Τα Ζώδια της Τετάρτης 02.12.2020

01/12/2020
Υδροχόε, από κεκτημένη ταχύτητα παλεύεις με την προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα, όμως ξεκινάς με τις λεπτομέρειες κι αφήνεις τα χοντρά

Κριός
Σου βγαίνει ένα παράπονο στο σπίτι και για το σπίτι που όμως μάλλον είναι δύσκολο να γίνει κάτι επειδή κι εσύ δεν είσαι διατεθειμένος ν' αλλάξεις κάτι.

Ταύρος
Έχε τον νου σου για φάσεις που μπαίνεις στον αυτόματο πιλότο και λες τα γνωστά. Σήμερα θέλει λίγη προσοχή γιατί τα γνωστά δεν έχουν το γνωστό αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Τσιγκουνιές σε χρήματα και συναισθήματα δεν βοηθάνε καθόλου να κλείσεις εκκρεμότητες και να διορθώσεις καταστάσεις που σε δυσκολεύουν.

Καρκίνος
Δεν γίνεται και να βελτιωθούν τα πράγματα και να μείνουν ακριβώς ίδια. Όσο επιμένεις στο τροπάρι σου, τόσο δεν βγαίνει κανένα σχέδιο.

Λέων
Έχει αρκετή γκρίνια η μέρα, όμως ειδικά σε επίπεδο καριέρας δεν βοηθά και καλό είναι να μην γίνει πισώπλατα και συγκαλυμμένα, δεν θα μείνει εκεί.

Παρθένος
Άραξε λίγο με τα σχέδια και τις δραστηριότητες, επειδή προτρέχεις από συνήθεια και χρειάζεται να γίνουν βασικά πράγματα πρώτα.

Ζυγός
Το ίδιο βιολί στη δουλειά και στα προσωπικά σου, οι ίδιες απογοητεύσεις και ανεπάρκειες στο πορτοφόλι και τα συναισθηματικά σου. Απλά μαθηματικά.

Σκορπιός
Δες μήπως υπάρχει κανένας καινούριος τρόπος να προσεγγίσεις τη σχέση σου, επειδή καλές οι προθέσεις σου, όμως η μέθοδος ξεπερασμένη.

Τοξότης
Όσο κολλάς στο πώς δεν θα βγεις χαμένος στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, τόσο σου ξεφεύγει το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Αιγόκερος
Βολικές και ευχάριστες οι συνήθειες στις σχέσεις σου όσο τις χαίρεσαι κι εσύ. Εφόσον αυτό δεν ισχύει, ποιος ο λόγος να επιμένεις στα γνωστά;

Υδροχόος
Από κεκτημένη ταχύτητα παλεύεις με την προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα, όμως ξεκινάς με τις λεπτομέρειες κι αφήνεις τα χοντρά. Δεν γίνεται έτσι.

Ιχθύες
Βεβαίως και να δείξεις τα συναισθήματά σου στα παιδιά και στα ερωτικά σου, απλώς μην περιμένεις ντε και καλά το αντίτιμό της, επειδή εκεί ξεκινάει ο καυγάς.