Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Παρθένος

01/11/2019

Διάθεση να αλλάξεις τα πάντα κυρίως αλλάζοντας τους άλλους. Παρ' το αλλιώς

Πιθανώς να θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στον εσωτερικό σου διάκοσμο ή στο σπίτι με την Αφροδίτη στον Τοξότη (1). Δεν είναι κακό, αλλά φρόντισε να μην απορρίψεις τους πάντες και τα πάντα, αλλά να συγκεντρωθείς σε αυτά που σε εκφράζουν και σου είναι πραγματικά σημαντικά. Αν παραβολεύει, ξανασκέψου το. Η Πανσέληνος (12) σε σπρώχνει να τολμήσεις νέες γνωριμίες, νέα ματιά σε παλιά σου προβλήματα και υποθέσεις και βασικά υπογραμμίζει ότι πραγματικά βήματα μπροστά, οικονομικά ή συναισθηματικά, εκ του ασφαλούς, δεν γίνονται. Ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο κυβερνήτης σου Ερμής ορθόδρομος (20) βοηθούν να αφήσεις κομμάτια των αναστολών σου πίσω αν απλώς συγκεντρωθείς στους στόχους σου και σε ό, τι σε παθιάζει. Αν προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, απλά θα δεις καθαρότερα τα κρατήματά σου και τι αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξή σου. Ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη σε φέρνουν σε επαφή με τις βάσεις, το σπίτι και την οικογένεια σου, δίνοντάς σου καθαρότητα για το μέχρι που σε στηρίζουν. Όχι όμως διαφυλάττοντας το συμφέρον σου, αλλά αξιοποιώντας ό, τι έχεις. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) βλέπεις τα αποτελέσματα άμεσα σε έρωτα, δημιουργικότητα, καλύτερο ρυθμό αν και όχι χωρίς να πεις ορισμένα όχι. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) περιορίζει τις λάθος εκτιμήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σε μεγάλο βαθμό παρασύροντας εθελοτυφλία και μεγάλες προσδοκίες.

Χρήμα/καριέρα

Ώρα να βγάλεις το βαρύ πυροβολικό σε οργάνωση και συγκέντρωση (ναι, συγκέντρωση) για να αξιοποιήσεις συναντήσεις και να διευκολύνεις διαπραγματεύσεις και προτάσεις κάνοντας τις απαραίτητες αναπροσαρμογές. Βασικό να μην περιμένεις ιδιαίτερη βοήθεια ούτε να ασχοληθείς με το κομμάτι των άλλων, δουλειά σου, κα νο νι κά. Χειρισμοί, κουτσομπολιά και θόλωμα των νερών είναι φάουλ και δεν θα λειτουργήσουν πρακτικά. Όσο περνάει ο μήνας φαίνονται καθαρότερα οι βασικές προκλήσεις στο σπίτι και το γραφείο και σίγουρα θέλουν φρέσκια προσέγγιση, όμως μία μία. Οικονομικά τα πράγματα δεν είναι άσχημα έστω κι αν σου φαίνεται ότι φεύγουν δυσανάλογα πολλά σε υποχρεώσεις. Διορθώνεται σταδιακά και στο τέλος του μήνα ξέρεις αρκετά καλά που στέκεσαι.

Σχέσεις/έρωτας

Μπαίνεις στον πειρασμό να φέρεις όλα τα θέματα της ερωτικής σου ζωής, παλιάς, παρούσας και πιθανής στο τραπέζι στην αρχή του μήνα. Αν είσαι σε σχέση αντί για σιωπή και χειρισμούς χρειάζεται να κουβεντιάσεις πως μπορεί να δέσει το γλυκό καλύτερα και πιο σύμφωνα με τους στόχους σου. Αυτή είναι η θεωρία, οι πράξεις θα είναι ευκολότερες από τη μέση του μήνα και ίσως σωστότερες στο τέλος του καθώς εκεί βλέπεις καθαρότερα την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, γνώρισε κόσμο και επίτρεψε στον εαυτό σου να αναθεωρήσει στάνταρ, να έχει το θάρρος της γνώμης του και ακόμη περισσότερο το θάρρος των συναισθημάτων του. Άσε τη λίστα με τα υπέρ και τα κατά σπίτι.

Υγεία/ευεξία

Το νευρικό σου σύστημα και τα μάτια σου αυτόν τον μήνα και δευτερευόντως τα μάτια σου δεκατέσσερα στην οδήγηση και στον τρόπο που μετακινείσαι. Είσαι πολυεργαλείο, όμως σεβάσου τα όρια σου και την ανάγκη σου να αντλείς ένα μίνιμουμ ικανοποίησης από όσα κάνεις και τον τρόπο που τα κάνεις. Βάλε κόφτη στις συναντήσεις, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτές που σχετίζονται με τα σημαντικά της ζωής σου. Έχεις διάθεση για πολλά όμως η υγεία και η ρουτίνα θα σε ανακόψουν άσχημα αν δεν δώσεις αρκετή προσοχή στην φροντίδα των θεμελιωδών, όπως το να μπορείς να ηρεμείς σπίτι σου, μέσα σου και να διατηρείς την υγεία σου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ