Τα Ζώδια της Δευτέρας 23.11.2020

22/11/2020
Αιγόκερε, επειδή θέλεις κάτι πάρα πολύ ή επειδή το πιστεύεις πάρα πολύ δεν σημαίνει ότι είναι η πραγματικότητα

Κριός
Κανένας δεν έχει πάντα ευθυκρισία, όμως σήμερα είσαι τόσο μακριά από τον στόχο και με τάση στο αρνητικό που αξίζει να μην σε πάρεις και πολύ σοβαρά.

Ταύρος
Επειδή βλέπεις ότι οι καταστάσεις δεν βοηθούν ιδιαίτερα τον μακροχρόνιο, ούτε καν τον βραχυχρόνιο, σχεδιασμό, μην επενδύεσαι τόσο στα σχέδιά σου.

Δίδυμοι
Όσο πιο σίγουρος αισθάνεσαι για την κατεύθυνση που παίρνεις επαγγελματικά η προσωπικά, τόσο περισσότερο αξίζει να δώσεις χρόνο και να επανεξετάσεις.

Καρκίνος
Αν κάπου μέσα σου υποψιάζεσαι ότι αυτό το έργο το έχεις ξαναδεί, ιδιαίτερα απέναντι σε συγγενείς ή στην προσπάθεια να γίνεις καλύτερος, δίκιο έχεις.

Λέων
Έχε το νου σου τι παραχωρείς συναισθηματικά, ερωτικά και οικονομικά σε στιγμές έσχατου συναισθηματισμού. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Παρθένος
Επειδή κάτι λέγεται ή παρουσιάζεται με άρτιο τρόπο, αυτό δεν σημαίνει ότι στέκει, ότι θα γίνει ή ότι είναι αξιόπιστο, στις σχέσεις σου. Τσέκαρε τα ως τώρα γεγονότα.

Ζυγός
Η ανησυχία και το να μην ξέρεις ακριβώς, ελάχιστα βοηθούν με θέματα υγείας ή πρακτικά ζητήματα. Και στις δύο περιπτώσεις, ξεκαθάριζε, μην φαντάζεσαι.

Σκορπιός
Πρόσεξε τους ευσεβείς πόθους και τις υπερβολικές προσδοκίες από τα παιδιά, τον σύντροφο και την προσωπική σου ζωή γενικά. Μην κάνεις πάλι τα ίδια.

Τοξότης
Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πότε θα σταματήσεις να ωραιοποιείς ή να περιμένεις τελείως αβάσιμα πράγματα από τον εαυτό και την οικογένειά σου.

Αιγόκερως
Επειδή θέλεις κάτι πάρα πολύ ή επειδή το πιστεύεις πάρα πολύ, δεν σημαίνει ότι είναι η πραγματικότητα κι αυτό χρειάζεται να το θυμάσαι.

Υδροχόος
Δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί σε σχέση με την οικονομική σου διαχείριση που να μην είναι επανάληψη. Μην ξοδεύεις λεφτά που δεν έχεις, απλά.

Ιχθύες
Πρόσεξε ιδιαίτερα τα φανταστικά συμπεράσματα και τα φανταστικά σενάρια στις σχέσεις σου. Τείνεις σε αμφότερα σήμερα και μόνο σε βάρος σου λειτουργούν.