Τα Ζώδια της Τρίτης

13/05/2019
Ταύρε, η μέρα απαιτεί να περάσεις καλά!

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Αγνόησε την επικριτική σου διάθεση και αν μπορείς κανόνισε φαγητό ή λίγο χαλαρό χρόνο με τον σύντροφο ή φίλους.

Ταύρος
Ο οργανισμός σου χρειάζεται κάτι ευχάριστο για να ξελασκάρει, προσπάθησε για φλερτ, χρόνο με τα παιδιά σου ή φτιάξε κάτι με τα χέρια σου.

Δίδυμος
Διάλεξε ένα πράγμα, όχι εκατό, και πέσε με τα μούτρα ή κάνε φασίνα στο σπίτι. Σε καμία περίπτωση μην ανοίξεις κατινίστικές κουβέντες.

Καρκίνος
Για να αποφύγεις κουτσομπολιό, γκρίνια κι άλλα δυσάρεστα, εξήγησε με σαφήνεια και χωρίς επίκριση τι και γιατί το χρειάζεσαι.

Λέων
Αντί να δυσφορείς κάνε τη βαρετή δουλειά που απαιτούν οι προσωπικοί κι επαγγελματικοί σου στόχοι.

Παρθένος
Όσο περισσότερο σκέφτεσαι, τόσο περισσότερο ζαλίζεσαι, γι’ αυτό κάνε κάτι με τα χέρια σου ή λύσε ένα Sudoku τέλος πάντων.

Ζυγός
Πρόσεξε τις παράτολμες κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά προς τα πίσω. Θέλουν δουλειά τα πράγματα όχι ευχολόγια.

Σκορπιός
Αν έχεις πήξει στην δουλειά και την ρουτίνα και θέλεις μία αλλαγή, σκέψου πολύ καλά αν το σεξ ότι να 'ναι είναι η καλύτερη λύση.

Τοξότης
Το βραδάκι συνέρχεσαι και  δεν κολλάς τόσο στις χίλιες δύο υποχρεώσεις σου. Είσαι καλύτερος για παρέα.

Αιγόκερως
Βρες χρόνο για έναν περίπατο, για ένα τηλέφωνο σε κάποιον που δεν μιλάς συχνά και γενικώς για κάτι που δεν κάνεις κάθε μέρα.

Υδροχόος
Ανάβαλλε αποφάσεις για λεφτά, σχέσεις και οτιδήποτε σε εκθέτει. Νομίζεις ότι είσαι λογικός αλλά σου λείπουν τα μισά δεδομένα..

Iχθύς
Κρύψε την μάνα/πατέρα σου που βγαίνει από μέσα σου και γίνεσαι μία φρίκη στις σχέσεις. Δεν πως μπορείς να βοηθήσει αντ’ αυτού.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.