Τα Ζώδια της Δευτέρας 30.11.2020

29/11/2020
Ζυγέ, μην βιάζεσαι να απορρίψεις επαφές, ιδέες και κουβέντες που σου φαίνονται κάπως «ξένες»

Κριός
Εικόνες από το μέλλον σου. Αν σου αρέσει, συνέχισε έτσι. Αν όχι, άρχισε να βελτιώνεσαι.

Ταύρος
Οικονομικές και συναισθηματικές δυνατότητες που δεν πρέπει να δέσεις κόμπο, εκτός αν είσαι πρόθυμος να ασχοληθείς για να τις συντηρήσεις.

Δίδυμοι
Παράθυρο για σχέσεις και συνεργασίες άλλου τύπου που χρειάζονται όμως προσήλωση, αποφασιστικότητα και όχι τα συνηθισμένα σου «ναι, αλλά όχι».

Καρκίνος
Αυτό που βλέπεις για καθημερινότητα και υγεία, αυτό θα συνεχίσει. Συνεπώς ενίσχυσε ή κάνε ό,τι μπορείς για να το αλλάξεις, ανάλογα.

Λέων
Βλέπεις πιθανότητες στη σχέση σου με τα παιδιά σου και στα ερωτικά σου, όμως θα παραμείνουν μόνο επεισόδια αν δεν δεις τι έκανες σωστά και δεν το κρατήσεις.

Παρθένος
Αυτό που βλέπεις στο σπίτι δεν είναι περαστικό, αλλά μια κατάσταση που οδεύει προς εδραίωση. Αν σ' αρέσει, σουπερ. Αν όχι, συγκεντρώσου.

Ζυγός
Μην βιάζεσαι να απορρίψεις επαφές, ιδέες και κουβέντες που σου φαίνονται κάπως «ξένες», ίσως είναι γιατί είναι του μέλλοντός σου.

Σκορπιός
Ό,τι άνεση κι ασφάλεια έχεις συναισθηματικά και οικονομικά, μπορείς να τη συντηρήσεις εφόσον συντηρήσεις και τις ανάλογες «καλές» συνήθειες.

Τοξότης
Αν σ’ αρέσει το πώς αισθάνεσαι σήμερα, προσπάθησε να εντοπίσεις τα συστατικά του, τα θέλεις και στο παρακάτω, φέρσου έξυπνα.

Αιγόκερος
Με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της υγείας σου, οτιδήποτε αρνητικό βλέπεις δεν θα βελτιωθεί αν δεν βελτιώσεις τον τρόπο που φροντίζεις τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Σε ανοιχτή γραμμή με μελλοντικές δυνατότητες, όμως χρειάζεται να κάνεις την διαδρομή, μην θεωρείς ότι έφτασες κι εφησυχάζεις.

Ιχθύες
Δεν χρειάζεται να μαζεύεις επαγγελματικές και προσωπικές ιδέες, ευκαιρίες και στόχους επειδή τα πράγματα είναι όπως είναι. Προετοιμάσου για το μετά.