Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Σκορπιός

01/11/2019

Πολλή φόρα, κι αν κατευθυνθεί ορθά άμεση ανταμοιβή προσωπικά και χρηματικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) εντείνει την ανάγκη σου για περισσότερη ξεγνοιασιά και για να πέσουν λίγο οι θερμοκρασίες στην προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Βοηθά δε να γίνει καθώς κάτι κινείται οικονομικά που σε ανακουφίζει σε αυτό το επίπεδο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αισθάνεσαι συναισθηματικά κι ερωτικά περισσότερο ικανοποιημένος, ιδανικά χωρίς να καταφύγεις σε πολύ κόσμο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (12) είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, από την άποψη ότι ζητάει και κάνει δυνατές τις υπερβάσεις σε επίπεδο γάμου και κυρίως καριέρας. Κάθε κίνηση που κάνεις βάσει της αλήθειας σου υποστηρίζεται αρκεί να έχεις τις ελάχιστες βάσεις για να την κάνεις. Ο Άρης στο ζώδιό σου (19) και ο Ερμής ορθόδρομος (20) επαναλαμβάνουν ότι έχεις την ενέργεια, το όραμα και τη θέληση να προσαρμόσεις την καθημερινότητά σου σε ένα ποιοτικότερο πρότυπο, είτε πρόκειται για τη δουλειά, τον ελεύθερο χρόνο ή την ερωτική σου ζωή. Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι, ξέρεις πού πηγαίνεις. Ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη σε βοηθούν να εξαργυρώσεις οποιαδήποτε δυναμική κίνηση έκανες για τους σωστούς λόγους ενισχύοντας την τσέπη σου και την αυτοαξία σου σε όλα τα επίπεδα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) μπορείς να παγιώσεις τον νέο ρυθμό στις συναλλαγές σου, προσωπικές ή επαγγελματικές, αρκεί να μην αρχίσεις να σηκώνεις μύτη και να κλείνεις πόρτες. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) σε βοηθά να δεις καθαρότερα τις δυνατότητές σου στον έρωτα και τη δημιουργικότητα.

Χρήμα/καριέρα

Ο μήνας ξεκινάει μάλλον με ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου ή να εξελίξεις στην καριέρα σου, οι οποίες τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Πρακτικά ωστόσο τα πράγματα είναι μόνο ελαφρώς καλύτερα γιατί τα οικονομικά σου σχέδια όπως επίσης και το οικογενειακό πορτοφόλι βελτιώνονται με ιδιαίτερα βραδείς ρυθμούς. Από τη μέση του μήνα και μετά και με την προϋπόθεση ότι αξιοποίησες όποιες ευκαιρίες σου δόθηκαν και τακτοποίησες κάπως εκκρεμότητες λογαριασμών και ρουτίνας, αρχίζεις να εισπράττεις την αξία των κινήσεών σου. Στο τέλος του μήνα υπάρχουν είτε καινούριες προτάσεις για ομαδικά εγχειρήματα, είτε εξελίξεις σε υπάρχοντα. Φρόντισε να είσαι ανοιχτός κι έτοιμος να λερώσεις τα χέρια σου.

Σχέσεις/έρωτας

Στα ντουζένια σου είσαι στην αρχή του μήνα, αφού αισθάνεσαι αρκετά επιβεβαιωμένος από την κοινωνική κι ερωτική σου ζωή. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις αυτή τη διάθεση για να επανεξετάσεις τις ισορροπίες στο σεξουαλικό κομμάτι, στο τι γίνεται στο κοινό πορτοφόλι, όπως και στις φιλικές σου σχέσεις. Κάποιες διορθώσεις θα απελευθερώσουν μεγάλο θετικό δυναμικό. Αν είσαι ελεύθερος είναι βασικό να μη χάσεις επαφή με την πραγματικότητα, ούτε να πάθεις αμνησία ως προς τα όσα σου έχουν συμβεί επειδή αισθάνεσαι και είσαι ιδιαίτερα ελκυστικός και μαγνητικός. Καλό θα ήταν αυτό να σε οδηγήσει προς το τέλος του μήνα σε επιλογές που σου επιτρέπουν να είσαι χαλαρός στον εαυτό σου και να χαίρεσαι την ερωτική σου ζωή. Συνήθως οι πολλοί σύντροφοι το υπονομεύουν αυτό.

Υγεία/ευεξία

Το νευρικό σου σύστημα δέχεται αρκετά σοβαρά φορτία αυτό τον μήνα και χρειάζεται να τα εκτονώνεις. Μη φανταστείς να κοπανιέσαι στη γυμναστική σαν να μην υπάρχει αύριο, απλώς όταν αρχίζεις να πριζώνεις για κάποιον λόγο, να κάνεις κάποια δράση άμεσα πριν φτάσεις στα κόκκινα. Αν δεν κάνεις τίποτα θα φτάσεις σίγουρα στα κόκκινα. Πρόσεξε γενικώς πόσο δουλεύεις και πόσα φορτώνεις στην καμπούρα σου επειδή χρειάζεσαι και χαλάρωση και να αισθανθείς ότι περνάς όμορφα, αν πρόκειται να παραμείνεις στο παιχνίδι και να μη βγεις νοκ άουτ από κάποια γρίπη, τραυματισμό ή γενική αδυναμία. Απόλαυσε το φαγητό σου χωρίς ενοχές, χρειάζεται να τρως πράγματα που σ’ αρέσουν, όχι ποσότητες.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ