Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Αιγόκερως

01/06/2019

Σε αναζήτηση της απλότητας μέσα σε έναν ορυμαγδό απαιτήσεων

Ασχολήσου με τα απλά της ζωής σου με ηρεμία και καθαρή σκέψη με τη Νέα Σελήνη (3). Δώσε προτεραιότητα σε πράγματα κι άτομα με τα οποία έχεις βαθύτερες σχέσεις, είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά, και μην ξοδεύεις τον χρόνο και την ενέργεια σου για επιφανειακές σχέσεις. Είναι αναγκαίο να φροντίσεις την υγεία σου για να μην παραπαίεις στη ρουτίνα σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο (4) σε ανοίγει σε πολλές κοινωνικές επαφές, γι’ αυτό μη φορτώνεσαι αδιακρίτως ό,τι σου παρουσιάζεται.

Τα παιδιά σου, ο ερωτικός σου σύντροφος, η καριέρα σου και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου οφείλουν να είναι προτεραιότητα μέσα στα πολλά που φέρνει η Αφροδίτη στους Διδύμους (9).

Η Πανσέληνος (17) τονίζει ακόμη περισσότερο τη σημασία αυτών που σε αγγίζουν σε βάθος έναντι όσων χρωστάς, όσων σε κάνουν να νιώθεις ενοχές και όσων πιστεύεις ότι θα σε σώσουν. Κλείσε τα αυτιά σου στις κακές γλώσσες και σε φανταστικά σενάρια κι εστιάσου σε ό,τι μπορείς να κάνεις, τώρα, καλά. Με πρώτο και κύριο πελάτη σου το σώμα σου. Το πόσο επείγοντα (δεν) είναι όλα τα άλλα θα φανεί σχεδόν άμεσα και πανηγυρικά.

Ο Ήλιος στον ζωδιακό σου άξονα (21) θα σε βοηθήσει να δεις τι αξίζει και τι όχι στη σχέση σου και στις συνεργασίες σου, καθώς επίσης και αν κάτι καινούριο έχει μέλλον. Εσύ φρόντισε να σεβαστείς δικά σου κριτήρια κι όχι δανεικά και εγωισμούς με τον Ερμή στον Λέοντα (27). Αν θέσεις σωστές προτεραιότητες, η ανταμοιβή θα είναι άμεση.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ