Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Αιγόκερως

01/11/2019

Διάθεση να ισορροπήσεις τα κομμάτια της ζωής σου και ως εκ τούτου, απολογισμός

Καιρός να ασχοληθείς με ορισμένα στραβά της καριέρας, του γάμου και της σχέσης με τα παιδιά σου με την Αφροδίτη στον Τοξότη (1) ή να τα αγνοήσεις κι έτσι όλα αυτά να αρχίσουν να λειτουργούν παρασκηνιακά. Κάνε και καμία αποτοξινωσούλα στο σώμα σου καλού κακού, συμπερίλαβε και καμία χαλαρωτική δραστηριότητα/τεχνική στη μέρα σου, καλό θα σου κάνει. Η Πανσέληνος (12) φέρνει εξαιρετικές προοπτικές σε επίπεδο σχεδίων, οικονομικών και συναισθηματικών, όπως και σχετικά με τον ελεύθερο χρόνο και τις φιλίες σου. Το βασικό είναι να κολλήσεις πεισματικά στην ουσία και όχι στους τύπους ή σε αυτά που περιμένουν οι συνεργάτες και ο σύντροφός σου από σένα. Ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο Ερμής ορθόδρομος (20) σου δίνουν όρεξη να βγεις και να κυνηγήσεις καινούριες δραστηριότητες από άποψη χόμπι αλλά και οικογενειακών δραστηριοτήτων. Βοηθά σίγουρα ότι ορισμένα πρακτικά θέματα σπιτιού, συγγενών και δουλειάς δρομολογούνται καλύτερα. Ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη ανοίγουν μία περίοδο απολογισμού για την ερωτική σου ζωή, τη σχέση σου όπως και για τις επαγγελματικές και οικονομικές σου συνεργασίες. Το καλό είναι ότι βλέπεις αρκετά καθαρά τι χρειάζεται να μείνει και τι να φύγει. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (26) σου ξυπνά τη διάθεση για έρωτα και μάλιστα χωρίς θεωρίες, αλλά με αποφασιστικότητα να κάνεις τα πράγματα να συμβούν. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) βοηθά την επικοινωνία σου αφού αποτρέπει ψεματάκια και ασάφειες εκατέρωθεν, ίσως όμως δημιουργήσει κάποια προβληματάκια στα μηχανήματά σου.

Χρήμα/Καριέρα

Μεικτές οι διαθέσεις σου αυτό τον μήνα, κυρίως γιατί ενώ έχεις στα σκαριά ένα σωρό πράγματα, την προσοχή σου αποσπούν μικρά και μεγάλα εμπόδια, πρακτικά κωλύματα, οι ισορροπίες με τους συνεργάτες σου και διάφορες καθυστερήσεις ειδικά σε ό,τι ανακατεύεται ο νόμος ή οι συγγενείς σου. Από τη μέση του μήνα και μετά χρειάζεται να είσαι πολύ πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες που λειτουργούν ερήμην σου. Στην καλύτερη περίπτωση απλώς το γνωρίζεις χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πάρα πολλά για να το αποτρέψεις ή να επέμβεις. Στο τέλος τέλος του μήνα μόνο αρχίζουν να συγκεκριμενοποιούνται οι δυναμικές οπότε και είναι ευκολότερο να αναλάβεις δράση.

Σχέσεις/έρωτας

Η ερωτική σου ζωή είναι στα πάνω της στην αρχή του μήνα ή μπορεί να είναι στα πάνω της αν δεν αναλωθείς πλήρως στη δουλειά, την καθημερινότητά σου και δεν διαχωρίσεις πλήρως τη σχέση σου από τον ελεύθερο σου χρόνο με φίλους κι ασχολίες. Κοινώς χρειάζεται καλύτερη οργάνωση και ίσως ένα περιεκτικότερο πρόγραμμα. Αν είσαι ελεύθερος η διασκέδαση και ο χρόνος με τους φίλους σου είναι ένα σαφές συν στη ζωή σου, ωστόσο σε επίπεδο γνωριμιών και καινούριων δυνατοτήτων μάλλον πρέπει να περιμένεις το τέλος τέλος του μήνα. Ως τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να ασχοληθείς είτε με παλιότερες ιστορίες σου, είτε με ιστορίες που μοιάζουν καινούριες, αλλά τελικά δεν είναι.

Υγεία/ευεξία

Ένα ξεσκαρτάρισμα της ζωής σου ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για σένα είναι απολύτως απαραίτητο αυτό τον μήνα. Βασικό να αντιληφθείς ότι δεν αφορά εδώ ο χρόνος για να κάνεις πράγματα, αλλά ο χρόνος που δεν θα κάνεις τίποτα και θα μπορέσεις να ξεκουράζεσαι. Πάρε τις βιταμίνες, τα συμπληρώματά σου και οποιαδήποτε ευκαιρία για χαλάρωση σωματική και ψυχολογική μπορεί να σου προσφέρουν οι μέρες. Το ανοσοποιητικό σου είναι σε ναδίρ έτους και έτσι χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις. Οτιδήποτε κι αν σου προκύψει μην το αγνοείς και μην αναβάλλεις τη φροντίδα του.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ