Τα Ζώδια της Κυριακής 29.11.2020

28/11/2020
Αιγόκερε, πολύ καλή στιγμή για να επιλέξεις τι θα πετάξεις από τη «βάρκα» της ζωής σου ώστε να είσαι ελαφρύτερος και υγιέστερος

Κριός
Μην ποντάρεις ιδιαίτερα σε ξεκούραση και τεμπελιές γιατί θα είσαι πιο ψύχραιμος όταν σκάσουν αυτά που περιμένουν και μάλλον πρέπει να κάνεις.

Ταύρος
Το ζήτημα δεν είναι να μείνεις σταθερός και να μην μετακινηθείς ό,τι κι αν συμβαίνει. Μάλλον να δεις τι αδυναμίες σου δείχνουν όσα συμβαίνουν, μην μπερδεύεσαι.

Δίδυμοι
Άκου, κοίταξε και γενικά δώσε την προσοχή σου στον απέναντι, γιατί έτσι θα βοηθηθείς να ξεμπερδέψεις εσένα και το τι κάνεις.

Καρκίνος
Παρακολούθησε προσεκτικά τη ρουτίνα και το σώμα σου και ίσως δεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις καλύτερες λύσεις.

Λέων
Ζόρια υπάρχουν άφθονα, οπότε έχει ιδιαίτερη αξία αυτό που σου δίνει χαρά και σε κάνει να αισθάνεσαι πραγματικά δημιουργικός, ασχέτως τι λένε οι γύρω.

Παρθένος
Άσχετα με σκοπούς κι ευθύνες, δες τι γίνεται σε οικογενειακό επίπεδο και στο σπίτι γιατί χρειάζεται σαφώς μια διαφορετική κατεύθυνση.

Ζυγός
Μην αναλώνεσαι σε χίλιες δύο ιδέες και κουβέντες, πιάσει το θέμα που επανέρχεται ξανά και ξανά και μείνε εκεί, έτσι θα μπορέσεις να συνδεθείς καλύτερα με όλους.

Σκορπιός
Πριν μπορέσεις να είσαι αποτελεσματικός στις σχέσεις σου, κάθε είδους, χρειάζεται να είσαι ένα μίνιμουμ καλά, δες τις δικές σου ανάγκες.

Τοξότης
Κοίταξε τον εαυτό σου όσο προσεκτικότερα μπορείς και δες όχι στόχους για τις σχέσεις σου, αλλά για το πώς μπορείς εσύ να είσαι καλύτερος στις σχέσεις σου.

Αιγόκερος
Πολύ καλή στιγμή για να επιλέξεις τι θα πετάξεις από τη «βάρκα» της ζωής σου ώστε να είσαι ελαφρύτερος και υγιέστερος.

Υδροχόος
Αξίζει να μη μείνεις μόνο σ’ ό,τι σ’ αρέσει και στο ποιον αγαπάς αλλά να βάλεις σαφείς στόχους για το μέλλον σου σχετικά.

Ιχθύες
Μπορεί να είσαι «κολλημένος» εξαιτίας των συνθηκών, όμως μέσα από το κόλλημα βγαίνουν με καθαρότητα συγκεκριμένοι στόχοι. Δώσε σημασία.