Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Σκορπιός

01/06/2019

Πράγματα και άτομα που ξέρεις ότι θα μετανιώσεις ως δόλωμα

Το θερμόμετρο της ερωτικής σου ζωής ανεβαίνει με τη Νέα Σελήνη (3) και ίσως καταφέρεις να επιλέξεις άτομα και καταστάσεις που ταιριάζουν καλύτερα με τους προσωπικούς σου στόχους. Ίσως, γιατί το κομμάτι της διασκέδασης, του που περνάς καλά και των λαχταριστών πιθανοτήτων, μπορεί να σε παρασύρει πολύ εύκολα. Ο Ερμής στον Καρκίνο (4) βάζει το χεράκι του στο να «αθωώσεις» και να προτιμήσεις με ευκολία αυτό που φαίνεται πολλά υποσχόμενο από αυτό που είναι.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) φέρνει στο προσκήνιο τις αντιθέσεις αυτές αλλά και την ευκαιρία να επιλέξεις διαύγεια και γαλήνη έναντι συγκρούσεων, παθών και αστάθειας. Οικονομικά μπορείς να επωφεληθείς από τις συνεργασίες σου και από παλιότερα εγχειρήματά σου όσο παραμένεις ενεργητικός. Επειδή δεν υπάρχει χώρος για όλα, μην αναζητάς απαραίτητα το βολικό γιατί κλείνεις πόρτες για μακράν ουσιαστικότερες γνωριμίες κι ευκαιρίες, έστω κι αν ακόμη δεν το βλέπεις.

Η Πανσέληνος (17) φωτίζει τους προβληματισμούς, τα ερωτικά και συναισθηματικά σου μπερδέματα και σου ζητά να επιλέξεις με σοβαρά κριτήρια. Λάβε υπόψη σου τους στόχους για τις σχέσεις και την καριέρα σου. Το εύκολο κέρδος είναι απατηλό και στα δύο σε αυτή την περίπτωση. Θα σου δείξει τελικά μόνο πόσο χρειάζονται ανασύνταξη οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο (21) ανταμείβει με σημαντικές ευκαιρίες για ατομική πρόοδο, ανανέωση και διευθέτηση υποθέσεων που αφορούν τους συγγενείς σου, σπουδές ή τον νόμο. Μην παρασυρθείς σε κρεσέντο εγωισμού και μεγαλομανή σκέψη με τον Ερμή στον Λέοντα (27). Συντάξου με τα μικρά σίγουρα βήματα για να χτίσεις παλάτια.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ