Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Δίδυμοι

01/11/2019

Κάνε πλάνο και εμπιστεύσου τους ανθρώπους σου, μόνος δεν πας πουθενά

Αυλαία με την Αφροδίτη στον ζωδιακό σου άξονα (1) κάνει ο μήνας, πράγμα που σου θυμίζει πόσο αγαπάς την κοινωνική σου ζωή, το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι, σου θυμίζει όμως και κάποιους πρώην και, μαζί τους, το πόσο μπορείς να ανακατέψεις πολλά για να μην ασχοληθείς επαρκώς με ένα. Εμπιστεύσου περισσότερο τους ανθρώπους που είναι στο πλάι σου και ψήφισε σταθερά συνεργασία και ζευγάρι όποτε τείνεις να απομονωθείς. Ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο κυβερνήτης σου Ερμής ορθοδρομος (20) θα βοηθήσουν να σπρώξεις σχέδια και να τακτοποιήσεις προσωπική και οικογενειακή ρουτίνα, αρκεί να έχεις όντως σχέδιο. Αν πας κουτουρού, θα σου βγει το λάδι, θα στρεσαριστείς, παίζει και να αρρωστήσεις. Δεν χρειάζεται. Ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη και τον ζωδιακό σου άξονα σε σπρώχνουν στην αγκαλιά σχέσεων, συνεργασιών και γενικώς του καινούριου με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Δεν χωράει ούτε αναβλητικότητα, ούτε άπληστη εγωκεντρικότητα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) φροντίζει να μη μείνει στη θεωρία ούτε το συναισθηματικό ούτε το χρηματικό και δίνει το κατιτίς της, αρκεί κι εσύ να μην αναβάλλεις τις εκκρεμότητές σου. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (26) μετά από σχεδόν μισό χρόνο ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο της καριέρας και του γάμου σου, δείχνοντάς σου τι όντως συμβαίνει και παρασύροντας αρκετή αβεβαιότητα όπως και φρούδα ελπίδα μαζί του.

Καριέρα/χρήμα

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ότι έχεις αυτή την περίοδο για να ανταπεξέρθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς και των συνεργασιών σου. Το καλό είναι ότι έχεις ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν να υπερβείς τις αδυναμίες σου και σίγουρα ανθρώπους που θα σε στηρίξουν σε αυτό. Το όχι τόσο καλό ότι η ρουτίνα αρχίζει και γίνεται κάπως επιθετική και τρέχεις αρκετά για να χωρέσεις φίλους, οικογένεια, ερωτική ζωή και δουλειά. Αν δεν είναι ήδη στην γκάμα σου, βγάλε πλάνερ, σημειωματάριο ή ό, τι σε βολεύει κι άρχισε να προγραμματίζεις με τετράγωνη λογική ώστε να μην δεις να ματαιώνονται ωραία πράγματα και τα κέρδη που συνεπάγονται σε δεύτερο χρόνο, επειδή χάθηκες στην πορεία.

Σχέσεις/έρωτας

Στο καλό σενάριο η προσωπική σου ζωή δρα εξισορροπητικά ως προς την πίεση που σου ασκεί η δουλειά και η ρουτίνα σου, επειδή είσαι σοβαρός άνθρωπος και δεν έχεις καταφέρει να μπλεχτείς με πρώην, νυν, επόμενους και γενικά με παραπάνω από έναν. Στο όχι τόσο καλό σενάριο κάνει το προηγούμενο και το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για να δημιουργήσεις έναν χαμό κι αρκετό δράμα στην ρουτίνα σου. Προφανώς, μην επιλέξεις το δεύτερο. Αν είσαι ελεύθερος, σε παίρνει να ψηφίσεις μια καινούρια, καλύτερη ποιότητα αντί για τα ακροβατικά που έχεις ήδη κάνει πολλές φορές. Αν είσαι σε σχέση, περιόρισε την υπερβολή για πράγματα του παρελθόντος και δες που σε οδηγούν αυτά στο μέλλον.

Υγεία/ευεξία

Ευλαβικά χρειάζεται να φροντίσεις την σωματική σου υγεία τον μήνα που ακολουθεί γιατί θα χρειαστείς τις αντοχές σου ενώ θα' ναι πολύ εύκολο να σωματοποιήσεις ψυχολογικές και συναισθηματικές πιέσεις και άγχη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το νευρικό σου σύστημα και γι' αυτό κανόνισε να κοιμάσαι αρκετά και να μην παραμελήσεις ό, τι έχεις στην καθημερινότητά σου, το οποίο σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Μην αποφεύγεις/αναβάλλεις εξετάσεις ή να κάνεις αυτά που χρειάζεται γιατί μόνο έξτρα άγχος θα δημιουργήσεις για τον εαυτό σου. Και, σημαντικό, αν δεν την παλεύεις, ζήτα βοήθεια, δεν πρόκειται να σου την αρνηθεί κανείς. Απλώς να ξέρεις τι χρειάζεσαι και να είσαι ξεκάθαρος.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ