Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Τοξότης

01/06/2019

Μεγάλη ζήτηση και ταυτόχρονα αμφιβολίες για το που οδηγούν τελικά όλα αυτά

Με τη Νέα Σελήνη στον ζωδιακό σου άξονα (3) το πεδίο των σχέσεών σου, επαγγελματικών και προσωπικών, θυμίζει σβούρα. Στριφογυρίζεις ανάμεσα σε διασκεδαστικές πιθανότητες και σε πάθη, μοιρασμένες εμπειρίες και φόβο απώλειας. Ο Ερμής στον Καρκίνο (4) δεν βοηθάει, αφού κάνει την επικοινωνία υποκειμενική και ανοιχτή σε απόψεις τρίτων. Γενικώς, μην κάνεις τον υπερήρωα, η υπεραισιοδοξία είναι απατηλή. Αν δεν έχεις πολύ γερές βάσεις και διάθεση για μεγάλες αλλαγές στη ρουτίνα σου, μην ενδώσεις σε ενθουσιασμούς.

Η Αφροδίτη στον ζωδιακό σου άξονα (9) προωθεί τις συνεργασίες και τη σχέση σου, αν δεν τα περιπλέξεις μόνος σου. Επίλεξε ό,τι και όποιον έχει σχέση με τα όνειρά σου, αλλά πατάει στην πραγματικότητά. Οικονομικά, έχεις την ευκαιρία για κέρδη από δημιουργικές δραστηριότητες, αρκεί να αποφύγεις τα ρίσκα.

Η Πανσέληνος (17) στον ζωδιακό σου άξονα υπερτονίζει την εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου, την αισιοδοξία σου, την πεποίθησή σου ότι τα πράγματα στο τέλος θα πάνε καλά. Κι αυτό είναι ωραίο όσο δεν σε κάνει ριψοκίνδυνο κι αλαζονικό με την υγεία και τις σχέσεις σου. Να είσαι ανοιχτός σε μία καινούργια, ποιοτικότερη οπτική γωνία, έστω κι αν δεν φαίνεται τόσο μεγαλοπρεπής.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο (21) υπενθυμίζει να μη χάσεις τη γενναιοδωρία και το θάρρος σου, στον έρωτα ή τις επιχειρήσεις, ώστε να μπορέσεις να υποστηρίξεις σχέσεις κι εγχειρήματα που είναι ωφέλιμα αλλά πιο σεμνά και ταπεινά από ό,τι θα ήθελες. Άλλωστε ο Ερμής στον Λέοντα (27) εγγυάται ότι θα είσαι αρκετά δημιουργικός και δυναμικός για να προχωρήσεις οτιδήποτε επιλέξεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ