Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.07.2020

15/07/2020
Σκορπιέ, μάλλον υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές (θεωρητικά έστω) στην ερωτική και οικονομική σου ζωή. Μην το βλέπεις αυτό σαν δικαιολογία για να μην κάνεις τίποτα.

Κριός
Κάνε μια μικρή διαλογή σ’ αυτά που ακούς, σ’ αυτά που σου προτείνουν και σ’ αυτούς που γνωρίζεις, σαφώς και δεν έχουν όλα την ίδια αξία. Όχι βουρ στον πατσά.

Ταύρος
Κάτι σαν υπερκατανάλωση είτε σε φαγητό, είτε σε παρέα, είτε γενικά σ’ ό,τι ευχαριστιέσαι. Εντάξει, δεν χρειάζεται να ’ναι όλα παραγωγικά.

Δίδυμοι
Δεν είναι εύκολο να μη δοκιμάσεις ό,τι προσφέρεται σε ποσότητα στην προσπωπική σου ζωή, όμως ένα δράμι ουσιαστικό κριτήριο, δηλαδή ουσιαστικής επαφής, δεν βλάπτει.

Καρκίνος
Αν βλέπεις ότι πρώτα την ακούς με ένα σενάριο και σύντομα με ακριβώς το αντίθετο, δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι εσύ το κάνεις, οι άλλοι μάλλον είναι κομπάρσοι..

Λέων
Να το ρίξεις και έξω και σε φιλίες και σε σωρό δραστηριότητες που σ’ αρέσουν, απλώς αυτά είναι ό, τι είναι. Δεν είναι τρόπος να λύσεις θέματα δουλειάς, υγείας, ρουτίνας.

Παρθένος
Εάν έχεις ακούσει ότι όσο περισσότερα κάνεις τόσο το καλύτερο για τον γάμο και τους προσωπικούς σου στόχους, υπενθύμιση: δεν είναι διάγραμμα, είναι η ζωή σου.

Ζυγός
Με τους συγγενείς σου ίσως να 'ναι και καλό να παίζεις όλα τα ταμπλό για να 'σαι ήσυχος. Απλώς αν δεν τριφτείς λιγάκι μην περιμένεις να αλλάξει κάτι μόνο του.

Σκορπιός
Μάλλον υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές (θεωρητικά έστω) στην ερωτική και οικονομική σου ζωή. Μην το βλέπεις αυτό σαν δικαιολογία για να μην κάνεις τίποτα.

Τοξότης
Επειδή ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου δεν ξέρουν τι θέλουν, δεν χρειάζεται κι εσύ να νίπτεις τας χείρας σου, βοήθησε λίγο την κατάσταση.

Αιγόκερος
Υπάρχει μια ποικιλία θεμάτων από υγεία, δουλειά, πρακτικά, γενικά πολυασχολία. Δες τι μπορείς να αφήσεις έξω για να μην πετάξεις τον εαυτό σου απ’ έξω.

Υδροχόος
Φλερτάκια, διασκεδάσεις, δημιουργικά πραγματάκια και χαρούλες με τα παιδιά, όμως έχε το νου και λιγάκι στην υγεία σου, σωματική και ψυχολογική.

Ιχθύες
Δουλίτσες στο σπίτι, μπορεί και όχι τόσο χαριτωμένες, ίσως και να σου δίνουν λίγο στα νεύρα και καλά κάνουν. Βάλε κανένα όριο για να μην χάσεις τον εαυτό σου.