Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

01/03/2012

 

ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ)
 
Κάθε φορά που πας να ζητήσεις κάτι σοβαρό αυξάνονται οι χτύποι τις καρδιάς σου και ιδρώνουν οι παλάμες σου. Ξαφνικά ντρέπεσαι να εκφράσεις και το παραμικρό αίσθημα. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου στη δουλειά ή από ανθρώπους που καταφανώς έχουν άδικο. Οι σκέψεις σου για τις οποίες είσαι υπερήφανος συσκοτίζονται από σύννεφα και αμφιβολίες. Είσαι πάλι έτοιμος/η να ερωτευθείς ανθρώπους που θα σε κάνουν νοσοκόμο 24ωρης βάρδιας. Έχουμε και λέμε: εργασία μετ’ εμποδίων και προσωπικές σχέσεις σε κατάσταση πύργου της Βαβέλ ή σε ύφεση. Ένα βήμα πίσω, παρακαλώ, και αναμονή μέχρι νεωτέρας. Αυτή είναι η συμβουλή γι’ αυτόν το μήνα.
 
* Η Πανσέληνος (7/2, 23:56΄, 18ο Λέοντος): το επαγγελματικό περιβάλλον και οι άνθρωποι που δουλεύεις μαζί τους κάθε άλλο παρά πηγή έμπνευσης αποτελούν. Είναι μέρες που δεν έχεις τον έλεγχο κι αυτό σε τρελαίνει – πάρ’ το απόφαση ότι τώρα είναι από τις στιγμές που δεν ελέγχεις τίποτα. Αν θελήσεις να δραπετεύσεις για λίγο, να ξέρεις ότι το κινητό θα χτυπήσει πριν φτάσεις στον προορισμό σου και φυσικά δεν θα είναι για «καλό ταξίδι» από το αφεντικό σου, οπότε καλύτερα να βάλεις το National Geographic στην τηλεόραση για να καλύψεις τις τάσεις φυγής που έχεις.
 
* Η νέα Σελήνη (22/2, 0:36΄, 2ο Ιχθύων) σε καλεί να είσαι παρών, διαθέσιμος, δημιουργικός, ερωτικός. Παρ’ όλη την ανάγκη σου να σε αγαπάνε και την επιθυμία σου να αρέσεις, η φιλία όπως ξέρεις είναι ο εναλλακτικός τρόπος για να τα έχεις και τα δύο. 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ