώπους, χρήματα και ανέσεις προς το μέρος σου. Εννοείται να το απολαύσεις. Με τον Ερμή στον Λέοντα (27) μπορείς επίσης να διακρίνεις ποιος και τι όντως αξίζει, αν αξιοποιήσεις την εμπειρία σου και το μυαλό σου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ