Τα Ζώδια της Πέμπτης 24.12.2020

23/12/2020
Ταύρε, για να έχεις μια όμορφη παραμονή, μην επιμένεις να γίνουν όλα «όπως πάντα». Παίξε με ό,τι γίνεται τώρα, μέρα που είναι, δοκίμασε.

Κριός
Όσο καταφέρνεις να αράξεις στα κυβικά σου και να μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις όσα χρόνια δεν σε ικανοποιούν συναισθηματικά κυρίως, μέρα όμορφη.

Ταύρος
Για να έχεις μια όμορφη παραμονή, μην επιμένεις ούτε στο μυαλό σου καν να γίνουν όλα «όπως πάντα». Παίξε με ό,τι γίνεται τώρα, μέρα που είναι, δοκίμασε.

Δίδυμοι
Δεν ωφελεί καθόλου να αγχωθείς για ό,τι θα έπρεπε να έχει γίνει. Δεν έγινε, τώρα δεν είναι η στιγμή. Προσπάθησε να συμμετέχεις στο τώρα, όχι να ’σαι μίλια μακριά.

Καρκίνος
Σχεδίαζε σεμνά και ταπεινά για τη σημερινή μέρα, για να είσαι άνετος ακόμη και με τα κλασικά αναμενόμενα στραβωματάκια.

Λέων
Έχει έναν προβληματισμούλη η μέρα, όμως αν αισθάνεσαι στο λάθος μέρος, και κυρίως, με τους λάθος ανθρώπους, ίσως να το λάβεις υπόψη σου για μετά.

Παρθένος
Τα οικογενειακά ή σαν-οικογενειακά δρώμενα τα ξέρεις, μην περιμένεις εκπλήξεις, εκτός από τις γνωστές «εκπλήξεις» που τα συνοδεύουν παραδοσιακά.

Ζυγός
Αν η μέρα θεωρητικά είναι άψογη αλλά της λείπει η ζεστασιά και η συντροφικότητά που θα ήθελες, να το λάβεις υπόψη σου, δεν το φαντάζεσαι.

Σκορπιός
Είναι ειδικές μέρες αυτές όντως, όμως όχι τόσο ειδικές ώστε να μπορούν να μεταλλάξουν τη σχέση σου ως διά μαγείας, οπότε ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.

Τοξότης
Αν σε πιάσουν εσένα σήμερα τα άγχη και τα στραβώματα για τις δουλειές που δεν έγιναν, ok, απλά άκυρο. Σήμερα, ό,τι είναι, είναι, μείνε σ’ αυτό.

Αιγόκερος
Όσο περιμένεις από τη σχέση με τον σύντροφο και τα παιδιά σου αυτό που έχεις χτίσει τον υπόλοιπο χρόνο, είσαι μέσα. Όσο περιμένεις κάτι άλλο, μάλλον όχι.

Υδροχόος
Μπορεί να το φαντάζεσαι πιο άνετο το οικογενειακό και το σπιτίσιο, όμως εδώ που τα λέμε, τα ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, αυτά είναι και έχουν την αξία τους.

Ιχθύες
Λιγότερα λόγια, πιο ήσυχο κεφάλι και καλύτερες συναναστροφές σήμερα. Αν δεν το καταφέρεις, εντάξει, τα πυροτεχνήματα είναι της εποχής.