Τα Ζώδια της Τετάρτης

13/08/2019
Τοξότη, σήμερα κυνήγα τα λίγα και καλά!

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Κάνε ωραίο προγραμματάκι με παρέα, σε χώρους που μπορείς να φλερτάρεις και γενικώς να ασχοληθείς με τα ελαφριά της ζωής.

Ταύρος
Όσο μπορείς με το μαλακό τις οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις σήμερα και προσπάθησε να κρατήσεις το κλίμα ελαφρύ.

Δίδυμος
Εναλλαγές, παρέα και έξω θέλει η μέρα. Αν μπορέσεις να κάνεις και καμία πιο ψαγμένη κουβεντούλοα θα είσαι ακόμη πιο ικανοποιημένος.

Καρκίνος
Ασχολήσου με την ερωτική σου ζωή και καλύτερα με το κομμάτι «κρεβατοκάμαρα» κι όχι ζευγαρέ δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

Λέων
Κράτησε τα αυτιά και κυρίως την καρδιά σου ανοιχτή σε αυτά που σου λέει ο σύντροφος, νυν ή υποψήφιος, όχι μόνο στο τι θέλεις εσύ. 

Παρθένος
Καλό είναι να αποφύγεις να βάλεις τον εαυτό σου σε περιστάσεις που θα σε πιέσουν έστω κι αν νομίζεις ότι αντέχεις. Δεν αντέχεις.

Ζυγός
Πέρασε χρόνο με τον σύντροφο ή τα παιδιά σου, εναλλακτικά με τους φίλους σου και ανακάτεψε και ομαδικές δραστηριότητες στο μείγμα.

Σκορπιός
Κάνε τον κινέζο ή κάνε ότι έχεις κουφαθεί σε όσα μπορεί να ακούσεις σήμερα από την οικογένεια ή σχετικά με την δουλειά σου.

Τοξότης
Είσαι του πολύ σε όλα, σήμερα όμως μείνε στο λίγοι ή λίγα και καλά για να μην πασχίζεις να μην κάνεις τον διαιτητή/οργανωτή.

Αιγόκερως
Απόφυγε να βάλεις φυτίλια στην σχέση σου στην προσπάθεια σου να το παίξεις εξαιρετικά κουλ και ψύχραιμος.

Υδροχόος
Παίξε ομαδικά χωρίς όμως να αποφύγεις να εκφράσεις άποψη για το τι θέλεις να κάνεις, πού και με ποιόν.

Ιχθύς
Δες όποιον έχει περισσότερες πιθανότητες να σου κάνει τα χατίρια, δεν χρειάζεται να κάνεις και σήμερα εσύ τους συμβιβασμούς.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.