Τα Ζώδια της Τρίτης 01.09.2020

30/08/2020
Καρκίνε υπάρχει και η λογική χωρίς σκληρότητα...

Κριός

Καλό είναι να αναγνωρίζεις τις μέρες που είσαι λίγο πιο κουρασμένος και λίγο πιο απαισιόδοξος για να μην πολυταυτίζεσαι με αυτά που αισθάνεσαι.

Ταύρος

Το ιδανικό είναι να συνδυάζεις αυτά που αγαπάς και σε εμπνέουν, με αυτά που μπορεί να γίνουν. Τα πρώτα μόνα τους, σούπα, δεν πηγαίνεις πουθενά.

Δίδυμοι

Είναι πιο χρήσιμο ν’ ασχοληθείς με τα βασικά σε σπίτι, γραφείο και μέσα σου, παρά να πας για φιλόδοξα άλματα με βαρίδια στα πόδια.

Καρκίνος

Ανάμεσα στο να ξεψαχνίζεις κάθε λέξη και στο να συγχωρείς τα πάντα επειδή τα είπε κάποιος που αγαπάς, υπάρχει η λογική χωρίς σκληρότητα.

Λέων

Οργανώσου για να είσαι καλά. Αν το έκανες, το κάνεις κι απογοητεύεσαι, μην το ξανακάνεις, δες πως θα το μειώσεις/κόψεις.

Παρθένος

Ούτε όλοι οι άλλοι είναι τέλειοι κι εσύ υστερείς, ούτε εσύ ο φωστήρας που περιμένει κάθε πρόβλημα για να λυθεί. Προσπάθησε να μην βλέπεις μόνο μια οπτική γωνία.

Ζυγός

Στο θέμα της υγείας το να έχεις ένα σωρό έγνοιες αλλά να μην γνωρίζεις τίποτα συγκεκριμένα είναι ο χειρότερος τρόπος διαχείρισης. Ψάξε το κι άσε τις φοβίες.

Σκορπιός

Καλό είναι να διατηρείς τον ρομαντισμό και την φαντασία σου, όμως να μην ξεχνάς τελείως και το τι είναι εφικτό και τι όχι.

Τοξότης

Μην μπερδεύεις τον χρόνο της δουλειάς και τον προσωπικό σου χρόνο. Κανένα από τα δύο δεν ενδιαφέρεται πόσο καλά ή χάλια τα πηγαίνεις στο άλλο.

Αιγόκερος

Αν χρειάζεται να πουλήσεις τον πρόλογο του αιώνα ή να πιστέψεις ότι ο γάιδαρος πετάει για να συμβαδίσεις με κάτι καινούριο, είναι απλά λάθος.

Υδροχόος

Φρόντισε και την δική σου τσέπη και συναισθηματική κατάσταση εκτός από τις αντίστοιχες σχέσεις.

Ιχθύες

Είσαι επιρρεπής σε λάθη κι ό, τι αφηρημάδα μπορείς να φανταστείς γι’ αυτό να προσέχεις εσένα διπλά απ’ όσο τον απέναντι.