Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Ζυγός

01/11/2019

Πολλή κίνηση σε πρόσωπα και καταστάσεις και η ανάγκη να βάλεις μια τάξη

Τις θέλεις τις βόλτες σου και το έξω σου και ίσως και κάποιο καινούριο ερωτικό ενδιαφέρον με τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, στον Τοξότη (1). Στη δουλειά επίσης πέφτουν αρκετά θέματα στο τραπέζι σε σχέση με το οικονομικό κομμάτι. Προσπάθησε να μην χάσεις τη διάκρισή σου και εμπλακείς σε πρότζεκτ που δεν σε αφορούν. Η Πανσέληνος (12) είναι καλά νέα για την τσέπη σου και το βαθμό που αισθάνεσαι ικανοποιημένος στην ερωτική σου ζωή. Ο μοναδικός τρόπος να το χαλάσεις είναι να κολλήσεις πεισματικά σε κάποιους μακρινούς στόχους και να αγχωθείς με αυτό. Ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο Ερμής ορθόδρομος (20) τονώνουν την προσωπική σου ζωή, αυξάνοντας την ερωτική διάθεση και βοηθώντας στην τακτοποίηση κάποιων θεμάτων που αφορούν τους συγγενείς ή την παρέα. Τη σκυτάλη παίρνουν ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη ανοίγοντας σούπερ κοινωνική φάση, ίσως με κάποιο ταξιδάκι, ίσως απλά με καλύτερο ελεύθερο. Στον αέρα υπάρχουν επίσης γνωριμίες και προτάσεις, εφόσον είσαι ανοιχτός στο καινούριο και δεν προσπαθείς να «στραγγίσεις» τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) γειώνει όλη αυτή την κίνηση θυμίζοντάς σου ότι θέλεις τα πράγματα κάπως τακτοποιημένα μέσα σου και στο σπίτι. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) σίγουρα δίνει ένα χέρι βοήθειας στο να τακτοποιήσεις καλύτερα θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας και υγείας αν και από ό,τι φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις θα προτιμούσες να μείνεις στο χάσιμο.

Χρήμα/καριέρα

Είναι σαφώς περίοδος να ανοιχτείς σε καινούριο κόσμο και καινούριες πιθανές οικονομικές συνεργασίες, αρκεί να διατηρήσεις μία σαφή εικόνα του τι χωράει στη ρουτίνα σου, πράγμα που δεν θα είναι εύκολο αυτές τις μέρες. Αν και το ταμείο είναι συν, κάποιες καθυστερήσεις σε νέα εγχειρήματα ίσως και η δυσκολία σου να κλείσεις εκκρεμότητες που συνδέονται με χρήματα, ταράζουν την αρχή και μέση του μήνα. Προς το τέλος τα πράγματα δρομολογούνται αποτελεσματικότερα. Στα οικονομικά του σπιτιού χρειάζεται πολλή υπομονή και διπλωματία, αφού ο σύντροφος και τα παιδιά σου δεν λένε να πάρουν τα σήματα που στέλνεις. Αυτό πιθανόν να σου δημιουργεί άγχος ή και να σε κάνει να νιώθεις άπληστος.

Σχέσεις/έρωτας

Αν είσαι ελεύθερος στην αρχή του μήνα καλό θα ήταν να προσέξεις τις παλιές ερωτοδουλειές που για κάποιον, σεξουαλικό μάλλον, λόγο αρχίζουν να ξαναγυρίζουν στο κεφάλι σου. Από τη μέση του μήνα και μετά θα σπαταλήσεις τον χρόνο σου αν δεν μπεις σε απολύτως κοινωνική λειτουργία, καθώς οι πιθανότητες γνωριμιών κάθε είδους αφθονούν. Αν είσαι σε σχέση, ο μήνας σού δίνει την ευκαιρία να τονώσεις τη σεξουαλική σου ζωή ίσως βάζοντας περισσότερο πάθος και συναίσθημα στην εξίσωση. Η κατάσταση στο σπίτι παραμένει πιεστική, ωστόσο δεν είσαι κλεισμένος και το ότι κυκλοφορείς κάνει ευκολότερο το να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε οικογενειακό ζήτημα χωρίς υπερβολικό άγχος.

Υγεία/ευεξία

Συνεχίζεις να νιώθεις άβολα και πιεσμένος σε πολύ βασικά πράγματα κι αυτό σε κάνει να αναζητάς με ασυνήθιστο για σένα τρόπο τη βολή σου και την ικανοποίησή σου. Φρόντισε να μην περάσεις στο άλλο άκρο της εγωκεντρικότητας γιατί αυτό μόνο θα εντείνει την αίσθηση του ανικανοποίητου. Βάλε περισσότερη κίνηση στην καθημερινότητά σου και ίσως περισσότερη άσκηση, ειδικά αν εξαιτίας δουλειάς ή υποχρεώσεων είσαι καθηλωμένος πολλές ώρες σε ένα γραφείο. Διατήρησε υγιή σχέση με το φαγητό σου, δεν είναι αποκούμπι, ούτε ο εχθρός και αυτές τις μέρες είναι εύκολο να κάνεις ακρότητες και μετά να πας να τις μαζέψεις κάνοντας λίγες ακρότητες ακόμη.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ