Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Υδροχόος

01/06/2019

Γλυκό καλοκαιράκι που φέρνει ανανέωση και δύναμη να συνεχίσεις

Ένα άρωμα από καλοκαιράκι φέρνει η Νέα Σελήνη (3) καθώς η ερωτική και κοινωνική σου ζωή συνδυάζονται με τη δουλειά και τη ρουτίνα σου. Το εφέ ανανεώνει τη δημιουργικότητά σου και σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο ρομπότ. Ωστόσο, ο Ερμής στον Καρκίνο (4) δεν σ’ αφήνει να ξεχάσεις τελείως ότι ακόμη και τα πιο ωραία πράγματα και οι πιο γλυκές σχέσεις θέλουν τη δουλίτσα σου. Εσύ οφείλεις να διαφυλάξεις την υγεία σου από τις απαιτήσεις των γύρω. Μπορείς όσο μπορείς.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) φέρνει στην επιφάνεια τις καλύτερες πτυχές των οικογενειακών σου σχέσεων, αν την αφήσεις. Παράλληλα σε ανοίγει σε άτομα και δραστηριότητες που είναι ταυτόχρονα οικεία και τελείως καινούρια.

Η Πανσέληνος (17) σου θυμίζει να μην μπερδέψεις τη φιλία και τη μοιρασμένη καθημερινότητα με τον έρωτα και τη σχέση κι ακόμη περισσότερο να μη θεωρήσεις οποιαδήποτε φαντασία σου, πραγματικότητα, όσο κι αν το θέλεις. Εδώ αξίζει να δώσεις λίγη σημασία στις συμβάσεις, μερικά πράγματα ας γίνονται όπως πρέπει.

Με το πέρασμα του Ηλίου στον Καρκίνο (21) θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο κι ενέργεια για να υποστηρίξεις ακριβώς τις συμβατικές σου σχέσεις. Φρόντισε να είναι όντως αυτό που νομίζεις για να μην πάει τζάμπα η δουλειά σου επαγγελματικά ή προσωπικά. Ο Ερμής στον ζωδιακό σου άξονα (27) είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να περάσεις όμορφα με τους ανθρώπους σου, σύντροφο, φλερτ, παιδιά ή δημιουργικούς συνεργάτες. Θα το καταφέρεις αν δεν μένεις μόνο στην επιφάνεια.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ