Τα Ζώδια της Πέμπτης 23.07.2020

22/07/2020
Αιγόκερε, η φροντίδα που δείχνεις στα σχέδια σου και στην προσπάθεια να γίνεις καλύτερος, έχει το αποτέλεσμα της

Κριός

Παιδέματα με αγγαρείες και διαδικαστικά έχει η μέρα, όμως έχεις αρκετά καλή διάθεση και ενεργητικότητα ώστε να «ανεχτείς» ότι χρειάζεται να γίνει.

Ταύρος

Αν βρεις λίγο φλερτάκι μέσα στη μέρα και την δυνατότητα να κάνεις πέντε πραγματάκια όμορφα και δημιουργικά, είσαι ικανοποιημένος.

Δίδυμοι

Δεν είναι βέβαιο ότι στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον μοιράζονται τις ανησυχίες ή τις απόψεις ή τα σχέδια σου. Δεν είναι λόγος να τα φουντάρεις.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η μέρα και μπορείς να το αξιοποιήσεις εξαιρετικά, αρκεί να αποφύγεις επίκριση, μικροδιαχείριση των άλλων και κουτσομπολιό.

Λέων

Έχει σημασία για σένα σήμερα να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Βάλε όριο στο πόσο αξίζει να κουραστείς γι’ αυτό.

Παρθένος

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η μέρα και μπορείς να το αξιοποιήσεις εξαιρετικά, αρκεί να αποφύγεις επίκριση, μικροδιαχείριση των άλλων και κουτσομπολιό.

Ζυγός

Από όσο πιο κοντά κοιτάζεις κάτι και όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνεις σε αναλύσεις, τόσο περισσότερες ατέλειες θα βλέπεις. Βοηθάει μόνο ως κάποιο σημείο.

Σκορπιός

Και οι πιο άχρωμες ασχολίες παίρνουν άλλοι διάσταση όταν τις κάνεις με παρέα, αρκεί να είναι κάπως αρμονική παρέα. Ειδάλλως προκύπτουν θέματα από το τίποτα.

Τοξότης

Είσαι σε θέση να βάλεις και μια δόση πρακτικότητας σε ό, τι κάνεις σήμερα, πράγμα που μάλλον δουλειές και προσπάθεια θα σου βγάλει, όμως χρειάζεται.

Αιγόκερος

Η φροντίδα που δείχνεις στα σχέδια σου και στην προσπάθεια να γίνεις καλύτερος, έχει το αποτέλεσμα της, ίσως και θεαματικό, στα ερωτικά σου και τη δημιουργικότητά σου.

Υδροχόος

Δύσκολο να επιδοθείς σε αναλύσεις επί αναλύσεων των προσωπικών ή οικονομικών σου και να μην βρεθείς έστω προ μικρής έκπληξης μ' αυτά που εσύ πρέπει ν’ αλλάξεις.

Ιχθύες

Αν πρόκειται ν' ασχοληθείς με τον απέναντι, σύντροφο, σύνεργάτη κοκ, η λέξη κλειδί είναι κατανόηση, προς αποφυγή μαλωμάτων και γενικής αναστάτωσης.