Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Υδροχόος

01/11/2019

Ωραία σχέδια και ελεύθερος χρόνος συν αποφασιστικές κινήσεις στη δουλειά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) σου δίνει την ευκαιρία να ξεσκάσεις κάπως, ειδικά σε οικογενειακό επίπεδο και σε επίπεδο μαθημάτων κι επιμόρφωσης, αφού εξασφαλίζει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και πιο ενδιαφέροντα πράγματα για να τον γεμίσεις. Δεν αποκλείεται στο μενού να μπουν επίσης εκδρομές και νέα χόμπι και φίλοι. Η Πανσέληνος (12) ταρακουνάει τις καταστάσεις στην καριέρα και τον γάμο σου, αφού απαιτεί από σένα να τοποθετηθείς δυναμικά προς μία νέα κατεύθυνση ώστε να εξασφαλίσεις τις προτάσεις και τις επαφές που επιθυμείς. Δεν είναι εύκολο καθώς η ρουτίνα σου σε τραβάει προς τα πίσω. Όπως και να έχει, ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο Ερμής ορθόδρομος (20) σχεδόν σε φέρνουν προ τετελεσμένων. Οι γνωριμίες και οι προτάσεις που σου γίνονται απαιτούν συγκεκριμένη και συγκεντρωμένη δράση σε επίπεδο καριέρας, ενώ επί του ερωτικού, όποια θέματα οικονομικά, σεξουαλικά και συναισθηματικά βγήκαν στην επιφάνεια το προηγούμενο διάστημα δρομολογούνται σύμφωνα με τους στόχους σου. Ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη σε βοηθούν να ανοίξεις νέα περίοδο με ανανέωση στα προσωπικά σου, καινούρια σχέδια και πρόσωπα. Επαγγελματικά υπάρχει φρέσκια πνοή στις συνεργασίες σου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) δημιουργεί προβληματισμό και ίσως παρασκήνιο σε σχέση με σπίτι, οικογένεια, συγγενείς καθώς κατανοείς ότι υπάρχει ένα μπάχαλο προς τακτοποίηση. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) σου δίνει σαφή εικόνα των οικονομικών σου και μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια, αν είσαι πρόθυμος να προχωρήσεις.

Χρήμα/Καριέρα

Η καριέρα σου κυριολεκτικά εξαρτάται από σένα αυτό τον μήνα, αφού η μπάλα είναι στο γήπεδό σου και η κίνηση δική σου. Μπορεί σε επίπεδο ρουτίνας και καθημερινότητας να έχεις βρει κάποια ισορροπία όμως αυτές τις μέρες φαίνεται ότι σε κρατάει πίσω, αφού το να περάσεις σε πιο πρωτότυπα κι ίσως όχι τόσο σίγουρα πράγματα είναι αυτό που μπορεί να κάνει τις συνεργασίες σου να λειτουργήσουν όπως θα ήθελες. Παράλληλα οι μέρες προσφέρονται για να ξαναδείς τα έξοδα παιδιών και διασκέδασης, και γενικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Προς το τέλος του μήνα πάντως έχεις καλύτερη εικόνα για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και ίσως κάποια αναδρομικά κέρδη.

Σχέσεις/έρωτας

Η αρχή του μήνα την έχει τη σοβαρότητά της, αν είσαι σε σχέση, αφού μπαίνουν στην εικόνα κοινωνικές υποχρεώσεις, προβληματισμός για το μέλλον και η ανάγκη να ξανακοιτάξεις σοβαρά τις συναισθηματικές κι ερωτικές ισορροπίες. Έχει την ευκαιρία να διορθώσεις κακώς κείμενα, κυρίως επιλέγοντας μια νέα προσέγγιση. Αν είσαι ελεύθερος, το ερώτημα είναι κατά πόσο είσαι έτοιμος να φύγεις από το μοντελάκι με το οποίο έχεις συνηθίσει και να πας σε κάτι πιο κοντά στους στόχους σου. Σε κάθε περίπτωση από τη μέση του μήνα και μετά το πράγμα αλαφραίνει με το έξω του, με τους φίλους, με νέες παραστάσεις. Και τις επιλογές σου θα κάνεις αφού πάρεις τον χρόνο σου.

Υγεία/ευεξία

Οι αναβολές σού στοιχίζουν σε ψυχική ηρεμία αυτό τον μήνα, όπως και είναι δύσκολο να ανεχτείς οτιδήποτε φαίνεται να αποκλίνει από τους στόχους σου. Έτσι μπορεί να βρεθείς με λογής λογής αδιαθεσίες και ιώσεις της περιόδου ώστε να αποσυμπιεστεί το σύστημα. Καλά θα κάνεις να παραμείνεις κοινωνικός και να διατηρήσεις επαφή με τις ελεύθερες ασχολίες σου. Ωστόσο είναι περίοδος που χρειάζεται να επιλέξεις ορισμένα άτομα και ορισμένες δραστηριότητες γιατί το να τα κάνεις όλα δεν το αντέχει ο οργανισμός σου, δεν έχεις αρκετή ενέργεια, ό,τι κι αν νομίζεις. Μην παραμελείς τον ύπνο σου, τις βιταμίνες σου, τη φροντίδα για την ψυχολογία και το σώμα σου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ