Τα Ζώδια της Κυριακής 19.07.2020

18/07/2020
Ιχθύ, με λίγη προσοχή να μην τραβήξεις το χιούμορ στο μη περαιτέρω, η μέρα είναι για φλερτ, διασκέδαση κι ωραία πράγματα

Κριός
Μην αγνοείς τα του σπιτιού και της οικογενείας και ψάξε οικειοθελώς να βρεις το θετικό σε όσα κάνουν ο άνθρωπός σου, παιδιά και λοιποί για σένα.

Ταύρος
Να κάνεις τις βόλτες σου σήμερα, γιατί η μέρα είναι για έξω. Δύο σημεία: απόφυγε τα πολλά πολλά με συγγενείς και υπερπρόσεχε στην οδήγηση.

Δίδυμοι
Επίλεξε ασχολίες που βρίσκεις ευχάριστες, αλλά μη μείνεις στην απόλυτη τεμπελιά γιατί δεν θα έχει ευχάριστο αντίκτυπο στη διάθεσή σου.

Καρκίνος
Κοίταξε να μην πετάξεις καμιά χοντράδα από συνήθεια ή άσχετα παράπονα από το 1821 και δημιουργήσεις βασικά άσχετη με τώρα αναστάτωση σε σχέδια και φίλους.

Λέων
Όπου κι αν βρεθείς, φρόντισε να μπορείς να βρεις λίγο έξτρα χρόνο για ξεκούραση ή έστω για τον εαυτό σου.

Παρθένος
Να είσαι ανοιχτός σε απρόοπτες προτάσεις ή στην πιθανότητα τα σχέδιά σου να σε μεταφέρουν σε απρόοπτα μέρη και καταστάσεις.

Ζυγός
Καλό είναι να μην παίξεις την κάρτα «όλα από το χέρι μου περνάνε» σε σπίτι ή δουλειά, επειδή θα χτυπήσει πιο βαθιά από ό,τι περιμένεις. Εκτός αν αυτό θέλεις.

Σκορπιός
Μην περιμένεις και τρελή γκάμα σε σογιο-καταστάσεις, όπως και περιόρισε κάπως το πνεύμα αντιλογίας για να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου.

Τοξότης
Ο συναισθηματισμός είναι στο ζενίθ, οπότε αποφάσεις και κουβέντες είναι τελείως υποκειμενικές αλλά με αντικειμενικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Περίμενε τα ίδια πράγματα και τα ίδια λόγια να έχουν διαφορετικό αντίκτυπο σήμερα, ειδικά στα ερωτικά και τη σχέση με τα παιδιά σου, οπότε απόφυγε τον αυτόματο πιλότο.

Υδροχόος
Κάνε ωραία πραγματάκια για το σώμα σου, περιποίηση, καλό φαγητό, ίσως κανένα μασάζ, γενικά να σε φροντίσεις.

Ιχθύες
Με λίγη προσοχή να μην τραβήξεις το χιούμορ στο μη περαιτέρω, η μέρα είναι για φλερτ, διασκέδαση κι ωραία πράγματα.