Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

01/03/2012

 

Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 
 
Έχεις ένα άλυτο θέμα,  ή εν πάση περιπτώσει μια σοβαρή δυσκολία, με την εξισορρόπηση Συναισθήματος  και Λογικής που η ανάδρομη πορεία του Άρη για μια μεγάλη περίοδο στην Παρθένο αυξάνει. Στην προσπάθειά σου να γλιτώσεις από το αυτό που φοβάσαι περισσότερο –το συναισθηματικό χάος– εκλογικεύεις ακόμα και τα αισθήματά σου για να μη φανείς σε κάποιους βλάκας ή κορόιδο. 
 
Ναι, υπερηφανεύεσαι ότι μπορείς να σκανάρεις τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου χωρίς καν να χρειαστεί να συζητήσεις μαζί της. Αυτό το ταλέντο σου έχει και γκρίζες ζώνες. Επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τη διάθεση, τις σκέψεις και τα αισθήματα των άλλων μέχρι του σημείου να γίνονται υποσυνείδητα και δικά σου. Οπότε πώς μπορείς να αντιδράσεις τώρα που το «μωρό» σου φαίνεται να είναι τελείως αναίσθητο στις ανάγκες σου; Θα σε βοηθήσει πολύ να μην πάρεις τη συμπεριφορά του/της προσωπικά. Κι αφού αυτή την εποχή το ζήτημα είναι η Επικοινωνία, πρέπει να θυμάσαι ένα πράγμα: δεν έχει σημασία πόσο έξυπνος, πανούργος ή ευφυής είναι όποιος μπορεί να διαβάσει υποσυνείδητα μηνύματα, να παρατηρήσει αυτά που λέει ο χρωματισμός της φωνής πέρα από τα λόγια ή να αποκωδικοποιήσει τη γλώσσα του σώματος. Μπορεί να διακρίνει ό,τι θέλεις να κρύψεις, όλα αυτά που φοβάσαι, οτιδήποτε αποφεύγεις να εκφράσεις ή, έστω, τα περισσότερα. Πάντως θα πρέπει να μιλήσεις. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ
(Ενδιαφέρει περισσότερο αυτή την εποχή τους γεννημένους στις 20, 21, 22 Ιουλίου)
 
- Η σκληρή γωνία του Κρόνου με τον Ήλιο εκδηλώνεται σαν θυμός για την αδιαφορία της «οικογένειας» να σε υποστηρίξει συναισθηματικά και σαν αίσθηση εγκατάλειψης από αυτούς που θεωρείς ότι ΠΡΕΠΕΙ να σε αγαπάνε, ή ότι ΠΡΕΠΕΙ να σε στηρίξουν, ή να σε βοηθήσουν εργασιακά. 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ