Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Καρκίνος

01/11/2019

Με τα καλά του κόσμου εντός εμβελείας, αρκεί να απλώσεις το χέρι σου

Σε διάθεση να ξεσηκώσεις τη ρουτίνα σου σε βάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) και είναι καλό, ειδικά αν συνεπάγεται αλλαγές για να βγαίνουν καλύτερα οι εξισώσεις οικογένεια-φίλοι, ελεύθερος χρόνος-σπίτι, καθώς ό,τι φαίνεται να έχεις κάνει ως τώρα δεν έχει πολυδουλέψει. Η Πανσέληνος (12) μπορεί να γίνει μέχρι και το τζίνι που πραγματοποιεί ευχές στην ερωτική σου ζωή. Αρκεί να τρίψεις το λυχνάρι τολμώντας να ξεμυτίσεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και τα τετραγωνάκια των σχεδίων σου. Ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο Ερμής ορθόδρομος (20) επιταχύνουν τις διαδικασίες τόσο στο να δεις τι είναι τι στην προσωπική σου ζωή, όσο και στο να αξιοποιήσεις καλύτερα τη δημιουργικότητά και τις ιδέες σου για την καριέρα και τον γάμο σου. Ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα χρημάτων και ίσως σε σπρώξουν να μαζέψεις πολλά καρπούζια σε μία μασχάλη, πράγμα λάθος. Δεν χρειάζεται πολλά από αυτά που έκανες πάντα, αλλά πολύ από κάτι καινούργιο − ας είναι και μόνο μία νέα οπτική γωνία. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) σε κάνει αρκετά πρακτικό στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Όσο δεν γίνεσαι αναίτια συντηρητικός και αμετακίνητος, όλα καλά. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) βάζει μερικά πράγματα στη θέση τους στη σχέση με τους συγγενείς σου και σε βοηθά να καταλάβεις τι πρέπει να αφήσεις για να δημιουργήσεις ευκαιρίες και πρόοδο στη ζωή σου.

Καριέρα/χρήμα

Αν θέλεις να αλλάξεις πράγματα και να πρωτοτυπήσεις, θυμήσου να το κάνεις ένα πράγμα την φορά για να το καταφέρεις. Αν σε πιάσουν τώρα οι τεμπελιές και θέλεις να μείνεις στην θεωρία, απλά όχι. Πάντως να ξέρεις ότι τολμώντας κάποιες αλλαγές διευκολύνεις ιδιαίτερα την ροή του χρήματος και χωρίς να χρειάζεται να σκοτωθείς στην δουλειά. Οι εξελίξεις στην καριέρα σου ή οι στόχοι σου σίγουρα τονώνουν την φαντασία και την δημιουργικότητα σου, χρειάζεται όμως να θυμάσαι να μην μαγειρεύεις τα πράγματα υπερβολικά και να μην μπερδεύεις πολλά μαζί. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου όχι τις φοβίες, την δυσπιστία ή τα αρνητικά σενάρια.

Σχέσεις/έρωτας

Φρόντισε να παθιαστείς την περίοδο που έρχεται και κατά προτίμηση όχι με την αίσθηση βολέματος και πιθανώς βουλιάγματος που πολλές φορές συνεπάγεται το να κάνεις τις ασφαλείς επιλογές και τα γνωστά λάθη. Είτε είσαι ελεύθερος, είτε δεσμευμένος, παθιάσου και βρες τα μεγάλα και τα ωραία συναισθήματα μέσα σου. Θα περάσεις σαφώς καλύτερα και ίσως καταλάβεις γιατί τα σχέδια σου δεν πηγαίνουν και τα πράγματα ίσως φαίνονται κάπως χλιαρά και πιεστικά. Αν είσαι ελεύθερος, τόλμησε να ερωτευτείς έναν άνθρωπο που δεν είναι του χεριού σου. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να αφήσεις ένα-δύο πρέπει, οικογενειακές συνταγές και μισές αλήθειες στην άκρη ώστε να ξαναβρείς πιο γεμάτα συναισθήματα και αγγίγματα ή να αναρωτηθείς σοβαρά μήπως φτάνεις στο τέλος της γραμμής αν αυτά λείπουν.

Υγεία/ευεξία

Θετικότατη η διάθεσή σου να δώσεις έναν άλλο αέρα στην ρουτίνα σου ωστόσο με τον καιρό να κρυώνει και τις μέρες να γίνονται μικρότερες η τεμπελιά και το ξεχαρβάλωμα μερικών χρήσιμων συνηθειών είναι ένας σοβαρός κίνδυνος. Διασκέδαση ή όχι, νταλκάς ή όχι, καλό θα είναι να μην συνοδεύονται από τόνους αλκοόλ, σοκολάτας ή παστίτσιου. Ίσως να συνδυάσεις ωραία διασκέδαση κι άσκηση χορεύοντας παραπάνω (λέμε τώρα) ή επιλέγοντας δημιουργικότερους τρόπους εκγύμνασης. Ίσως να ευχαριστηθείς επίσης κάποια αλλαγή στο στυλ σου, αν και προσπάθησε να μην το παρασυρθείς και ξοδέψεις παραπάνω από ότι σε παίρνει ή χρειάζεται.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ