Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.05.2020

22/05/2020
Αιγόκερε, ίσως τα πράγματα ακολουθήσουν πιο ενδιαφέρον σενάριο από το αναμενόμενο!

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 23 Μαΐου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Έχε το νου σου για αγορές που κάνεις αποκλειστικά για να νιώσεις καλύτερα. Δες τι σηκώνει το πορτοφόλι σου.

Ταύρος
Δώσε περισσότερη σημασία στις αντιδράσεις των φίλων σου σήμερα γιατί ίσως σε βοηθήσουν να ξεμπερδέψεις λίγο τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Μην αφήνεις πράγματα μισοτελειωμένα για κάτι που σου φαίνεται πιο ενδιαφέρον, θα τα βρεις μπροστά σου.

Καρκίνος
Εφόσον ψάχνεις να ανανεωθείς και να αλλάξεις παραστάσεις, καλό είναι να 'σαι ανοιχτός σε «αλλαγές σχεδίων».

Λέων
Καλό είναι να ξέρεις τις διαφωνίες στις οποίες αξίζει να αφιερώσεις χρόνο κι εκείνες που καλύτερα να αφήσεις να περάσουν για να μην ανοίξεις μεγαλύτερα ζητήματα.

Παρθένος
Δεν είναι και πολύ ωραίο να κάνεις παρατήρηση ή να νευριάζεις με τον απέναντι για κάτι που κάνεις κι εσύ και μάλλον χρειάζεται αλλαγή.

Ζυγός
Εφόσον είναι ΣΚ δες μήπως φτιάξεις το πρόγραμμά σου το κατά δύναμη επιλεκτικά. Οι ότι να 'ναι δραστηριότητες δεν βοηθάνε ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά.

Σκορπιός
Τσέκαρε ότι ο σύντροφός σου, οι φίλοι, τα παιδιά σου είναι μέσα για οτιδήποτε «καταπληκτικό» θέλεις να κάνεις, για να αποφύγεις απρόοπτα.

Τοξότης
Επειδή μάλλον έχεις αρκετή ενέργεια που δεν ξέρεις τι να κάνεις, καλύτερα να βγει στο καθάρισμα, ακόμη και σε δουλειά, παρά σε κόντρα για το παραμικρό.

Αιγόκερως
Να κάνεις τις βόλτες σου και να κοινωνικοποιηθείς και να περιμένεις ότι ίσως τα πράγματα ακολουθήσουν πιο ενδιαφέρον σενάριο από το αναμενόμενο.

Υδροχόος
Ξόδεμα για αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια ή την διάθεσή σου, καλό είναι να γίνεται με σχέδιο κι όχι όπως να 'ναι.

Ιχθύες
Επειδή έχεις άφθονη ενέργεια ίσως είσαι λίγο πιο βιαστικός κι απρόσεκτός από ό, τι συνήθως. Πρόσεχε τις παρεξηγήσεις και τα στραβοπατήματα.