Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.03.2020

08/03/2020
Ζυγέ, άσε τα σενάρια του μυαλού σου και κάνε κάτι πρακτικό και δημιουργικό!

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Τη δύσκολη δουλειά την αναθέτεις στον πιο τεμπέλη γιατί θα βρει τον πιο εύκολο τρόπο να την κάνει. Εφάρμοσε στον εαυτό σου.

Ταύρος
Με υπερπροσπάθεια και εξισώσεις δεν βγαίνει ο έρωτας, ούτε η σχέση με τα παιδιά σου, δοκίμασε να μην περιμένεις να γίνει ο απέναντι αυτό που θέλεις.

Δίδυμοι
Οικογενειακές υποχρεώσεις και δουλειές σπιτιού, μόνο μία μία και με τη δέουσα προσοχή, όχι όλα μαζί τουρλού.

Καρκίνος
Υπάρχουν πολλά στην επικαιρότητα αλλά το κουτσομπολιό και το ράδιο αρβύλα εσένα δεν σε βοηθάει καθόλου, μάλλον το αντίθετο.

Λέων 
Πέρα από το τι λειτουργεί πρακτικά στα οικονομικά και τα ερωτικά σου, διερωτήσου και τι από αυτά που θα ήθελες μπορεί να είναι εφικτό.

Παρθένος
Μην ξεχνάς να αναπνέεις και κατά προτίμηση μην κάνεις εκατό πράγματα ταυτόχρονα, ας απογοητεύσεις και κανέναν, δεν έγινε τίποτα.

Ζυγός
Αν είναι να κάνεις σενάρια τύπου Αποκάλυψη του Ιωάννη στο μυαλό σου, καλύτερα κάνε κάτι πρακτικό και δημιουργικό μήπως και ξεχαστείς.

Σκορπιός
Η πολλή λεπτομέρεια στο μυαλό σου σε σχέση με τα σχέδια σου, μάλλον σε οδηγεί να μην κάνεις τίποτα, συνεπώς πήγαινε το πιο δημιουργικά κι άμεσα.

Τοξότης
Μπορεί να έχεις φανταστεί λεπτομερώς που θέλεις να είσαι σε πέντε χρόνια, αλλά προς το παρόν δες καλύτερα τα βασικά θέματά σου στο τώρα.

Αιγόκερως
Ορισμένες φορές ίσως είναι καλύτερο να μην κάνεις και να μην λες τίποτα αν δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις την μεγάλη εικόνα.

Υδροχόος
Μετρώντας λεπτά κι ευρώ προκοπή δεν γίνεται, μάλλον χρειάζεσαι να φύγεις από τα συνηθισμένα σου στο οικονομικό. Πάρε τη βοήθεια του κοινού.

Ιχθύες
Αν δεν βοηθήσεις τον εαυτό σου, να ισιώσεις, μην νομίζεις ότι μπορείς να βοηθήσεις κανέναν άλλο, απλά αποφεύγεις τα δικά σου.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.