Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΖΥΓΟΣ

01/03/2012

 

Η ΦΑΝΕΡΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
 
 
Σημείωμα για να κολλήσεις στο ψυγείο για καθημερινή χρήση:
 
- Να μην τρελαθώ προσπαθώντας να ξετυλίξω το μυστήριο κάποιου που παίζει με το κεφάλι μου και τα αισθήματά μου. 
- Να είμαι επαγγελματικά συνεπής διατηρώντας την ψυχραιμία μου όταν η πρακτική πλευρά της ζωής με πιέζει μέχρις ασφυξίας και η εργασιακή καθημερινότητα δημιουργεί καφκικές παρενέργειες. 
- Να  αποφεύγω σκέψεις που με τρομοκρατούν και να μη σκέφτομαι κάθε φορά που ο αέρας κλείνει ένα παραθυρόφυλλο ότι κάποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι μου. 
 
Δεν πρέπει να απορεί κανείς που μερικά μέλη του ζωδίου σου θα εύχονταν να μπορούσαν να εγκατασταθούν σε άλλον πλανήτη μέχρι να τελειώσουν οι αλλαγές, οι προσαρμογές, το πήγαινε-έλα, οι ανακατατάξεις και οι αναστατώσεις. Όπως αυτοί που μετακομίζουν λόγω τυφώνα και επιστρέφουν για να δουν τι έχει μείνει όρθιο. Είναι απόλυτα κατανοητή αυτή η αφελής και με τάσεις φυγής από την πραγματικότητα φαντασίωση, αφού τα πράγματα δεν μοιάζουν καθόλου με πικνίκ.
 
Με την Αφροδίτη στον Κριό (8/2 - 5/3) επιθυμείς πάλι τον Άλλο, τη συντροφικότητα που δεν έχει κρυφές ατζέντες, το σύντροφο ως δύναμη και ανταλλαγή αισθημάτων, σκέψεων, στόχων. Όμως είναι άλλο πράγμα να έχεις ευσεβείς πόθους και να γκρινιάζεις μέσα από τα δόντια σου κι εντελώς διαφορετικό να μιλάς ειλικρινά σε όσους σε ενδιαφέρουν για τις πραγματικές σου ανάγκες. Δεν είναι μειονέκτημα να μιλάς για τις επιθυμίες σου. Στο κάτω κάτω της γραφής όταν ρωτάς περιμένεις και μία απάντηση. Κι όταν την πάρεις ξέρεις αν χρειάζεται να περιμένεις, ή αν θα πας παρακάτω. Με δύο λόγια: όταν η καρδιά κινητοποιείται, δεν έχεις  άλλη επιλογή από το να την ακολουθήσεις.
 
(Ενδιαφέρει τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου)
Κι ενώ ίσως νιώθεις φυλακισμένος υπό την εποπτεία ενός τσούρμου από βλοσυρούς δεσμοφύλακες  (συνεργάτες, οικογένεια, διευθυντές, συντρόφους) που προσπαθούν να σε τεντώσουν ώστε να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις και καθήκοντα, η διέλευση του Ουρανού στον Κριό σε ξεσηκώνει να επαναστατήσεις εναντίον όλων με σύνθημα 
Παρατάτε με, Θέλω Να Ζήσω με τα Δικά μου Όνειρα. 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ