Τα Ζώδια της Παρασκευής 20.11.2020

19/11/2020
Υδροχόε, αν όντως μπορείς να κάνεις αυτά που υποστηρίζεις, έχει καλώς. Ρεαλιστικά, χρειάζονται φροντίδα τα βασικά του σπιτιού και της οικογένειας πρώτα.

Κριός
Καλό είναι ό,τι ελεύθερο χρόνο έχεις να μην τον δώσεις αποκλειστικά στα στραβά της ζωής σου. Υπάρχουν και άλλα θέματα συζήτησης με τα φιλαράκια σου

Ταύρος
Μπορεί όταν αποστασιοποιείσαι κάπως στα της δουλειάς και τα προσωπικά σου, να φαίνονται πολλά εφικτά, ωστόσο λάβε υπόψη σου και τι λένε οι εμπλεκόμενοι.

Δίδυμοι
Σαφώς και είναι προτιμότερο ν’ ασχολείσαι με ό,τι σε κάνει καλύτερο ή σου δινει προοπτική. Όμως δεν γίνεται ν' αγνοήσεις πρακτικά, υγεία και δουλειά, τελείως.

Καρκίνος
Όσο και να παίρνεις αποστάσεις από αντίδραση στα προσωπικά σου ή στα οικονομικά σου, αν δεν βρεις κοινό έδαφος, δεν βγαίνει τίποτα.

Λέων
Με το μαλακό τα «πάμε όλοι μαζί» γιατί ούτε «όλοι» έχετε τα ίδια σχέδια, ούτε καν κοινή βάση για να ξεκινήσετε. Και ισχύει απολύτως σε επίπεδο οικογένειας.

Παρθένος
Ωραίο να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα στη δουλειά και την προσωπική σου ρουτίνα, όμως αν δεν τα επικοινωνήσεις σωστά, θα σου τα χαλάσουν οι γύρω.

Ζυγός
Ελευθερίες και ανετίλες που δεν μπορείς να υποστηρίξεις, καλό είναι να μην τις διαφημίζεις ούτε απέναντι στα παιδιά, ούτε απέναντι στον σύντροφό σου.

Σκορπιός
Η φάση «ανεξάρτητος εναλλακτικός» στο σπίτι δεν πηγαίνει πολύ μακριά, αν δεν οργανώσεις διαφορετικά τον εαυτό σου απέναντι στους δικούς σου.

Τοξότης
Χαριτολογώντας και σε πνεύμα «μια παρέα είμαστε» μπορεί να σκάψεις μόνος σου το λάκκο σου. Να 'σαι λίγο πιο προσεκτικός τι λες πού, ειδικά στη δουλειά.

Αιγόκερος
Σε πιάνουν κάτι υπεράνω χρημάτων και αντιδραστικά πού και πού, όμως έχεις σχέδια και αυτά χωρίς συναισθηματική και οικονομική κάλυψη δεν πηγαίνουν.

Υδροχόος
Αν όντως μπορείς να κάνεις αυτά που υποστηρίζεις, έχει καλώς. Ρεαλιστικά, χρειάζονται φροντίδα τα βασικά του σπιτιού και της οικογένειας πρώτα.

Ιχθύες
«Να τα αφήσω όλα και να πάρω τα βουνά» είναι μάλλον ανέφικτο επειδή αυτά που θέλεις να κάνεις χρειάζονται κοινωνικό πλαίσιο κι άλλους ανθρώπους.