Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Τοξότης

01/11/2019

Αναδύεσαι σταδιακά από τη μιζέρια και το δράμα με κατεύθυνση ανανέωση

Καλοδεχούμενη η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1) κυρίως γιατί σε κάνει να βαρεθείς κι εσύ τις μιζέριες σου, τα κλεισίματα και το γενικό δράμα της ζωής σου και να αναζητήσεις πιο ευχάριστες νότες στην καθημερινότητά σου. Αυτές τις προσφέρει ο ελεύθερος χρόνος κι οι φίλοι σου, ως επίσης τα μεγάλα σχέδιά σου για τη δουλειά. Επειδή όμως ακόμη τραβάς ζόρια, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, προσπάθησε να περιοριστείς κάπως. Η Πανσέληνος (12) είναι πολύ πιθανό να σου δώσει σαφές σήμα για καταστάσεις που δεν πηγαίνουν, από ισορροπίες στη σχέση και το συγγενικό σου περιβάλλον, μέχρι στόχους κι ανοίγματα που κυνηγούσες. Δες ό, τι σου δείξει, κάνε και καμιά αλλαγή ώστε να αποφύγεις τη σωματοποίηση και ν’ ανοίξεις δρόμο για ωραιότερα πράγματα ερωτικά και δημιουργικά. Ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο Ερμής ορθόδρομος (20) υπογραμμίζουν το παραπάνω μοτίβο προσθέτοντας έξτρα παρασκήνιο, παρελθόν κι ενοχικό ερωτικό τόνο. Τα ’χουμε πει αυτά. Όχι. Με τον Ήλιο (22) και τη Νέα Σελήνη (26) στο ζώδιό σου εκτιμάς πόσο έτεινες να τα χάσεις προηγουμένως. Τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και βλέπεις καθαρότερα τον εαυτό και τις δυνατότητές σου. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) και καλύτερη οργάνωση, κάτι παραπάνω μένει στην τσέπη και το κρεβάτι σου. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) ταρακουνάει τις καταστάσεις στο σπίτι, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι οι οικογενειακές δυναμικές και το μέσα σου δεν είναι πλέον τα ίδια, ούτε αυτό που νόμιζες.

Χρήμα/Καριέρα

Αρκετές διορθωτικές κινήσεις θα χρειαστεί να κάνεις αυτό το διάστημα, ειδικά όσον αφορά τις συνεννοήσεις που έχεις κάνει στις συνεργασίες σου, καθώς και συμφωνίες τις οποίες έχεις ήδη κλείσει, αφού αντιμετωπίζεις ήδη εμπόδια. Σε επίπεδο ρουτίνας τα πράγματα ίσως σου είναι πιο ευχάριστα πιθανώς λόγω αυτών που ετοιμάζεις. Ωστόσο μην κάνεις το λάθος να θεωρήσεις ότι οτιδήποτε από όσα ασχολείσαι έχει ήδη «δέσει» και είσαι έτοιμος για άλλα λιμάνια. Καμία σχέση, βρίσκεσαι σε φάση πειραματισμού και διόρθωσης. Στο τέλος του μήνα που το αντιλαμβάνεσαι αρχίζεις ίσως να το απολαμβάνεις περισσότερο, ίσως γιατί εκεί βλέπεις και το αντίκρισμα στην τσέπη σου.

Σχέσεις/έρωτας

Αν είσαι σε σχέση θα κάνει καλό να επικοινωνήσεις το εσωτερικό σου δρώμενο με τη μαυρίλα και την ανησυχία του και να μη μείνεις μόνο στα ευχάριστα, καθώς αυτό θα μειώσει σοβαρά τα ψέματα που θα χρειαστεί να πεις και τους ελιγμούς αποφυγής που θα χρειαστεί να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να πάρεις τον χρόνο σου στην αρχή του μήνα και να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου ή δοκιμάζοντας καινούριες ασχολίες στην καθημερινότητά σου. Προς το τέλος του μήνα είναι μια σαφώς καλύτερη περίοδος να δεις ουσιαστικά το θέμα φλερτ και γνωριμίες, ωστόσο βιασύνες δεν χρειάζονται. Θελκτικός είσαι και ο χρόνος δουλεύει για σένα.

Υγεία/ευεξία

Μασάζ, αφρόλουτρα, έξτρα ύπνος, διαλογισμός, ψυχοθεραπεία, φροντίδα λουλουδιών, ζώων ή εθελοντική εργασία και γενικώς οτιδήποτε απευθύνεται στο μαλακό σου κομμάτι που δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό, συνίσταται στην αρχή του μήνα. Στο ελάχιστο να επιδιώξεις λίγο περισσότερη επαφή με τη φύση και λίγη περισσότερη ξεκούραση. Βιταμίνες και συμπληρώματα δεν βλάπτουν επίσης. Βγαίνεις σταδιακά από αυτή την κατάσταση, όμως μετά πηγαίνεις κατευθείαν στο άλλο άκρο, που υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου όταν ενθουσιάζεσαι με κάτι. Ανάσανε, μαραθώνιο τρέχεις, όχι τα 100 μέτρα, το ζήτημα δεν είναι να κάνεις τόσο πολλά που στο τέλος μπλοκάρεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ