Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Λέων

01/06/2019

Υπεραισιοδοξία και τρελή χαρά που ενέχουν τον κίνδυνο λάθος επιλογών

Παρά το άγχος και τις καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου, η Νέα Σελήνη (3) σου φοράει τον καλύτερό σου εαυτό. Στηρίξου πάνω του και απόλαυσε χρόνο με φίλους, χόμπι, κάνε σχέδια. Έτσι ξορκίζεις φοβίες, παρασκήνιο και άγχη. Με τον Ερμή στον Καρκίνο (4) άκου την εσωτερική σου φωνή αντί για τους γονείς, τα αδέρφια, τον οποιοδήποτε έχει άποψη.

Τον καιρό αυτό τείνεις στην υπερβολή στη διασκέδαση, τα ερωτικά και τη σχέση με τα παιδιά σου. Το μεγαλύτερο δώρο που θα σου κάνουν η υπεραισιοδοξία κι ο υπερενθουσιασμός είναι να καταλάβεις ότι κυνηγάς χίμαιρες κι ίσως πρέπει να αναπροσαρμόσεις τους στόχους σου.

Οικονομικά απόφυγε διά ροπάλου τα ρίσκα καθώς θα σε φέρουν αντιμέτωπο με ό,τι δεν λειτουργεί και φέρνει χασούρα στις οικονομικές σου σχέσεις. Αυτό το θέμα της υπεραισιοδοξίας και υπερεμπιστοσύνης σε ό,τι φαίνεται ευχάριστο, ερωτεύσιμο, διασκεδαστικό αγγίζει και η Πανσέληνος (17). Χρειάζεσαι διάκριση και την σχεδόν άγνωστη για σένα λογική του «less is more»ώστε να προστατεύσεις τα συναισθήματά σου και την τσέπη σου από αψυχολόγητες επιλογές. Ο κυβερνήτης σου, Ήλιος, στον Καρκίνο (21) σου θυμίζει να ακούς τον εαυτό σου ακόμη κι όταν αυτά που σου λέει δεν είναι ευχάριστα και να δρας ανάλογα. Μην επιβαρύνεις την υγεία και την ψυχολογία σου με το φορτίο του καθένα. Άλλωστε ο Ερμής στο ζώδιο σου (27) απαιτεί δημιουργικότητά και σθένος ώστε να βρεις την μέση οδό που θα σου επιτρέψει να δρομολογήσεις αυτά που ονειρεύεσαι χωρίς να φαληρίσεις συναισθηματικά ή οικονομικά.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ