Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Λέων

01/11/2019

Ωραία πραγματάκια γύρω-γύρω αλλά στο σπίτι και μέσα σου κάποια ζόρια

Δωράκι η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) αφού σε βοηθά να αξιοποιήσεις το δημιουργικό δυναμικό των εξελίξεων στην καριέρα σου ή το δυναμικό διασκέδασης κι έρωτα στις συναντήσεις της ζωής σου. Ωστόσο, να ξέρεις ότι όση ενέργεια δώσεις εκεί δεν γίνεται να τη δώσεις ταυτόχρονα στην οικογένεια, το σπίτι, τη δουλειά. Και δεν χρειάζεται. Η Πανσέληνος (12) είναι μια αρκετά μεγάλη πρόκληση. Χρειάζεται να κάνεις είτε μια δέσμευση όσον αφορά θέματα σπιτιού και οικογένειας και να πεις ότι θα πας με αγάπη, κατανόηση και θάρρος μέχρι τέλους ή, αν αυτό το 'χεις δοκιμάσει, να δείξεις αγάπη, κατανόηση και θάρρος απέναντι στον εαυτό σου, μία άλλη προσέγγιση. Ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο Ερμής ορθόδρομος (20) ανακινούν ούτως ή άλλως και φέρνουν στο προσκήνιο δυσαρέσκειες, βολέματα και μελλοντικά σχέδια προς συζήτηση σε χαμηλούς ή και όχι, τόνους. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος στον Τοξότη (22) και η Νέα Σελήνη (26) σε βοηθούν να ξεπεράσεις την παρασοβαρότητα, μπερδέματα και κόπωση φορώντας σου τα καλά σου σε φλερτ, έρωτα, στη σχέση με τα παιδιά, δημιουργικά, αφού βλέπεις τα πάντα καθαρότερα. Μην κρατήσεις μανιάτικο ό,τι έγινε προηγουμένως. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) υπενθυμίζει ότι υπάρχει και δουλειά και πρακτικές υποχρεώσεις, ωστόσο μην παρασυρθείς εκ νέου στον χορό των πρέπει. Με τον Ποσειδώνα ορθόδρομο (27) αρχίζεις να αποδομείς κάποια συναισθηματικά θεματάκια, από μεγάλες προσδοκίες, μέχρι μεγάλες φοβίες και είσαι πιο ελεύθερος να έρθεις κοντά ή να φύγεις από όπου δεν λέει.

Χρήμα/καριέρα

Το χρήμα που κινείται στην ζωή σου αυτό τον καιρό δεν φαίνεται να πηγαίνει και πολύ μακριά από το σπίτι και την οικογένεια σου, στην καλύτερη περίπτωση βλέπεις κάποια κέρδη από ακίνητα. Στο γραφείο το κλίμα παραμένει φορτισμένο και ο καλύτερος τρόπος να το υπερβείς είναι να κρατάς στο μυαλό σου ότι υπάρχει κοινός στόχος πίσω από την όποια δυσαρμονία. Θα βοηθήσουν επίσης οι ιδέες σου και ο τρόπος που μπορείς γενικώς να παρουσιάσεις το οτιδήποτε αυτόν τον καιρό, αν δεν επιλέξεις να πάρεις κάποια συγκεκριμένη μεριά ή να "θάψεις" κάποιο κομμάτι ή συνάδερφο. Επειδή ο ενθουσιασμός σου τονώνεται προοδευτικά μην μπεις στον πειρασμό να ξαναφορτώσεις το πρόγραμμά σου.

Σχέσεις/έρωτας

Σε δύο ταχύτητες είσαι στην αρχή του μήνα αφού ό, τι καλό κάνουν οι έξοδοι, η διασκέδαση και η κουβεντούλα φαίνεται να το αποδομεί η ένταση που έχει μαζευτεί μέσα και στο σπίτι. Η κατάσταση βελτιώνεται σαφώς προς το τέλος του μήνα γιατί τα καλά είναι πιο ευδιάκριτα και υπάρχει πιο χαρούμενη διάθεση γενικώς. Αν είσαι ελεύθερος ενώ θέλεις και έχεις την ευκαιρία να μπεις σε ρομαντικές καταστάσεις, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις, αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι αρκετά να μην μπλοκάρεις τον εαυτό σου. Προοδευτικά και καθώς τα πράγματα ξεκαθαρίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ρίχνεσαι με ολόκληρη την καρδιά σου στα ευχάριστα του έρωτα. Φρόντισε μόνο μην το πάρεις όλο πάνω σου για μια ακόμη φορά.

Υγεία/ευεξία

Διατήρησε ευλαβικά οποιαδήποτε δημιουργική ασχολία έχεις στην ζωή σου, ειδικά αν σου επιτρέπει να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο επειδή χρειάζεσαι βαλβίδα αποσυμπίεσης για όσα συμβαίνουν μέσα σου και δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορείς πάντα να τα εκφράσεις. Από την μέση του μήνα και μετά πες ναι σε όσα σε φέρνουν σε επαφή με την παιδικότητά σου και σε κάνουν να χαίρεσαι χωρίς όμως να αναλώνεσαι σε πολύ κόσμο, ούτε σε δραστηριότητες απλά για τις εντυπώσεις. Κοινώς, επιλεκτικά. Θα γεμίσεις μπαταρίες και η τάση σου θα είναι να ξαναγεμίσεις ό, τι χώρο έκανες στο πρόγραμμά σου. Πρόσεξέ το γιατί ο οργανισμός σου δεν αντέχει πολλά πολλά.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ