Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

01/03/2012

 

ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ 
ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ (;) 
 
Όταν όλα γύρω αλλάζουν με ταχύτητα, όταν όλα φαίνονται να ξεθωριάζουν, οι φίλοι να γίνονται απόμακροι και αυτός που αγαπάς ή ενδιαφέρεσαι μοιάζει απορροφημένος/η στον κόσμο του/της, όταν δεν είσαι σίγουρος για το επόμενο σοβαρό βήμα, ή στέκεσαι με το μετέωρο βήμα του πελαργού, τότε ακόμα και μια ρουτίνα που δεν έχει εξάρσεις μπορεί να λειτουργήσει για λίγο θετικά  και να συγκρατήσει το μυαλό από ενοχλητικές σκέψεις. Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο πυρηνικής φυσικής για να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι που έχουν οικονομική σταθερότητα είναι αυτοί που εργάζονται συνεχώς, που κολλάνε σε μία δουλειά μέχρι να τη φέρουν εις πέρας, που παθιάζονται, που αδιαφορούν για την έγκριση των άλλων, που  αποφεύγουν να διασπάνε την προσοχή τους και δεν αναλίσκονται σε φαντασιώσεις. 
 
 
Πρέπει κα κάνεις μια γενναία προσπάθεια να ζήσεις το Εδώ και Τώρα ακόμα και αν δεν αισθάνεσαι the king of the world, ακόμα κι αν χρειάζεσαι όλη την προσοχή που διαθέτεις για να ισορροπήσεις  σε μία ανεμόσκαλα. Η ανεμόσκαλα που τραντάζεται από τον αέρα είναι οικονομική γεγονός που σε κάνει να αγχώνεσαι με εύκολη διέξοδο τις συναισθηματικές σου σχέσεις – ξεσπώντας δηλαδή στον Άλλο. Βεβαίως ο Ερμής στους Ιχθύες (14/2 - 2/3) και η νέα Σελήνη (22/2, 0:36΄, 2ο Ιχθύων) ίσως βάζουν ένα φρένο στην οικονομική σου κατάσταση που πλήττεται από απανωτές καταιγίδες.  
 
 * Θυμήσου
 
- Μέχρι τις 14/2 τρέχεις τα επαγγελματικά σου κι έχεις πολλές δουλειές.
- Η Πανσέληνος (7/2, 23:56΄, 18ο Λέοντος) ολοκληρώνει –δηλαδή λήγει ή στερεώνει– έναν επαγγελματικό κύκλο ή μια ερωτική σχέση. 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ